Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
zehsel'ciğim yaaa,şu bekleme salonuna bir türlü sen de ben de çıkamadık yaaaaaaaaaaa
Offfffffffffffffffffffff...Adını listede görmemek çok gıcıııkkkkk!

canım benım ınsallah geçerız bır gün ama ınan egerkı hamıle degılsem o bekleme salonuna hiç geçmek ıstemem çünkü reglım bosu bosuna gecıkmıs olur bu daha kötü tatlım hayırlısı ne dıyelım ama gerçekten çok yoruldum çok üzgünüüm çok dirençlı bır kadınımdır ben ama bu konuda çok hassasım ve elımdende bişi gelmıyor beklemekten baska ınanıyorum olacak tabıkı ama zaman işte...mafoldumbenmafoldumben

zehsel günaydın canım
lekeler gelmeye başlamış ( inan çok üzüldüm ama demekki hayırlısı böyle :teselli:

günaydın canım evet canım her zamankı gıbı hıslerımde yanılmadım ama çok üzgünüm çok hemdemafoldumben

günadın kızlar nasılsınız

ben bugün işbaşı yaptım ama donyorum ççççok sssoğuk :1shok:

kızlar günaydın..beni listeden silebilirsiniz.
cumartesi günü dr.a gittim..dünya başıma yıkıldı.hayatımın şokunu yaşadım.ilk önce ultrasonda baktı.belki varsa hemen çıkmayabiliyo kanda bakalım dedi.ve bakıldı...
sonuç kağıdını verdim.çok kötü demezmi..hala inanamıyorum ...prolaktinim yüksekmiş.42 çıktı..düşürücez dedi..çıktığımda eşim elimi sıkı sıkı tuttu..tabi ben dayanamadım..hüngür hüngür ağladım..o kadar anlayışlı davrandıki..eve geldim netten baktım..42 çok yüksek bi değer deği anladığım kadarıyla..mesela bi bayanın 49 olduğu halde dr.stres yapma.ilaçsız düşürelim demiş.stres en büyük etkenmiş.bu hormonun yükselmesinde..ne yapıcam bilmiyorum..ama umudumu kaybetmedim.rabbim büyük....

canım üzülme lütfen sorun ne bilmiyorum prolaktin e çıkınca düşünce ne oluyo

bilmiyorum ama üzülme lütfen :1no2:

günaydın canım evet canım her zamankı gıbı hıslerımde yanılmadım ama çok üzgünüm çok hemdemafoldumben
canım evet demiştin zaten ama yanılmanı çok isterdim :teselli:

günadın kızlar nasılsınız

ben bugün işbaşı yaptım ama donyorum ççççok sssoğuk :1shok:
günaydın a.s.

geçmiş olsun canım :teselli:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77............................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci.......................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

AnGElllL.................26 OCAK
ekin79.......................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
beleney..................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack......................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10ŞUBAT
naneseker.......................13ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

canım çook geçmiş olsun :1hug:

prolaktin bütün hormonları alt üst eden bi hormon.hamile kalmaya engel..düşerse umut doğuyo..bakalım..rabbim büyük...hayıt suyu varmış..bu hormonu düşüren..içmeyi düşünüyorum..hiç bi şeyi stres yapmayın olurmu???

Canım bunda kafaya takacak hiçbişey yok inan ki, benim ilk seferde 92 çıkmıştı prolaktinim, 1 ay dostinex içtim, 12 ye düştü hemen, o ay ne acılar çekmiştim anlatamam, göğsüme dokunamıyodum, her an sızlıyodu, acıyodu, kocişime sarılamıyodum, hep sırtüstü yatmak zorunda kalmıştım, ama diyorum ya ilaçla hemen düşüyo okadar büyütülecek bişey değil, sen moralini yüksek tut yeter, hatta sana bişey daha söyliyim moralin düzelsin, doktorum bana bu ilaç mucize gibi bişey, dostinexi içmeye başladığı ay hamile kalan çok oluyo demişti, hormonları tamamen düzenliyo çünkü yerimseniben

