Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin berencimmm.bugün de gelmeyince terk ettin sandım burayı.ohh ne güzel dinlendiniz.Dün gece bi erkek sapık girmiş aramıza o kadar değişik pek bişey yok.

çalışmalarım çok güzel gidiyordu canım fakat bu ay ilk defa ateş ölçtüm ve ölçüme göre ben bu ay yumurtlamadım malesef boşa kürek çekmişiz...

çalışmalarım çok güzel gidiyordu canım fakat bu ay ilk defa ateş ölçtüm ve ölçüme göre ben bu ay yumurtlamadım malesef boşa kürek çekmişiz...

nasıl yumurtlamadın ayopl delikafadulden olmaz öle şey bende bi yerlerde hata yapmışsındır

Kızlar ne kaynatıyosunuz bakalım :1hug: ya ben kaç gündür kocişime test yaptıracam diyom ya, biz bi türlü cinsel perhiz yapamıyoz yaa, kocişim gitmek istemiyo da sırf ileri atmak için yapıyo galiba, peşimi bırakmıyo yaa, dün gece yine yapıştı işini bitirene kadar da rahat bırakmadı napıcam ben yaa offffffffffffffffffffff :bbo:

selam kızlarr
adet günüm yarın ama sanki adet olacakmışım gibi.. 1 gün öncesinde belirti oluyormuya:uhm:
göğüslerimin ucu acıyo okadar
kendimi çok kaptırdım adet olursam çook üzülürümm :umursamaz::gitme:

nasıl yumurtlamadın ayopl delikafadulden olmaz öle şey bende bi yerlerde hata yapmışsındır

yok canım olabiliyor böyle durumlar malesef. yumurtlama olmadan regl bile olabiliyorsun. bence geçen ay da aynı şey geldi başıma benim. 21.7 mm yumurtam vardı ama kalitesizmiş sanırım. çünkü 21. gün yapılan progesteron testim 6 çıkmıştı. ateşin çıkmasını sağlayan da bu progesteron hormonuymuş. bende salgılanmıyor demek ki yumurtam çatlamıyor. ayy aslında bugün çok sıkkınım..

Canım 6 çok mu düşük ki yaa, benim de iki aydır 9 ve 8.5 çıkıyo ve doktor çok iyi diyo bana kafam karıştı şimdi anlamadım, normal değeri ne ki bunun :bbo:

yok yok sen çalış boşa gitmez ben eminim anamm bu tıp ilerledikçe zorlaşıo gebe kalmak eskiler yumurtlamamı biliolardı da çatır çatır doğuruyorlardı

Canım 6 çok mu düşük ki yaa, benim de iki aydır 9 ve 8.5 çıkıyo ve doktor çok iyi diyo bana kafam karıştı şimdi anlamadım, normal değeri ne ki bunun :bbo:

5'in üzeri yumurtlama olmuş demek canım. 10 ve üzeri kaliteli yumurta oluşmuş demek. aslında ben 16. gün yumurtladım ve 21. günün sabahı saat 7 de yaptırdım o progesteron testini. yani erken yaptırdım. 21. gün yaptırması gerekenler tam 14. gün yumurtlayanlar. ama bilemiyorum ki...

yok yok sen çalış boşa gitmez ben eminim anamm bu tıp ilerledikçe zorlaşıo gebe kalmak eskiler yumurtlamamı biliolardı da çatır çatır doğuruyorlardı

sağol canım benim ama bu ay sadece regl bekliyorum umarım gecikmez. yumurtlayabiliyordum ben yaa neden böyle oldu şimdi hiç bilmiyorum. napalım çalışmalar yanımıza kar kalır en azından aklinialirimsmile

eskiden bu saatlerde sayfalar uçardı şimdi sabahtan bu yana 6 7 sayfa anca ilerlemiş ( kimsecikler yok

kaydirigubbakcemile3geceleri daha şenlikli oluyo herkes gece giriyo galiba

evet gece daha yoğun ama önceden gündüz de kalabalık olurduk (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…