Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

o konuşmaları aklı selim mantıklı biri yapmaz.klava:

Yanki kıs merak ettim, nasıl gördün beni rüyanda anlatsana bilmiyorumkismile merak ettim şimdi bilmiyorumkismile

Melek gelmiş topik coşmuş yine :roflol:

ben kötü diyilim ruh hastası diyilim ben meryem ana diyilim ama çocugumu leylekler getirsin istiyorum nevar ki bunda :roflol: :roflol: :roflol:

söledim tatlım bi önceki sayfadaydı.dur bi daha anlatayım. ya senin önceki foton gelinlikliydi ya,kuafördeymişsin.düğünün varmış.ama yüzün pusluydu cnm.hayırlısıdır inşallah:)

söledim tatlım bi önceki sayfadaydı.dur bi daha anlatayım. ya senin önceki foton gelinlikliydi ya,kuafördeymişsin.düğünün varmış.ama yüzün pusluydu cnm.hayırlısıdır inşallah:)

Hımmmm CADIARZU hayırdır inşallah yerimseniben dün gece çok ağladım, kocişle tartışmıştık biraz da, belki de o malum oldu sana boshayallersmile

rüyada gelinlik gören kişi evliyse bebeği olacağına yorumlanır diyor rüya yorumları yapan bir site kıssslar amanın :)

Melek gelmiş topik coşmuş yine :roflol:

ben kötü diyilim ruh hastası diyilim ben meryem ana diyilim ama çocugumu leylekler getirsin istiyorum nevar ki bunda :roflol: :roflol: :roflol:

Fatoş kıs formundasın yine bugün maşallah delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Hımmmm CADIARZU hayırdır inşallah yerimseniben dün gece çok ağladım, kocişle tartışmıştık biraz da, belki de o malum oldu sana boshayallersmile

ay canım ya..ilk dönemler ne kadar acı verir kavgalar.sonra acıtmıycak merak etme öle diyo daha eskilerşakkıdı

rüyada gelinlik gören kişi evliyse bebeği olacağına yorumlanır diyor rüya yorumları yapan bir site kıssslar amanın :)

Hahhhh tam benlikmiş bu da, ben bunu duydum ya şimdi, bu ay yumurtlama günüm bitsin görün sonra beni her gece gelinlik düşünerek uyurum artık rüyama gelinlik girsin diye boshayallersmile psikopatmıyım neyim ben yafuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3

ayyyy karnım ağrıdıııı gülmekten...:roflol::roflol:

bak sana küstü diger topige gitti dün anlatacam herşeyi diodun anlatmazsan böle olur :roflol: :roflol:

gece biz kötüydük şimdi ne değiştiii aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…