Günaydın cicim, aynı durumdayım valla, allahtan elektrik sobası var da ayaklarımı onunla ısıtıyorum, üşümek bişey değil, ayaklarımı üşütürsem bebişim olmaz sonra naparım ben senağlama
günaydın canikom zemuszemus
nasıl geçti haftasonu a.s.
günaydınlar canımm..hoşgeldinn.ben hazırlandım bu karda kışta cıktım yola ama minibüsler çalımayınca eve geri geldim..potron işten kovucak vallahii 3 gündür gidemiyorum işe..ama elimde olan birşey değilki ben ne yapimm.ama hoşumada gitmiyo değil haaaasırnaşık şeysırnaşık şeyalkisalkisalkis
günaydın güzelleriiiiiim opuyorumnanaktan
ofisimiz buzzz gibi ayaklarım donuyor botun içinde 2 kat çorap olmasına rağmen. naaapcaz yaaa
sorma şekercim yaaa bizim de ofis ısınmıyor bugün. bir de sağ ayağım özellikle donuyor. sol daha iyi :roflol:
günaydın periler
selam tatlım opuyorumnanaktan
biz ısıtıcıları açtığımız anda sigortalar atıyor. o kadar kişinin sobasını kaldıramıyor tabi ofisin sigortası. klima var açık ama benim ayaklarım bir üşüdü mü bir daha çok zor ısınır. bir de çok komik, sol o kadar değil ama sağ çok üşüyor :roflol:
Fatoş, naneşeker ve İpek günaydınlar opuyorumnanaktan
günaydın sanada ipekcim...nasılsın?
günaydın herkese!!! nasılsınız bugün kızlar...
zehselcim adet olmuşsun çok üzüldüm ama hiç vazgeçme ne kadar hüsrana ugrasak da umudumuzu yitirmeyelim...
elsoncum seninde yazdıklarını okudum...bence başka doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum...öle şeyler oluyoki mesela bi doktor rahmin alınması gerekiyo derken başka bi doktor buna gerek olmadıgını ilaçlarla tedavi olunabilecegini sölüyor...doktordan doktora çok farkediyor...bence kafana cok takma..Allah ol dedikten sonra doktor istedigini söylesin...Rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin sana inşallah canım... :Saruboceq:
Kızlar benim eltim bugün ikinci kez tüp bebek denemesi için İstanbul'a gidiyo, 10 senedir çocukları olmuyo, ve bu tüp bebek için de son şansları, maddi durumları daha fazlasını kaldıramıyo malesef, onun için çok üzülüyorum ve hep dua ediyorum, sizden de onun için dua etmenizi isteyebilir miyim :sinifsinif:
Hastaydım ya fena üşütmüşüm hala kendime gelemedimm
Yaaaa boşver otur işte bu fırsat çok nadir gelio bilmiyorumkismile bende keşke gelmeseydim ama erken giderim kaydirigubbakcemile3
ayy bizde de ölyledi bayankarasu gibi soba aldık ayak altına üsten kombi alttan soba sıcacık yerimseniben bide bizim home office eşefmanda giyerim şimdi alkisalkisalkis değmeyinkeyfimee
hmm şimdi bir ayakkabıya iki ayagınıda giymek vardı dimii :))))
Aman tatlım dikkat et, kalın çoraplar giy ayağına, ben ayaklarımı üşütmekten çok korkuyorum, yarın çalışmalara başlicaz Allah'ın izniyle, ayaklarımı üşütüp de spermcikleri kaçırmak istemiyorum yine :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar benim eltim bugün ikinci kez tüp bebek denemesi için İstanbul'a gidiyo, 10 senedir çocukları olmuyo, ve bu tüp bebek için de son şansları, maddi durumları daha fazlasını kaldıramıyo malesef, onun için çok üzülüyorum ve hep dua ediyorum, sizden de onun için dua etmenizi isteyebilir miyim :sinifsinif:
Hastaydım ya fena üşütmüşüm hala kendime gelemedimm
aynen canm.dr.çok iyi davrandı ama her ne olursda olsun.stresle yükselen bi hormondan bahsederken kötü denmez.herşey düzelir de..bu çok çabuk çıkıp inen bi hormon de...şak diye kötü denirmi..hem fsh yumurtlama olup olmadığını göstermiyomu..5.14 çıktı..netten bakıyorum sabahtan beri..6nın altında oldumu çok iyi yazıyo..tama prolaktin yüksek ama...100ün üstündede değil..umut verir insan birazsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?