Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızz çok duygulandımm bebek bi tatlı sormaa :gitme:
ama doğum çok korkunçtu mafoldumben

Ayyyy bize neler oluyooo dün ebruya sevindik üzüldük bugün esine allammm allammm kurtar bizi :)

napalım bekliyoz topiğe sapıklar dadanmasın die sırnaşık şey

ayy bgn de yırttım yemek işinden yarında yırtıyom çok ballıyım bu hafta beee

evet dogru söylüyosun okudum yazılanları çok tuhaf gerçekten yanı neyse ohhh rahatsın valla yemekte yapmıyon mıs gıbıopuyorumnanaktan

hiç zamanda geçmıyo zaman geçsede regl günüm gelse keske varmı yokmu ögrensem ıyıce sabırsızlnmaya basladım

hiç zamanda geçmıyo zaman geçsede regl günüm gelse keske varmı yokmu ögrensem ıyıce sabırsızlnmaya basladım

olumunekankayizsmile bende çalışytıgım günü hesaplıom adeti beklemeden yapcam testiiii nasılsa tutcagı günüm belli çalışma sayısı az oluncaaa:gitme:

olumunekankayizsmile bende çalışytıgım günü hesaplıom adeti beklemeden yapcam testiiii nasılsa tutcagı günüm belli çalışma sayısı az oluncaaa:gitme:

bende çalıstıgım günü hesaplarsam dogru zamanlarda sadece 2 defa çalışma oldu ıhtımal zor gıbı görünüyor ama kısmet yınede kız yapma test bekle az sabırlı ol

oyun bozanlık yapma gün geçmeden test yapmak yok kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…