ohh bee dünya varmış
:
Canımcım senin teste mi ihtiyacın avr Allah aşkına... :)
manyak diyilimki down sendromluyum ben diyenmi var burada
çocuk diyilim tanrım bari şuraya hz.meryemin ruhunu gönder ya
Kızlar size bişey sorcamm rahim filmi istiyouz desek doktora çeker mi hemen veya ne gibi durumlarda çekiliyoo???Çünkü şu an bilmiyoruz tüplerimiz tıkalı mı değil mi Tedirgin oluyorum bende
çocuk diyilim tanrım bari şuraya hz.meryemin ruhunu gönder ya
Evet ikiz için düşünmesinin hyanısıra öpüşmesi de lazım.Melleeekkk bu kadarını yapabilirsin değil mi canım Şeniz
Aaaaa!tabi oluyor;bak Melek yarın anlatacak bize.Ben ansıl size bunu daha önce söylemedim yaaahuu.Asrewya da öyle hamile kadlı.Değil mi canımcım? opuyorumnanaktan
Kızlar size bişey sorcamm rahim filmi istiyouz desek doktora çeker mi hemen veya ne gibi durumlarda çekiliyoo???Çünkü şu an bilmiyoruz tüplerimiz tıkalı mı değil mi Tedirgin oluyorum bende
allahtan bekliyoruz ben hz.meryem ananın kızı mıyım hz. meryemin kızı olsaydım yüce bi kadının kızı olmak bana çok gurur verirdi hemde peygamber annesinin
ben gidiyorum kızlar daha fazla gülemicem :)) :roflol:
iyi gecelerrrrrrrrrrr
Kızlarr yaaa benim sorum havada kaldııbilmiyorumkismile
yok tatlım öle gidip çekilemiyorsun adet gününden sonraki 13 gün içinde çekilmen lazım bide kocanla uyumamam anladınnnn ???
hz. meryemide seviyorum hz.isayıda seviyorum hiç kimse karışamaz allahtan başka peygamberleride seviyorum melekleride kutsal kitaplarıda yüce allahıda
iyi gecelr canım,yarın bu beladan kurtulur topigimiz inş.güvenle yazışırız...tatlı rüyalar opuyorumnanaktan boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?