amannnnnnnnnnn bence normali 10-20 günler arası vur beline ali dayı :lepi:
hoşgeldin berencimmm.bugün de gelmeyince terk ettin sandım burayı.ohh ne güzel dinlendiniz.Dün gece bi erkek sapık girmiş aramıza o kadar değişik pek bişey yok.
çalışmalarım çok güzel gidiyordu canım fakat bu ay ilk defa ateş ölçtüm ve ölçüme göre ben bu ay yumurtlamadımmalesef boşa kürek çekmişiz...
nasıl yumurtlamadın ayopl delikafadulden olmaz öle şey bende bi yerlerde hata yapmışsındır
yok canım olabiliyor böyle durumlar malesef. yumurtlama olmadan regl bile olabiliyorsun. bence geçen ay da aynı şey geldi başıma benim. 21.7 mm yumurtam vardı ama kalitesizmiş sanırım. çünkü 21. gün yapılan progesteron testim 6 çıkmıştı. ateşin çıkmasını sağlayan da bu progesteron hormonuymuş. bende salgılanmıyor demek ki yumurtam çatlamıyor. ayy aslında bugün çok sıkkınım..
yok canım olabiliyor böyle durumlar malesef. yumurtlama olmadan regl bile olabiliyorsun. bence geçen ay da aynı şey geldi başıma benim. 21.7 mm yumurtam vardı ama kalitesizmiş sanırım. çünkü 21. gün yapılan progesteron testim 6 çıkmıştı. ateşin çıkmasını sağlayan da bu progesteron hormonuymuş. bende salgılanmıyor demek ki yumurtam çatlamıyor. ayy aslında bugün çok sıkkınım..
yok yok sen çalış boşa gitmez ben eminim anamm bu tıp ilerledikçe zorlaşıo gebe kalmak eskiler yumurtlamamı biliolardı da çatır çatır doğuruyorlardı
Canım 6 çok mu düşük ki yaa, benim de iki aydır 9 ve 8.5 çıkıyo ve doktor çok iyi diyo bana kafam karıştı şimdi anlamadım, normal değeri ne ki bunun :bbo:
yok yok sen çalış boşa gitmez ben eminim anamm bu tıp ilerledikçe zorlaşıo gebe kalmak eskiler yumurtlamamı biliolardı da çatır çatır doğuruyorlardı
evet gece daha yoğun ama önceden gündüz de kalabalık olurduk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?