Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

allah kolaylık versin canım sanada..helekide bu soğukta kaloriferlerde yanmıyosa o dahada kötüü..akannehir

Günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan

bende işe geldim ama şimdi pişman oldum keşke yollar kapalı deseydim :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 ohh ne güzel.. valla haberlerde gördüm her taraf bembeyaz ama burda hiç kar yok sadece çok soğuk ve ayaz var..her ne kadar sevmesem de kar'ı izlemek güzel oluyordu

Tatlım senin doktorun abartmış biraz olayı bence, doktorunu değiştir istersen, çünkü böyle olaylarda moral çok önemli, doktorunun sana her durumda moral verecek biri olması lazım, kaldı ki prolaktin kolayca düşürülebilecek bi hormon, öyle aylarca uğraştıracak bi ciddiyette değil.
Benim düşüğe gelince, prolaktin senin de söylediğin gibi bütün hormonları etkileyen bi hormon, bende de o ay çok yükseldiği için progesteronumun artmasını, dolayısıyla bebeğimin tutunmasını engellemiş, ben hamile olduğumu duymak ümidiyle doktora gidip test yaptırmıştım, bütün belirtiler de vardı, göğüslerde hassasiyet de son haddinde yani, adetim de 3 gün gecikti, kesin hamileyim diye doktora gittim, aynı anda hem hamile olduğumu hem de düşük yapmak üzere olduğumu öğrendim, zaten iki gün sonra da düşürdüm bebeğimi, prolaktinim 92, progesteronum da 0,4 çıkmıştı, normalkde progesteronun hamilelik oluştuğu andan itibaren artması gerek, bebeğin tutunmasını sağlayan o çünkü, ama benimki yükselememiş, çünkü prolaktinim engel olmuş, işte böyle senağlama
Ama dediğim gibi biz o günleri doktorumun sayesinde atlattık ve şimdi her ay yine aynı şeyle karşılaşmamak için kontollere gidiyorum, 21. gün hormon testiyle hem yumurtlama olmuş mu hem de prolaktin ne seviyede diye bakıyoruz yerimseniben

Kıs şimdi gördüm mesajını, inşallah hamilesindir canım benim :teselli: , ama dediğin gibi adetin gecikecek olursa bile çok kaptırma kendini, çünkü hava değişimi etkileyebiliyo adet düzenini, hadi bakalım inşallah müjdelerle gel zemuszemus

byankarasu inş dediğin gb olur canım benim.inş..umudumu yitirmiycem..her kafadan bi ses çıkıyo..bikaç yorumda dostinex için düşüğe sebep oluyor yazmış...parlodel mi ne o hamileliği düşünenlere veriliyomuş...:uhm:
bilemiyorum....eyvahedigeldismile

Günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan

bende işe geldim ama şimdi pişman oldum keşke yollar kapalı deseydim :sinifsinif:

günaydınlar canımm..hoşgeldinn.ben hazırlandım bu karda kışta cıktım yola ama minibüsler çalımayınca eve geri geldim..potron işten kovucak vallahii 3 gündür gidemiyorum işe..ama elimde olan birşey değilki ben ne yapimm.ama hoşumada gitmiyo değil haaaasırnaşık şeysırnaşık şeyalkisalkisalkis

ayh ınşallah yha dedğn gbı kaptrmayacağım kendımı çnku evlılığimın 3.ayında da gecıkmıştı 10 gunun uzerıne oldum sonra da uzulmuştum.hava değişikliği etken olabılır . o yuzden her şeyı ALLAHIMA bıraktm. hayırlısı allahtan olmadı hayat devam edıo yıne denerız yne denerız yıne denerız hayat hep mucadele ama ınşallah da tez zamanda sağlıklı bı şekılde her ısteyen içinde de ben hamıle kalırız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqlumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 ohh ne güzel.. valla haberlerde gördüm her taraf bembeyaz ama burda hiç kar yok sadece çok soğuk ve ayaz var..her ne kadar sevmesem de kar'ı izlemek güzel oluyordu

:roflol: :roflol: :roflol: kar'ı :roflol: :roflol: :roflol: yanlış anlaşılmasın diye mi ayırdın kıs kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese!!! nasılsınız bugün kızlar...
zehselcim adet olmuşsun çok üzüldüm ama hiç vazgeçme ne kadar hüsrana ugrasak da umudumuzu yitirmeyelim...
elsoncum seninde yazdıklarını okudum...bence başka doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum...öle şeyler oluyoki mesela bi doktor rahmin alınması gerekiyo derken başka bi doktor buna gerek olmadıgını ilaçlarla tedavi olunabilecegini sölüyor...doktordan doktora çok farkediyor...bence kafana cok takma..Allah ol dedikten sonra doktor istedigini söylesin...Rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin sana inşallah canım... :Saruboceq:

günaydın güzelleriiiiiim opuyorumnanaktan

ofisimiz buzzz gibi ayaklarım donuyor botun içinde 2 kat çorap olmasına rağmen. naaapcaz yaaa

Tatlım onu ben de okumuştum nette, sanırım dostinex kullanırken hamile kalırsan en erken zamanda öğrenilmesi gerekiyo, çünkü hamileyken dostinex içmek de düşüğe neden olabiliyomuş, hamile olduğunu öğrendiğin an bırakman gerekiyo, yani ilk bi iki hafta çok etkilemiyomuş ama ilerleyen zamanlarda devam etmek düşüğe neden olabiliyomuş, sen kafana takma böyle şeyleri ilacını iç, moralini yüksek tut, bol bol çalış, mucizevi ilaç sana da mucizeni getirir bakarsın :Saruboceq:

ofisimiz buzzz gibi ayaklarım donuyor botun içinde 2 kat çorap olmasına rağmen. naaapcaz yaaa

günaydın sanada elovercim...benim odamda buz gibi sardım sarmaladım kendimi yinede donuyorum ısınmıyor bi türlü odamız

:roflol: :roflol: :roflol: kar'ı :roflol: :roflol: :roflol: yanlış anlaşılmasın diye mi ayırdın kıs kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: evet kız ayırmayınca hem kaba oluyor hem de yanlış anlaşılmasın diye ayırdım kaydirigubbakcemile3

Günaydın cicim, aynı durumdayım valla, allahtan elektrik sobası var da ayaklarımı onunla ısıtıyorum, üşümek bişey değil, ayaklarımı üşütürsem bebişim olmaz sonra naparım ben senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…