Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yerimseniben

Ya valla baktım bi kısmına ama okuduğum yere kadar bi olay yoktu henüz, ben de merak ettmi şimdi bilen varsa anlatsın sayfa sayfa olay aramayalım yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ben de baktım.sanırım melek diye biri varmış.Kadın mı erkek mi oraya kadar gelemedim tam.sapık olduğu kesin kısmen.sonunu okuycam şimdi.

anladığım kadarıyla melek kadın ortamını merak etmiş klasik bi erkek.

ya işte 1:30a kadar önce sinirlendirdi sonra güldürdü sonra sıktı

kızlar erkekler çok meraklı kadın ortamlarına,muhabbetelerine.ben de eşime ortam çok güzel falan diyorum.ya da gün içinde aradığı zaman KK dayım diyorum.aa ben de mi girsem napsam diyo.şaka tabii onun ki ama erkekler merak ediyo işte.

Bende gece dedim ki kocişe ben böle sürekli kk dayım merak ediyormuısun evet ne konuşuosunuz diio :)))

günaydın kızlar hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

ayy neler olmuş böyle. melekgirl falan bişiler okudum ama tam anlayabilmiş değilim. ben sayfanın yerini bulamadım herhalde :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

ayy neler olmuş böyle. melekgirl falan bişiler okudum ama tam anlayabilmiş değilim. ben sayfanın yerini bulamadım herhalde :)

günaydın eloverrra.s.
melek sıradan bi erkek kızlarla kafa bulmaya çalışmış..

günaydın ipek annecik opuyorumnanaktan

bu meleği annesi 15 yaşına kadar kadınlar hamamına götürmüş herhalde kopamıyor aramızdan :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olabilir ama hamamcı "hanım bunun babası da gelsin istersen" demiş olması lazım.delikafadulden

Günaydın kızlar bugün yine idrar testi yaptım yine çift çizgi ama biri silik...öğleden sonra hastaneye gidicem kan testimi tekrarlıyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…