Ya kızım niye tartışıyosunuz şimdi yaa, zamanı mı yaniklava: senin sinirlenmemen üzülmemen lazım, bebeğini düşün yerimseniben
günaydın şekerler. günümüz aydın ve hayırlı haberlerle dolu olsun inşallah
tamam gördüm bu sefer.Gerçekten insanın hayatının en mutlu en güzel günü.Sen de ne kadar çıtı pıtı narin hoş bi hatunmuşsun.Dün geceki çalışman nasıldı?Kocan saç maç dinledi mikaydirigubbakcemile3
ay neden tartıştınız
...inşallah düzelir aranız canım...fazla naz yapmayın birbirinize...bak yakında bebişiniz olucakkk tartışmanın zamanı değil CADIARZU
Hiç sorma şekerim misafirimiz vardı akşam, kocişimin arkadaşı vardı eşiyle birlikte, yemeğe diye geldiler, ye iç ,film izle, okey oyna derken baktık saat 12 olmuş, göndermedik evlerine, bizde kaldılar, haliyle yaramazlık da yapamadık ama benim kocişi görecektiniz dün akşam, gitti geldi ya mutfakta ya banyoda biyerde sıkıştırdı beni :kedi: kendini nasıl tuttu bilmiyom yazık valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
karasuya ne bileyim işte oluyo zaman zaman.olmasın diyosun susuyosun ama bazen patlıyosun işte.Benim kocam da pek duygusaldır kırıldığı zaman gel de düzelt düzeltebilirsen.Tam dün akşam düzeldik,karlı araba kullanamıyorum beni dolmuşa bırakcak kaçırdık koştu arabayı aldı geldi.Yavaş hareket edersen böle olur dedi.Aaa napayım hamileyim buzda dans mı edeyim dedim.Dolmuşu yakalayana kadar bi de orda girdik.İnsan üzülüyo işte yaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3böyle durumlarda erkekler çok komik oluyolar ya.Bi de ulaşılamazlık var ya daha tatlı oluyo sanırım.Kötü olmuş kalmaları neyse tatiliniz uzun,uzun kış geceleri bitmez dahakaydirigubbakcemile3
Ay kıyamam canım yaa :teselli: ikiniz de duygusalsınız tabi, o zaten duygusalmış, e senin de doğum yaklaştıkça duygusallık ve alınganlık tavan yapar tabi boshayallersmile olsun böyle ufak tefek şeylerden tartışsanız bile çok uzamaz en azından, ciddi kavgalar diil bunlar, barışırsınız hemen unutulur gider :1hug:
Böyle daha iyi oldu yaa, ben zaten 10-12-14-16-18-20 çalışırım diyodum, yani çalışmalara bugün başlamak istiyodum, bu işe yaradı, bu gece deprem var anlicaan :roflol:
idilcim karasucum sağolun şekerlerim iyiyim sizler nasılsınız. :1hug:
karasucum saçlar kesilmiş duyduğuma göre. en güzelini yapmışsın. ben de sırtımın ortasına gelen saçlarımı 2 hafta önce yaprak dökümündeki ceyda gibi kestirdim ooh çok rahat ettim. bir de çok güzel oldu diyor herkes. güle güle kullan saçlarını canım.
ipek böcüğüm sen nasılsın. eşinle nooldu bakayım. eşin nasıl üzer kızçenle seni bakıyımklava:
karasucum saçlar kesilmiş duyduğuma göre. en güzelini yapmışsın. ben de sırtımın ortasına gelen saçlarımı 2 hafta önce yaprak dökümündeki ceyda gibi kestirdim ooh çok rahat ettim. bir de çok güzel oldu diyor herkes. güle güle kullan saçlarını canım.
ipek böcüğüm sen nasılsın. eşinle nooldu bakayım. eşin nasıl üzer kızçenle seni bakıyımklava:
inşallah canım ya.eskisi kadar acıtmasa da insan yine de üzülüyo.
Benim en yakın arkadaşım geçen yıl bu zamanlar hamileydi, herzaman çok iyi anlaştığımız, birbirimizi de çok sevdiğimiz halde ozamanlar sürekli tartışırdık, küserdik birbirimize, o çok alıngan ve duygusaldı, ben de değişmesini hamileliğe baylayamıyodum, kendisi değişti sanıp kızıyodum :sinifsinif: şimdi o günleri konuşup gülüyoruz halimize kaydirigubbakcemile3
Sen de güle güle kullan canım yeni saçlarını, eminim çok yakışmıştır :1hug:
teşekkürler ben iyiyim tatlım !!!
elover ya erkekler bazen çok ot çok kalas aşırı duvar oluyolar ya.biz daha çok anlayış bekliyoruz.ya da ne bilim doğum yaklaştıkça alınganlıklar artıyo.sudan şeylere üzülüyoruz.ama erkekle kadın metabolizması farklı burası kesin.şu filmlerde kuş tüyünde taşındıkları kadınlar neden gerçek hayatta yok.
sağol canım benim. bence yakıştı ayrıca artık toplamak zorunda kalmıyorum :) eminim seninki de çok yakışmıştır :)
hep iyi ol inşallah :)
çok haklısın ipekcim. o kadar kalas olabiliyorlar ki bunun için özel bir çaba harcadıklarını düşünüyorum bazen. ama işte ne onlarla ne onlarsız durumu var. eminim onlar da bizim için nasıl bu kadar ince eleyip sık dokuyabilirler, nasıl bu kadar detaycı olabilirler, çok şey istiyorlar diye düşünüyorlardır. bu durumda farklı gezegenlerden olduğumuz tezi benim gözümde doğru :roflol:
Hiç sorma şekerim misafirimiz vardı akşam, kocişimin arkadaşı vardı eşiyle birlikte, yemeğe diye geldiler, ye iç ,film izle, okey oyna derken baktık saat 12 olmuş, göndermedik evlerine, bizde kaldılar, haliyle yaramazlık da yapamadık ama benim kocişi görecektiniz dün akşam, gitti geldi ya mutfakta ya banyoda biyerde sıkıştırdı beni :kedi: kendini nasıl tuttu bilmiyom yazık valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
hahah benim kociş gibi bi de şimdi bizde düşük olmasın diye ilişki yasak
2 ay yok aşkım diyorum Allah ımm napicam ben diyo ahahahah
düz duvara tırmanabilrisin diyorum bende :roflol: :roflol: :roflol:
elover ya erkekler bazen çok ot çok kalas aşırı duvar oluyolar ya.biz daha çok anlayış bekliyoruz.ya da ne bilim doğum yaklaştıkça alınganlıklar artıyo.sudan şeylere üzülüyoruz.ama erkekle kadın metabolizması farklı burası kesin.şu filmlerde kuş tüyünde taşındıkları kadınlar neden gerçek hayatta yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?