bende ilk denememde kaldım
the_fts inş bütün bu sorunlardan kurtulurda gebe kalırsın.
Kızlar size doyum olmazzz kardeşcazım beni çağırdı dışarı bu yagmurda sanırım moral vermeye ama bilmiyoki ablası tüp bebek fonu için gidiyorr sırnaşık şey çokmu kötüyüm acep ammmaaannn napim herşey bebişim içinnnn
sıpammm gel artık beeeeeeeee
kızlar rüyamı hatırladım hemen tabirine baktım rüyamda balık yedim ve aynaya bakıp kendimi gördüm saçlarımı falan tarıyordum ikisininde tabiri çocuk sahibi olmakmış hemide kendime benzeyen bir kız çocuğu sahibi olacakmışımboshayallersmile allaaahhhhh yeterki olsun çok sevinçliyim şuanda genelde rüyalarım %90 tutar ama ya tutmazsamafoldumben
şu halime bakın ya rüyaların yorumuna bile göbek atıyorum demekki birde hamile kalsam havamdan geçilmezkaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
kızlarr doktoruma gittim kan testi yaptırdı tekrar,değerim 137 olmuş bebek var dedi:)
geldim bennnnn
ya akşam konuştuğumuz sayfalar yok bende nasl oldu sildiler mi?? en son melek gittiğinde oleey falan yazmıştık ama yokk siz de de öylemi kızlar
kız yemek yiyoduk gelemedim:)) şimdi bitti işlerim geldim
ay iyi bari ben de merak ettim :))evet silmişler hepsini o ne yazdıysa o sayfa silinmişşş
bende kardeşimin yanına geldim cafeye laptopuda getirdim sizden ayrı kalamammm ::)))))))))))
ay iyi bari ben de merak ettim :))
kızz bi alemsin :)) orayada mı taşıdın :roflol:
taşıdım valla napim maç izliolar onlar bende saf saf bakacagımaaa
:)))) kız bari melekler korusun u izle esin doğurdu kaydirigubbakcemile3
okeyto bebek kaydirigubbakcemile3amannn :)) dışardayız zaten ben buraya mahkumum bu gece
beni listeye alana teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?