Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kaydirigubbakcemile3 ohh ne güzel.. valla haberlerde gördüm her taraf bembeyaz ama burda hiç kar yok sadece çok soğuk ve ayaz var..her ne kadar sevmesem de kar'ı izlemek güzel oluyordu

Bir de sen burayı gör;kar altındayııızzzz her zamanki gibiiii :1no2:
Malum ilk kar buraya yağar,son kar buradan kalkar.....:a015:

hoşbulduk fıstıklarrrr

sucum naber listede smartıu göremedim ben haber varmı kaç gündür giremiyoum da

Canımcım ben yalan oldum yine listede :) ilgilendiğin için teşekkür ederim :lepi:
Bomba gibi döneceğim inşallah sırnaşık şey

Benim resimlerim profilimde var zaten, albümler bölümünde, ordan görebilirsiniz, orda düğün ve kına resimlerim var, upuzun, eski saçlarım öyleydi, artık kısacık :kedi:

Nasıl kıydın saçlarına canım yaaaaaaaaaaaa!!!! :sinifsinif: ben bir kestirdim halaaaaaaaaaaaa uzayacak bekliyorum :sm_confused: Ama nerdeeeeeeeeeeeee....her röfleyle yeniden başa dönüyoruz maşallahhhhhh... Kestir babam kestir.... senağlama

Ama yakıştı demişsin;güle güle kullaaannnn delikafadulden

hehe bu arada bana tatil yaaa saat kaç ama ben hala pc başında cevap yetiştiriyorum!Nasılsa erken kalkma kaygısı yok diye iyice saldım :roflol: Hoşşşş,okul zamanı da ikide yatıyordum ya neyysseeee!:çok üzgünüm:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci.......................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AnGElllL........................26 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

idilcan..........................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1........................1 ŞUBAT
lovelybaby...............1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Kuzucuğum şu an burdasın ama bişey yazmadın;okuma modundasın herhalde.Ben de yatayım şu durumda.Hoşçakalllll :)

Sadece arkadaşlarım değil ki herkes görebiliyo yerimseniben sen neden göremedin ki bilmiyorumkismile

günaydın kızlar! nasılsınız bugün?

çok güzel bir rüya gördüm! test yaptım ve çift çizgiyi gördüm...hamileydim...uyandığımda ''tühhh ulan rüyaymış'' dedim......offff listenin en tepesindeyim artık! adet olacam sanırım ya bugün ya yarın

günaydın canım.valla ben hiç iyi değilim bugün dünden beri eşimle biraz tartışmalıyız sinir tepemde.
Sen nasılsın?
İnşallah rüyan gerçek çıkar canım.

günaydın canım.valla ben hiç iyi değilim bugün dünden beri eşimle biraz tartışmalıyız sinir tepemde.
Sen nasılsın?

ay neden tartıştınız
...inşallah düzelir aranız canım...fazla naz yapmayın birbirinize...bak yakında bebişiniz olucakkk tartışmanın zamanı değil CADIARZU

bilmiom ki belki nere bakacağımı bilemedim:bbo:

Tatlım adımın üzerine tıkladığında profil sayfam çıkıyo ya, ordan da albümlere giriyosun işte, orda benim resimlerim yerimseniben bi tekrar dene bakalım eğer yine yoksa sorun var demektir, sadece arkadaşlar görebilir demişim önce ama düzelttim sonra herkes dedim yerimseniben

Sen nasılsın?

Ya kızım niye tartışıyosunuz şimdi yaa, zamanı mı yani klava: senin sinirlenmemen üzülmemen lazım, bebeğini düşün yerimseniben

tamam gördüm bu sefer.Gerçekten insanın hayatının en mutlu en güzel günü.Sen de ne kadar çıtı pıtı narin hoş bi hatunmuşsun.Dün geceki çalışman nasıldı?Kocan saç maç dinledi mikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…