Ay ne güzel yaa, burda da kar var ama benim yollar kapalı deme şansım yok, çünkü evim okulumun iki sokak ötesinde kaydirigubbakcemile3 okulda kaloriferler de yanmıyo bugün, doğalgaza geçiyoruz, tesisat döşeniyo, donuyorum valla, elektrikli sobayla ayaklarımı ısıtmaya çalışıyorum :sinifsinif:
sağol canım..3 gündür evdeyim malum kar yoğun yağınca yolları kapattı..oturduğum yerde köy olunca ulaşım olmuyor ne yazikki..ee seninde söylemiş olduğun gibi tadını cıkarıyorum bu günlerin..kaydirigubbakcemile3
nasıl yaa her ay gidp baktırıyomusun..düşük neden yaşadın.ne alakası var canım..açıklarmısın..diğer forumlarda geziyorumda kızın birinin 49 çıkmış dr.ilaçsız düşürelim demiş.soğal yollarla..benimkide bi kısırsın çocuğun olmaz demediği kaldı..alır almaz eline kötü yumurtlama sıfır dedi..adet değildim zaten..ne kadar doğru bi ölçümki...fsh 5.14 çıktı???
salak dr..klava:
hu hu bana bı yanıt vern :ecrin_bebek:
Günaydın canım, bi soru mu sormuştun yaa göremedim ben :bbo:
Günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan
bende işe geldim ama şimdi pişman oldum keşke yollar kapalı deseydim :sinifsinif:
kızlar gunaydın nasılsınız
ailemın yanına ıst a geldım kar kıyamet yha buralar :gitme:
bu arada normalde yarın adet olmam lazım ama daha belrtı yok.her adet donemmden once muhahakkak belım ağrırdı ne bıleyım ıştahım şu buuuuu...ama<şu an yok bşey.göğüslerım hassas ve aşrı derecede beyaz< yumurta akı gbı akıntım var anlamadım... belkı adetım geçse de hava değişikliğinden geççecek bılemorum ama ..çnku evlendım evlenelın1 kere adetım 10 gun geçmişti umıtlenmştm boşuna umıtlenmişim çnku adet oldum 10 gunun uzerıne..yumurtlama donemlerını falan hesapladım 33gunde adet olan bırıyım..ekımde 19 un da ,kasmda 21 ınde ,aralıkta 24 unde adet oldum.hesaplama yaptm ocakta da 26 sında adet olmam lazm.bakalım.belirtiler tuaf.
inşallah hamıleyımdr kzlar yha.umıtlenmıorum yne hayal kırıklığına uğramamak için ama dua edın olumunekankayizsmile:Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan
bende işe geldim ama şimdi pişman oldum keşke yollar kapalı deseydim :sinifsinif:
Kıs şimdi gördüm mesajını, inşallah hamilesindir canım benim :teselli: , ama dediğin gibi adetin gecikecek olursa bile çok kaptırma kendini, çünkü hava değişimi etkileyebiliyo adet düzenini, hadi bakalım inşallah müjdelerle gel zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 ohh ne güzel.. valla haberlerde gördüm her taraf bembeyaz ama burda hiç kar yok sadece çok soğuk ve ayaz var..her ne kadar sevmesem de kar'ı izlemek güzel oluyordu
byankarasu inş dediğin gb olur canım benim.inş..umudumu yitirmiycem..her kafadan bi ses çıkıyo..bikaç yorumda dostinex için düşüğe sebep oluyor yazmış...parlodel mi ne o hamileliği düşünenlere veriliyomuş...:uhm:
bilemiyorum....eyvahedigeldismile
günaydın güzelleriiiiiim opuyorumnanaktan
ofisimiz buzzz gibi ayaklarım donuyor botun içinde 2 kat çorap olmasına rağmen. naaapcaz yaaa
:roflol: :roflol: :roflol: kar'ı :roflol: :roflol: :roflol: yanlış anlaşılmasın diye mi ayırdın kıs kaydirigubbakcemile3
günaydın güzelleriiiiiim opuyorumnanaktan
ofisimiz buzzz gibi ayaklarım donuyor botun içinde 2 kat çorap olmasına rağmen. naaapcaz yaaa
günaydın sanada elovercim...benim odamda buz gibi sardım sarmaladım kendimi yinede donuyorum ısınmıyor bi türlü odamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?