zehsel'ciğim yaaa,şu bekleme salonuna bir türlü sen de ben de çıkamadık yaaaaaaaaaaa
Offfffffffffffffffffffff...Adını listede görmemek çok gıcıııkkkkk!
zehsel günaydın canım
lekeler gelmeye başlamış( inan çok üzüldüm ama demekki hayırlısı böyle :teselli:
kızlar günaydın..beni listeden silebilirsiniz.
cumartesi günü dr.a gittim..dünya başıma yıkıldı.hayatımın şokunu yaşadım.ilk önce ultrasonda baktı.belki varsa hemen çıkmayabiliyo kanda bakalım dedi.ve bakıldı...
sonuç kağıdını verdim.çok kötü demezmi..hala inanamıyorum ...prolaktinim yüksekmiş.42 çıktı..düşürücez dedi..çıktığımda eşim elimi sıkı sıkı tuttu..tabi ben dayanamadım..hüngür hüngür ağladım..o kadar anlayışlı davrandıki..eve geldim netten baktım..42 çok yüksek bi değer deği anladığım kadarıyla..mesela bi bayanın 49 olduğu halde dr.stres yapma.ilaçsız düşürelim demiş.stres en büyük etkenmiş.bu hormonun yükselmesinde..ne yapıcam bilmiyorum..ama umudumu kaybetmedim.rabbim büyük....
canım evet demiştin zaten ama yanılmanı çok isterdim :teselli:günaydın canım evet canım her zamankı gıbı hıslerımde yanılmadım ama çok üzgünüm çok hemdemafoldumben
günaydın a.s.günadın kızlar nasılsınız
ben bugün işbaşı yaptım ama donyorum ççççok sssoğuk :1shok:
cumartesi günü dr.a gittim..dünya başıma yıkıldı.hayatımın şokunu yaşadım.ilk önce ultrasonda baktı.belki varsa hemen çıkmayabiliyo kanda bakalım dedi.ve bakıldı...
sonuç kağıdını verdim.çok kötü demezmi..hala inanamıyorum ...prolaktinim yüksekmiş.42 çıktı..düşürücez dedi..çıktığımda eşim elimi sıkı sıkı tuttu..tabi ben dayanamadım..hüngür hüngür ağladım..o kadar anlayışlı davrandıki..eve geldim netten baktım..42 çok yüksek bi değer deği anladığım kadarıyla..mesela bi bayanın 49 olduğu halde dr.stres yapma.ilaçsız düşürelim demiş.stres en büyük etkenmiş.bu hormonun yükselmesinde..ne yapıcam bilmiyorum..ama umudumu kaybetmedim.rabbim büyük....
canım çook geçmiş olsun :1hug:kızlar günaydın..beni listeden silebilirsiniz.
canım allah bir değil bin kere razı olsun..çooookkk sağol..banada dostinex verdi dr...değerim 42..Canım bunda kafaya takacak hiçbişey yok inan ki, benim ilk seferde 92 çıkmıştı prolaktinim, 1 ay dostinex içtim, 12 ye düştü hemen, o ay ne acılar çekmiştim anlatamam, göğsüme dokunamıyodum, her an sızlıyodu, acıyodu, kocişime sarılamıyodum, hep sırtüstü yatmak zorunda kalmıştım, ama diyorum ya ilaçla hemen düşüyo okadar büyütülecek bişey değil, sen moralini yüksek tut yeter, hatta sana bişey daha söyliyim moralin düzelsin, doktorum bana bu ilaç mucize gibi bişey, dostinexi içmeye başladığı ay hamile kalan çok oluyo demişti, hormonları tamamen düzenliyo çünkü yerimseniben
canım allah bir değil bin kere razı olsun..çooookkk sağol..banada dostinex verdi dr...değerim 42..
umudum yok değil ama öğrendiğim anda zaman durdu benim için..o kadr kötü oldumki..akşam düşünmeye başladım..olmazsa boşanırım eşimden..ama annemler kahrolur falan..senağlama saçmaladım farkındayım..allahım dermansız dertler vermesin.....:Saruboceq:
herkeze günaydın nasılsınız kızlar görüşmeyelii..ben işe gidemedim yolllar kapalı evdeyim yani bugün..
herkeze günaydın nasılsınız kızlar görüşmeyelii..ben işe gidemedim yolllar kapalı evdeyim yani bugün..
günaydın canım..
madem evdesin o zaman bunun tadını çıkar sıcacık :))
canım allah bir değil bin kere razı olsun..çooookkk sağol..banada dostinex verdi dr...değerim 42..
umudum yok değil ama öğrendiğim anda zaman durdu benim için..o kadr kötü oldumki..akşam düşünmeye başladım..olmazsa boşanırım eşimden..ama annemler kahrolur falan..senağlama saçmaladım farkındayım..allahım dermansız dertler vermesin.....:Saruboceq:
nasıl yaa her ay gidp baktırıyomusun..düşük neden yaşadın.ne alakası var canım..açıklarmısın..diğer forumlarda geziyorumda kızın birinin 49 çıkmış dr.ilaçsız düşürelim demiş.soğal yollarla..benimkide bi kısırsın çocuğun olmaz demediği kaldı..alır almaz eline kötü yumurtlama sıfır dedi..adet değildim zaten..ne kadar doğru bi ölçümki...fsh 5.14 çıktı???Canım benim yaa :teselli: ben de ilk duyduğumda çok kötü olmuştum, hatta ben prolaktin yüzünden düşük yaşadım, ama doktorum beni daha sonra okadar rahatlattı ki artık takmıyorum kafaya, çünkü taktıkça daha çok yükseliyo bu zıkkım, sen söylediklerimi dikkate al, muhtemelen doktorun Pazartesi-Perşembe birer tane içmeni istemiştir, o şekilde ilacını iç göreceksin düşecek, ama düşse bile bundan sonra her ay 21. gününde git ve hormon testini yaptır, en azından tekrar yükselme eğilimine geçerse kontrol altına almış olursunuz, ben öyle yapıyorum yerimseniben
günaydın canım..
madem evdesin o zaman bunun tadını çıkar sıcacık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?