canım yumurtlama donemını kesın bılıysan ve o zaman olduysa neden olmasın....allah ol deyınce olur canımm..hayrlısı ınsallah..
kızlarr doktoruma gittim kan testi yaptırdı tekrar,değerim 137 olmuş bebek var dedi:)
ya kızlar kurtulduğumuza göre bişe sorcam
ben yumurtlama dönemimde 1 kere girebildim ilişkiye
diğerlerinde eşim hep geç geldii eve
şimdi yumurtlama dönemim geçti
sizz sw bu dönem geçincede ilişki oluyomu
yani olursa bebiş olurmu
niye olmasınki olacağı varsa 1 günde bile olabilir.
bunla ilgili birşey anlatcağım benim 40 yaşında bir teyzem var en son 5 yıl önce 2. kızını dünyaya getirdi ona bu konularla ilgili rahatça soru sorabiliyorum teyze 14.günündemi ilişkiye giriyorsun dedim o ne kız dedi anlattım aman git ne uğraşcam öyle şeylerle ne zaman istersem çocuk yapmayı o gün ilişkiye gireriz ve ben %100 diğer ay hamileyimdir dedi 2 çocuğumuda böyle yaptım hatta hastalığım nedeniyle aldırmak zorunda kaldığım bebeğimi bile adetime son 2 gün kala gibiydi yapmıştım ama yinede hamile kalmıştım dedi bende bunu anlamıyorum ama demekki olunca ne yumurtlama günü nede başka gün dinlemiyor.
çok saol canımcımmm darısı isteyen herkese olsun inşallahyuppiiii sonunda gözüktü heeee :lepi: demekki geç döllenmişşş ayy çok sevindimmm allah heristeyene versinn
ya kızlar kurtulduğumuza göre bişe sorcam
ben yumurtlama dönemimde 1 kere girebildim ilişkiye
diğerlerinde eşim hep geç geldii eve
şimdi yumurtlama dönemim geçti
sizz sw bu dönem geçincede ilişki oluyomu
yani olursa bebiş olurmu
bende aynı durumdayım benimde ameliyat yasagım vardı sadece 3 defa çalıştım oda sanırım yumurtlamaya denk geldi rahşm filmide çekilince umutlandım ama şansım düşük
tıklaı canım benim sol tüp sag açık sadece zaten soldada çikolata kistim var bakalım hayırlısı çıkmadık regliden umut kesilmez kaydirigubbakcemile3
inş tatlım hamilesindir
rabbim hayırlısını versin
gerçi bana herkes şey diyo bu ay benm ilk denemem
kadın 4 ay spermi vücudundan atarmış kadının vucuudu alışk değil diye
senin olmaz diyo herkezz
bu benim ilk tatlıme pack bu senin kaçıncı denemen yani kaç aydır bebek için uğraşıyorsunuz.
aaaa hiç öle bişi yok benim kaçtane arkadasım ilk gece hamile kaldııı
bende ilk denememde kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?