Benim de 3 gün önce prolaktinim yüksek çıktı.Dostinex kullanmaya başladım.Sen hamgi ilaı kullanıyosun canım.
merhaba canım iyi aksamlar öncelikle.banada parlodel verdi doktor . bu hafat son işte sonra tekrar ölçtürecem. senin deger kaç çıktı
Değerim yüksek 90 çıktı.Sanırım son iki adetim de bu yüzden gecikti.Ben hiç gecikme yaşamazdım çünkü.Zaten yumurtlamayı hamile kalmayı olumsuz etkiliyormuş,doktor söyledi
iyiyim canımmmmmm sen nasılsınnn
iyiyim bende canım. yogun bir günün ardından bas agrısı. bide sigara içtim iyice basım agrıdı:jeyyar:
evet canım yumurlamayı engelliomus.ama ben ilaçları düzenli kullandım.işallah düşmüştür bakemm.
stresten yükseliyomus bak.
stres yapmayalım .bebişlerimiz cabucak gelsin
kızlar ben çıkıyorum. iyi geceler herkese
huu huuuuu...kızlar nooluyooo, ses seda yok...
iyi geceler canımm opuyorumnanaktan
sorma kız nazar değdi topiğimize baksana kimse gelmiyor artık :gitme:
canım benım ınsallah geçerız bır gün ama ınan egerkı hamıle degılsem o bekleme salonuna hiç geçmek ıstemem çünkü reglım bosu bosuna gecıkmıs olur bu daha kötü tatlım hayırlısı ne dıyelım ama gerçekten çok yoruldum çok üzgünüüm çok dirençlı bır kadınımdır ben ama bu konuda çok hassasım ve elımdende bişi gelmıyor beklemekten baska ınanıyorum olacak tabıkı ama zaman işte...mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?