hakkımızda hayırlısı ıdılcan
ayyy canım benim gör noooooluuur. ben de seni görücem böylece ikiz gelcek sana kıs bacım inşallaaaah
yan yana uyuyarak mııı ???? allah iyiliğini versin melek!!!! biz burda uğraşıyoruz çocuk olsun diyeeee iki saat kıçımız havada duruyoruz gene de yolunu bulamıyo spermler...
melek moralini bozmak istemem ama çok beklersin laelaelaelaelae
canım ben dıkkate almıyorum o kızı neyse
benımde kasıklarım bır tuhaf üşüttüm galıba yaa
ayyy canım benim gör noooooluuur. ben de seni görücem böylece ikiz gelcek sana kıs bacım inşallaaaah
kızlar bi sabah mini etek giymiştim ten çorapla (genelde işe eşimle taksi ile gidiyoruz dönüştede mini etekli olunca şirketten bırakıolar) neyse o gün tam kapıdan çıkarken tartıştıksonra ben tek çıktım evden. dolmuşa bindim tam kapınnın karşısındaki koltuga ee mini etek oturunca tahmin edin. durakta durdu kapı açıldı böle benim yaşlarda 25-27 arası bi adam benim bacaklara bi baktı birden bi atladı dolmuşa oturdu yanıma kafayı hafiften egdi bacaklarıma dik dik bakıo neyse müsade edin geçicem dedim kalkarken bacakları bi sıvadı benim çantayı geçirdim neyse en arkaya geçtim oturdum. bunu izliom allam ayaga kaltı oda yer verdi birilerine önündeki kızların hafifçe saçlarını kokluyo dokunmadan uzaktan okşuo falan ama kimse farkında dil.
neyse aradan bi kaç gün geçti otobüste yine denk geldik yine aynı kokluo okşuo demek o ki böle sapıklardan çok bişi yapmalarına gerek yok melekte şuan bizim bu konuşmalarımızdan tatmin oluyo :)
kızlar bi sabah mini etek giymiştim ten çorapla (genelde işe eşimle taksi ile gidiyoruz dönüştede mini etekli olunca şirketten bırakıolar) neyse o gün tam kapıdan çıkarken tartıştıksonra ben tek çıktım evden. dolmuşa bindim tam kapınnın karşısındaki koltuga ee mini etek oturunca tahmin edin. durakta durdu kapı açıldı böle benim yaşlarda 25-27 arası bi adam benim bacaklara bi baktı birden bi atladı dolmuşa oturdu yanıma kafayı hafiften egdi bacaklarıma dik dik bakıo neyse müsade edin geçicem dedim kalkarken bacakları bi sıvadı benim çantayı geçirdim neyse en arkaya geçtim oturdum. bunu izliom allam ayaga kaltı oda yer verdi birilerine önündeki kızların hafifçe saçlarını kokluyo dokunmadan uzaktan okşuo falan ama kimse farkında dil.
neyse aradan bi kaç gün geçti otobüste yine denk geldik yine aynı kokluo okşuo demek o ki böle sapıklardan çok bişi yapmalarına gerek yok melekte şuan bizim bu konuşmalarımızdan tatmin oluyo :)
Berennnnnnnnnnnnnn hihihihihihihiihihihi sırnaşık şey
e sen de mini etek giydiysen kim olsa bakar :roflol:
giyerim tabe niye giymimmmm bilmiyorumkismile
iyi giy canım bişe mi dedik :dilcikar:
:1hug: a.s.
ne bilim kız.şaka aslında ama girip de herkese slm verince acaba görünmüyo muyum dedim.olumunekankayizsmile
Kızlar 1 kadın 1 erkek dizisini izliyor musunuz? izlemeyenler için bunu izleyin ... çooook komik 1 Kadin 1 Erkek 17 Kasim 2009 izle, 1 Kadin 1 Erkek 17 Kasim 2009 dizi izle, Ddizi.com
:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?