Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

selam tatlım opuyorumnanaktan

biz ısıtıcıları açtığımız anda sigortalar atıyor. o kadar kişinin sobasını kaldıramıyor tabi ofisin sigortası. klima var açık ama benim ayaklarım bir üşüdü mü bir daha çok zor ısınır. bir de çok komik, sol o kadar değil ama sağ çok üşüyor :roflol:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77............................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci.......................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

AnGElllL.................26 OCAK
ekin79.......................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
beleney..................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack......................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10ŞUBAT
naneseker.......................13ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

günaydın canikom zemuszemus

nasıl geçti haftasonu a.s.

Hastaydım ya fena üşütmüşüm hala kendime gelemedimm

Yaaaa boşver otur işte bu fırsat çok nadir gelio bilmiyorumkismile bende keşke gelmeseydim ama erken giderim kaydirigubbakcemile3

günaydın güzelleriiiiiim opuyorumnanaktan

ofisimiz buzzz gibi ayaklarım donuyor botun içinde 2 kat çorap olmasına rağmen. naaapcaz yaaa

ayy bizde de ölyledi bayankarasu gibi soba aldık ayak altına üsten kombi alttan soba sıcacık yerimseniben bide bizim home office eşefmanda giyerim şimdi alkisalkisalkis değmeyinkeyfimee

Aman tatlım dikkat et, kalın çoraplar giy ayağına, ben ayaklarımı üşütmekten çok korkuyorum, yarın çalışmalara başlicaz Allah'ın izniyle, ayaklarımı üşütüp de spermcikleri kaçırmak istemiyorum yine :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eLover
ısıtıcı kullanamıyorsun made sıcak su torbası al masanın altında ayaklarına koyyyy iyi gelir heheheheh

Kızlar benim eltim bugün ikinci kez tüp bebek denemesi için ıstanbul'a gidiyo, 10 senedir çocukları olmuyo, ve bu tüp bebek için de son şansları, maddi durumları daha fazlasını kaldıramıyo malesef, onun için çok üzülüyorum ve hep dua ediyorum, sizden de onun için dua etmenizi isteyebilir miyim :sinifsinif:

günaydın sanada ipekcim...nasılsın?

günaydın canım.herkeste bir hastalık bir hastalık ben de aynı.beter üşütmüşüm.ilaç da alamıyorum doğal yollarla tedavi olmaya çalışıyorum.bilen var mı ya bebiş etkileniyo mu anne hasta olunca.
sen nasılsın?inşallah güzel bi hafta olur.opuyorumnanaktan
Fatoş, naneşeker ve İpek günaydınlar opuyorumnanaktan

günaydın canımmmm.inşallah güzel kısa bi gün,güzel bi hafta olurrrr.zemuszemus

aynen canm.dr.çok iyi davrandı ama her ne olursda olsun.stresle yükselen bi hormondan bahsederken kötü denmez.herşey düzelir de..bu çok çabuk çıkıp inen bi hormon de...şak diye kötü denirmi..hem fsh yumurtlama olup olmadığını göstermiyomu..5.14 çıktı..netten bakıyorum sabahtan beri..6nın altında oldumu çok iyi yazıyo..tama prolaktin yüksek ama...100ün üstündede değil..umut verir insan birazsenağlamasenağlama

inşallah allahım bu defa bebeğini verir..rabbim bebek isteyanlerin kucaklarını boş koymaz inş.10 sene bebek özlemi cok zor birşey..inşallah bizlere ve ona en kısa zamanda beişlerimiz gelir..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hmm şimdi bir ayakkabıya iki ayagınıda giymek vardı dimii :))))

ooh fts home office haaa ahhh ahhhh negzel yaa ben burda kumaş pantolona talim durumdayım bu arada sıcak su torbası süpper fikir yarın hemen uygulıcam yaaa harika :1hug:

nanecim evet kalın kalın pofidik hayvanlı terlikler de iyi olurdu beeee :)))))

karasucum ayaklara çok çok dikkat etmek lazım haklısın. bu arada çalışmaların da hayırlı olur inşallaaaah :Saruboceq:

Alllah yarımcısı olsun çok zor haırlısını versin rabbim onaaa :Saruboceq:

çok üzüldüm eltine ya..Allah kimseyi yavrusuz bırakmasın :Saruboceq: inşallah bu tüp bebek denemesi tutar canım ya Allahtan umut kesilmez hiçbir zaman... biz şurda bir kaç aydır olmuyo diye üzülüyoruz 10 sene nasıl dayanıyo insan(
dualarımız eltinle birlikte tez zamanda bebişi olur da sağlıcakla kucagına alır...

Valla şekerim senin doktorun saçmalamış bence, hiç kafana takıp üzülmeye değmez, kesinlikle doktorunu değiştirmeni tavsiye ediyorum :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…