Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
peki burda bize ne anlatmaya çalışıyosun
gurur duyacağın şey ne?bu kadar insan burda derdini direk söyle madem

kızlar melek yüzünden midir bilmem, yılbaşından beri toparlanamayan kitleyi bugün toplamış bulunuyoruz.... hepimiz bir aradayız :))))) saol melekkkkk

bende çıkyorum aynen sıktı benide sabah iş var bi deli yüzünden muhabbettende olduk haydenn görüşürükk

valla hepimizn sinirlerini bozdu...Allah rahatlık versin canım,yarın görüşmek dilegiyle hoşçakal opuyorumnanaktan

valla ben haber verdim
özeldende msj attım sizde atın isterseniz
zaten şu saatte 1 elif var baktım

İi geceler canım bende çıkıyorum öptüm kızlar sizi byeee

Hadi canım hergün mü yawwwkaydirigubbakcemile

melek yüzünden açık yazamadım ama oda bizden töbe töbe :))
adet bitince hemen çektir ama filmi çektirmeden ilişkiye girmeki sakat bişi olmasın gebelik olursa gider çünkü anladınmı?

yat canım sen, zaten sabah erken kalkıyorsunuz... hakikaten cıvıdı her kimse yazdıkları.
iyi geceler yawruuucum..opuyorumnanaktan

melek yüzünden açık yazamadım ama oda bizden töbe töbe :))
adet bitince hemen çektir ama filmi çektirmeden ilişkiye girmeki sakat bişi olmasın gebelik olursa gider çünkü anladınmı?

Sağol canım anladım...Olmazsa doktora gittiğimde soracağım bu durumu bakalım.Tşkler...
Kızlar ben çıktım ii geceler yatalım bencee saçma sapan bii için burda uykusuz kaldık bu gece...

moralim zaten bozuk bi dalgınlıkla bişi yazdım konuyu nereye getirdiniz of yaaa benim ne suçum var benim ne günahım var her şeyi ben çekiyorum off o zaman allah beni alsın yanına

sen çevrenede zarar verirsin, gerçek kişiliğin buysada değilsede, eğlenmek için bile bunu yapıyor olsan, normal bir insan olduğunu göstermez bu. yazık sana. yine temiz kalplilikle söylüyorum ki her neyse sorunun en kısa zamanda tedavi olursun, iyileşirsin. bence bir büyüğünle derhal konuş, yardım al. mutlaka ama...

bende çıkıyorum kızlar yarın görüşmek dilegiyle hoşçakalın,kendinize çok iyi bakın iyi geceler herkese boshayallersmile opuyorumnanaktan

kızlar günaydın.....burda bir fırtına varki sormayın...izmirde bile dağlarda kar var.....çook soğukk!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…