Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ya kızım niye tartışıyosunuz şimdi yaa, zamanı mı yani klava: senin sinirlenmemen üzülmemen lazım, bebeğini düşün yerimseniben

karasuya ne bileyim işte oluyo zaman zaman.olmasın diyosun susuyosun ama bazen patlıyosun işte.Benim kocam da pek duygusaldır kırıldığı zaman gel de düzelt düzeltebilirsen.Tam dün akşam düzeldik,karlı araba kullanamıyorum beni dolmuşa bırakcak kaçırdık koştu arabayı aldı geldi.Yavaş hareket edersen böle olur dedi.Aaa napayım hamileyim buzda dans mı edeyim dedim.Dolmuşu yakalayana kadar bi de orda girdik.İnsan üzülüyo işte yaaaa

Hiç sorma şekerim misafirimiz vardı akşam, kocişimin arkadaşı vardı eşiyle birlikte, yemeğe diye geldiler, ye iç ,film izle, okey oyna derken baktık saat 12 olmuş, göndermedik evlerine, bizde kaldılar, haliyle yaramazlık da yapamadık ama benim kocişi görecektiniz dün akşam, gitti geldi ya mutfakta ya banyoda biyerde sıkıştırdı beni :kedi: kendini nasıl tuttu bilmiyom yazık valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay neden tartıştınız
...inşallah düzelir aranız canım...fazla naz yapmayın birbirinize...bak yakında bebişiniz olucakkk tartışmanın zamanı değil CADIARZU

kız naz olayı nişanlıykenmiş,şimdi naz mı kaldı.Yani evlilik farklı bişeymiş,haklı da olsan susmak zorunda ya da alttan almak zorunda kalıyosun,sabrediyosun falan filan.Naz ne kiiimafoldumben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3böyle durumlarda erkekler çok komik oluyolar ya.Bi de ulaşılamazlık var ya daha tatlı oluyo sanırım.Kötü olmuş kalmaları neyse tatiliniz uzun,uzun kış geceleri bitmez dahakaydirigubbakcemile3

Ay kıyamam canım yaa :teselli: ikiniz de duygusalsınız tabi, o zaten duygusalmış, e senin de doğum yaklaştıkça duygusallık ve alınganlık tavan yapar tabi boshayallersmile olsun böyle ufak tefek şeylerden tartışsanız bile çok uzamaz en azından, ciddi kavgalar diil bunlar, barışırsınız hemen unutulur gider :1hug:

idilcim karasucum sağolun şekerlerim iyiyim sizler nasılsınız. :1hug:

karasucum saçlar kesilmiş duyduğuma göre. en güzelini yapmışsın. ben de sırtımın ortasına gelen saçlarımı 2 hafta önce yaprak dökümündeki ceyda gibi kestirdim ooh çok rahat ettim. bir de çok güzel oldu diyor herkes. güle güle kullan saçlarını canım.

ipek böcüğüm sen nasılsın. eşinle nooldu bakayım. eşin nasıl üzer kızçenle seni bakıyım klava:

Böyle daha iyi oldu yaa, ben zaten 10-12-14-16-18-20 çalışırım diyodum, yani çalışmalara bugün başlamak istiyodum yerimseniben bu işe yaradı bu gece deprem var anlicaan :roflol:

inşallah canım ya.eskisi kadar acıtmasa da insan yine de üzülüyo.

Sen de güle güle kullan canım yeni saçlarını, eminim çok yakışmıştır :1hug:

teşekkürler ben iyiyim tatlım !!!

elover ya erkekler bazen çok ot çok kalas aşırı duvar oluyolar ya.biz daha çok anlayış bekliyoruz.ya da ne bilim doğum yaklaştıkça alınganlıklar artıyo.sudan şeylere üzülüyoruz.ama erkekle kadın metabolizması farklı burası kesin.şu filmlerde kuş tüyünde taşındıkları kadınlar neden gerçek hayatta yok.

inşallah canım ya.eskisi kadar acıtmasa da insan yine de üzülüyo.

Benim en yakın arkadaşım geçen yıl bu zamanlar hamileydi, herzaman çok iyi anlaştığımız, birbirimizi de çok sevdiğimiz halde ozamanlar sürekli tartışırdık, küserdik birbirimize, o çok alıngan ve duygusaldı, ben de değişmesini hamileliğe baylayamıyodum, kendisi değişti sanıp kızıyodum :sinifsinif: şimdi o günleri konuşup gülüyoruz halimize kaydirigubbakcemile3

o zaman sorun bende.mafoldumben karasu bugünün hemen bitmesini istiyorum.10 saat geçer mi sence ya.

Sen de güle güle kullan canım yeni saçlarını, eminim çok yakışmıştır :1hug:

sağol canım benim. bence yakıştı ayrıca artık toplamak zorunda kalmıyorum :) eminim seninki de çok yakışmıştır :)

teşekkürler ben iyiyim tatlım !!!

hep iyi ol inşallah :)

çok haklısın ipekcim. o kadar kalas olabiliyorlar ki bunun için özel bir çaba harcadıklarını düşünüyorum bazen. ama işte ne onlarla ne onlarsız durumu var. eminim onlar da bizim için nasıl bu kadar ince eleyip sık dokuyabilirler, nasıl bu kadar detaycı olabilirler, çok şey istiyorlar diye düşünüyorlardır. bu durumda farklı gezegenlerden olduğumuz tezi benim gözümde doğru :roflol:

elover düşünsene dizilerdeki kadınları,erkeklerin nasıl pervane olduğunu.Zaten Arap ülkelerinde Gümüş yüzünden boşanmalar artmış.Kadınlar kocalarının neden onlar gibi davranmadıklarından şikayetçi.Biz de detaycı olabiliriz biraz ama onlar da senin dediğin gibi bir o kadar zıt bizim yaradılışımıza.Hatta tartışmalarımızı bile bizim kadar düşünmüyolardır.

:roflol: :roflol: :roflol:

hahah benim kociş gibi bi de şimdi bizde düşük olmasın diye ilişki yasak

2 ay yok aşkım diyorum Allah ımm napicam ben diyo ahahahah

düz duvara tırmanabilrisin diyorum bende :roflol: :roflol: :roflol:

ne kadar çok yasak vermiş doktor.CADIARZU

ya sorma bende haftasonu öyle huysuz öyle alıngandıom ki yatakta laptap ı aldık

film izliyoruz uzanaraktan ben bi o tarafa dönuyorum bi bu tarafa şu kolunu al oraya koy

ay kolunu basımın altına koy hayır a başım ağrıyo uff midem bulanıyıo bi ağla orda

saçma sapan şeylere felan ama eşimdeki sabrı görceksin bu gibi durumlarda çok

anlayışlı maşallah ama tabii sonuçta bi ERKEK her an odun olabiliyo :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…