kaydirigubbakcemile3 ohh ne güzel.. valla haberlerde gördüm her taraf bembeyaz ama burda hiç kar yok sadece çok soğuk ve ayaz var..her ne kadar sevmesem de kar'ı izlemek güzel oluyordu
hoşbulduk fıstıklarrrr
sucum naber listede smartıu göremedim ben haber varmı kaç gündür giremiyoum da
iyidir canım smart çoktan regl oldu bitmiştir bile..daha yazmadı adını listeye ondan canım yerimseniben
Benim resimlerim profilimde var zaten, albümler bölümünde, ordan görebilirsiniz, orda düğün ve kına resimlerim var, upuzun, eski saçlarım öyleydi, artık kısacık :kedi:
kısa saç kadını daima daha modern gösterir inancındayım ben de.hani yoğun iş kadını uzun saça vakti yok imajı vardır.Ya merak ettim ben de resimleri nerdee?Sanırım sadece arklar görebiliyor.Koyasana o zaman şuraya bitane.
Sadece arkadaşlarım değil ki herkes görebiliyo yerimseniben sen neden göremedin ki bilmiyorumkismile
günaydın kızlar! nasılsınız bugün?
çok güzel bir rüya gördüm! test yaptım ve çift çizgiyi gördüm...hamileydim...uyandığımda ''tühhh ulan rüyaymış'' dedim......offff listenin en tepesindeyim artık! adet olacam sanırım ya bugün ya yarın
bilmiom ki belki nere bakacağımı bilemedim:bbo:
günaydın canım.valla ben hiç iyi değilim bugün dünden beri eşimle biraz tartışmalıyız sinir tepemde.
Sen nasılsın?
İnşallah rüyan gerçek çıkar canım.
bilmiom ki belki nere bakacağımı bilemedim:bbo:
günaydın şekerler. günümüz aydın ve hayırlı haberlerle dolu olsun inşallah
günaydın canım.valla ben hiç iyi değilim bugün dünden beri eşimle biraz tartışmalıyız sinir tepemde.
Sen nasılsın?
İnşallah rüyan gerçek çıkar canım.
Tatlım adımın üzerine tıkladığında profil sayfam çıkıyo ya, ordan da albümlere giriyosun işte, orda benim resimlerim yerimseniben bi tekrar dene bakalım eğer yine yoksa sorun var demektir, sadece arkadaşlar görebilir demişim önce ama düzelttim sonra herkes dedim yerimseniben
günaydın şekerler. günümüz aydın ve hayırlı haberlerle dolu olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?