ii canım sen nasılsınaleyküm selam hemşom benim...nasılsın
Çooook çalışıyorum çoookkkk kafamçokkarıştı
merhaba benim hakkımda kötü kötü konuşanları gördüm zaten benim tahtalarım eksik diyil ve şerefsiz aptal gerizekalıda diyilim kendimi hz.meryem sanmıyorum laftan anlamazsanız ben ne diyim kötü söz sahibine geçer zaten
melekgirl çık bu topic ten.kendine başka eğlence bul.
kızlar noluyo anlatırsanız sevinirim :uhm:
Boşverin kızlar o yokmuş gibi davranın ciddiye alıp kızmaya bile değmez :umursamaz:
söledim tatlım bi önceki sayfadaydı.dur bi daha anlatayım. ya senin önceki foton gelinlikliydi ya,kuafördeymişsin.düğünün varmış.ama yüzün pusluydu cnm.hayırlısıdır inşallah:)
Melek gelmiş topik coşmuş yine :roflol:
ben kötü diyilim ruh hastası diyilim ben meryem ana diyilim ama çocugumu leylekler getirsin istiyorum nevar ki bunda :roflol: :roflol: :roflol:
Melek gelmiş topik coşmuş yine :roflol:
ben kötü diyilim ruh hastası diyilim ben meryem ana diyilim ama çocugumu leylekler getirsin istiyorum nevar ki bunda :roflol: :roflol: :roflol:
Hımmmm CADIARZU hayırdır inşallah yerimseniben dün gece çok ağladım, kocişle tartışmıştık biraz da, belki de o malum oldu sana boshayallersmile
Fatoş kıs formundasın yine bugün maşallah delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayyyy karnım ağrıdıııı gülmekten...:roflol::roflol:
rüyada gelinlik gören kişi evliyse bebeği olacağına yorumlanır diyor rüya yorumları yapan bir site kıssslar amanın :)
ayyyy karnım ağrıdıııı gülmekten...:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?