Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar size bişey sorcamm rahim filmi istiyouz desek doktora çeker mi hemen veya ne gibi durumlarda çekiliyoo???Çünkü şu an bilmiyoruz tüplerimiz tıkalı mı değil mi Tedirgin oluyorum bende

ben gidiyorum kızlar daha fazla gülemicem :)) :roflol:
iyi gecelerrrrrrrrrrr

Kızlar size bişey sorcamm rahim filmi istiyouz desek doktora çeker mi hemen veya ne gibi durumlarda çekiliyoo???Çünkü şu an bilmiyoruz tüplerimiz tıkalı mı değil mi Tedirgin oluyorum bende

yok tatlım öle gidip çekilemiyorsun adet gününden sonraki 13 gün içinde çekilmen lazım bide kocanla uyumamam anladınnnn ???

çocuk diyilim tanrım bari şuraya hz.meryemin ruhunu gönder ya

Tamam artık bu kadarı da fazla!biz sana burdan doğru bişey yapamayız ama bu andığın kişilerden dolayı mutlaka başına bişey gelecektr.

yeer artık çık gt....

aaa tabii ki sadece o metodu uyguladık ve bebişimize kavuştuk çok şükr,ama ikiz olmasını istiyorduk süresini tutturamadık sanırım:) :roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool:

canım istersen çektirebilirsin tabii. özelde hatta istediğin zaman yaparlar... hatta tüp bebekte yapıyolar kendileri, narkozla ama...

yok tatlım öle gidip çekilemiyorsun adet gününden sonraki 13 gün içinde çekilmen lazım bide kocanla uyumamam anladınnnn ???

Sağol canım şimdilik doktorlar bişey yok yumurtlaman da bi problem yok düzenli adet görüyorsun falan diyor ama insan süpheye düşüyor yinedee...Acaba mı diyeebilmiyorumkismile

Kızlar kusuruma bakmayın ben çıkıyorum.Bu ne olduğu belirsiz insan bu tarz konuşmasına fırsat yarattığımız için bence bizi de günaha sokuyor.

Hepinizden özür dilerim;ama kalmak istemiyorum.Butterım fatoş cevapladı sorunu.

Başlangıçta komikti ama bu iş biraz boyut değiştirdi gülemiyrum artık.
Hepinizi çok öpüyorum.yarın görüşürüz tekrar kusuruma bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…