Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım yumurtlama donemını kesın bılıysan ve o zaman olduysa neden olmasın....allah ol deyınce olur canımm..hayrlısı ınsallah..

evet cnm kesin bliyorum tarihimi
ama işte o zzmn 1gün oldu ilişki
bakalım ama çok üzüldüm
eşim hep yorgundu
neyse baakalım hayırlısı

niye olmasınki olacağı varsa 1 günde bile olabilir.
bunla ilgili birşey anlatcağım benim 40 yaşında bir teyzem var en son 5 yıl önce 2. kızını dünyaya getirdi ona bu konularla ilgili rahatça soru sorabiliyorum teyze 14.günündemi ilişkiye giriyorsun dedim o ne kız dedi anlattım aman git ne uğraşcam öyle şeylerle ne zaman istersem çocuk yapmayı o gün ilişkiye gireriz ve ben %100 diğer ay hamileyimdir dedi 2 çocuğumuda böyle yaptım hatta hastalığım nedeniyle aldırmak zorunda kaldığım bebeğimi bile adetime son 2 gün kala gibiydi yapmıştım ama yinede hamile kalmıştım dedi bende bunu anlamıyorum ama demekki olunca ne yumurtlama günü nede başka gün dinlemiyor.

annemde geçen bana öyle dedi
sprali çıkarsam hemen kalırım dedi
annem hangi gün bana gebe kaldığını biliyo
kardeşimede adetine 2 gün kala hamile kalmış
allahIm bize de nasip etsin
olmayan herkese versin hayırlısıyla bebeği

bende aynı durumdayım benimde ameliyat yasagım vardı sadece 3 defa çalıştım oda sanırım yumurtlamaya denk geldi rahşm filmide çekilince umutlandım ama şansım düşük

bende aynı durumdayım benimde ameliyat yasagım vardı sadece 3 defa çalıştım oda sanırım yumurtlamaya denk geldi rahşm filmide çekilince umutlandım ama şansım düşük

inş tatlım hamilesindir
rabbim hayırlısını versin
gerçi bana herkes şey diyo bu ay benm ilk denemem
kadın 4 ay spermi vücudundan atarmış kadının vucuudu alışk değil diye
senin olmaz diyo herkezz

............................................

Son düzenleme:
aynen benimde ilk gece yada 1 2 aylık evliyken hamile kalan arkadaşım çok zaten bende bunu anlamıyorum ya ayy maşallah ne sperm ne rahimmiş diyorum.
bende de eşimdede şimdilik bir sorun yok bazen eşim soruyor neden olmuyordur sence diyor bende ona verimsiz tohum kıraç tarla ek ekebildiğin kadar ürün alabilirmisin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…