Günaydın bu arada kızlar opuyorumnanaktan nasılsınız cumadan beri bakalım?
Hafta sonu pek giren olmamış, geçmişi okuyum dedim hemen bitti bee bilmiyorumkismile

canım allah bir değil bin kere razı olsun..çooookkk sağol..banada dostinex verdi dr...değerim 42..
umudum yok değil ama öğrendiğim anda zaman durdu benim için..o kadr kötü oldumki..akşam düşünmeye başladım..olmazsa boşanırım eşimden..ama annemler kahrolur falan..senağlama saçmaladım farkındayım..allahım dermansız dertler vermesin.....:Saruboceq:

Canım benim yaa :teselli: ben de ilk duyduğumda çok kötü olmuştum, hatta ben prolaktin yüzünden düşük yaşadım, ama doktorum beni daha sonra okadar rahatlattı ki artık takmıyorum kafaya, çünkü taktıkça daha çok yükseliyo bu zıkkım, sen söylediklerimi dikkate al, muhtemelen doktorun Pazartesi-Perşembe birer tane içmeni istemiştir, o şekilde ilacını iç göreceksin düşecek, ama düşse bile bundan sonra her ay 21. gününde git ve hormon testini yaptır, en azından tekrar yükselme eğilimine geçerse kontrol altına almış olursunuz, ben öyle yapıyorum yerimseniben

herkeze günaydın nasılsınız kızlar görüşmeyelii..ben işe gidemedim yolllar kapalı evdeyim yani bugün..

herkeze günaydın nasılsınız kızlar görüşmeyelii..ben işe gidemedim yolllar kapalı evdeyim yani bugün..

Ay ne güzel yaa, burda da kar var ama benim yollar kapalı deme şansım yok, çünkü evim okulumun iki sokak ötesinde kaydirigubbakcemile3 okulda kaloriferler de yanmıyo bugün, doğalgaza geçiyoruz, tesisat döşeniyo, donuyorum valla, elektrikli sobayla ayaklarımı ısıtmaya çalışıyorum :sinifsinif:

kızlar gunaydın nasılsınız

ailemın yanına ıst a geldım kar kıyamet yha buralar :gitme:

bu arada normalde yarın adet olmam lazım ama daha belrtı yok.her adet donemmden once muhahakkak belım ağrırdı ne bıleyım ıştahım şu buuuuu...ama<şu an yok bşey.göğüslerım hassas ve aşrı derecede beyaz< yumurta akı gbı akıntım var anlamadım... belkı adetım geçse de hava değişikliğinden geççecek bılemorum ama ..çnku evlendım evlenelın1 kere adetım 10 gun geçmişti umıtlenmştm boşuna umıtlenmişim çnku adet oldum 10 gunun uzerıne..yumurtlama donemlerını falan hesapladım 33gunde adet olan bırıyım..ekımde 19 un da ,kasmda 21 ınde ,aralıkta 24 unde adet oldum.hesaplama yaptm ocakta da 26 sında adet olmam lazm.bakalım.belirtiler tuaf.

inşallah hamıleyımdr kzlar yha.umıtlenmıorum yne hayal kırıklığına uğramamak için ama dua edın olumunekankayizsmile:Saruboceq::Saruboceq:

nasıl yaa her ay gidp baktırıyomusun..düşük neden yaşadın.ne alakası var canım..açıklarmısın..diğer forumlarda geziyorumda kızın birinin 49 çıkmış dr.ilaçsız düşürelim demiş.soğal yollarla..benimkide bi kısırsın çocuğun olmaz demediği kaldı..alır almaz eline kötü yumurtlama sıfır dedi..adet değildim zaten..ne kadar doğru bi ölçümki...fsh 5.14 çıktı???
salak dr..klava:

günaydın canım..
madem evdesin o zaman bunun tadını çıkar sıcacık :))

sağol canım..3 gündür evdeyim malum kar yoğun yağınca yolları kapattı..oturduğum yerde köy olunca ulaşım olmuyor ne yazikki..ee seninde söylemiş olduğun gibi tadını cıkarıyorum bu günlerin..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…