Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

merhaba hoşgeldin pptya

ya bu sol kasıkta batma nasıl oluyo acaba bu benim ikinci hamişliğim ben daha

görmedim öyle bişey hamilelik belirtisi mi bu :uhm:

adetin kaç gün geçti ?

Allah Kahretsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu sabah adet oldum kızlar.......................:1no2:
hepsi psikolojikmiş demekki mide bulantıları baş dönmesi offfffffffff offfff offffffffff :çok üzgünüm:

merhaba hoşgeldin pptya

ya bu sol kasıkta batma nasıl oluyo acaba bu benim ikinci hamişliğim ben daha

görmedim öyle bişey hamilelik belirtisi mi bu :uhm:

adetin kaç gün geçti ?

valla bilmiyorum kasıkta batma gebelik belirtisidir diyorlar belki dediğin doğrudur bak mesala sen hiç yaşamamışsın belkide gebelik belirtisi değildir.
üşütmüş olabilir ama teyzem eğer birgün kasıklarında özelliklede sol kasığında batma hissedersen hamile olduğunu düşün demişti o iki çocuğundada en belirgin onu yaşamış ama ben umutlanmak istemiyorum.
adetim daha geçmedi canım 3 gün var ayın 30unda adet olcam.
bugünde rüyamda bisiklet çeşme ve bilezik gördüm anlamları çok güzel zorluk ve sıkıntılardan sonra güzel haber erkek evlat ve rahatlık bolluk bereket demekmiş.

canım çok geçmiş olsun yeniden.geçmişte kaldı düşünme bunları.ne kadar olumlu düşünürsen o kadar ii olur.o kadar değişik şeyler yaşıyor ki hamileler birbirine benzemeleri bile imkansız.mesela ben de ilk ayda idrar yolu iltihabı oldu.idarımla birlikte kan yapyordum.kanlı lekenme oluyordu.acaba bu bebişten mi idrardan mıı diye korkuyordum.dr ilaç vedi onu bile kullanmadım kimyasal diye bols u içtim bol wc ye giittim iltihabı attım.Halbuki idrar yolu enfeksiyonunda düşük riski varmış.
Elover la dün dünür olduk.kaydirigubbakcemile3 ama yeni taleplere ileriki zamanlarda açık olabilirim şuan ona sözüm var,senin dediğin gibi bir kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır.vesselam kız evde kalmasın.kaydirigubbakcemile3

hepsi psikolojikmiş demekki mide bulantıları baş dönmesi offfffffffff offfff offffffffff :çok üzgünüm:

:kedi:hayırlısı olsun canım,belki bu şekilde daha hayırlıdır.önümüzdeki ay inşallah güzel haberi alırsın ve bize de verirsin.:Saruboceq:

:kedi:hayırlısı olsun canım,belki bu şekilde daha hayırlıdır.önümüzdeki ay inşallah güzel haberi alırsın ve bize de verirsin.:Saruboceq:

offff niye olmuyo ki.....bir sorun mu var :1no2:
offfffff öyle bir hayal kırıklığına uğradımki anlatamam kızlar..........

canım üzülme lütfen adet göremeyen yumurtlama sorunu yaşayan onca insan var

vakti zamanı vardır bekle üzülme gelicek bebişin :)

hımm olabilir mesela benimde en belirgin belirtim uykusuzluk halsizlik uykuya karşı
koyamama daha adetime 4-5 gün varken oldugum yerde sızmaya başlarım normalde
hiç huyum değildir ve dayanırım uykuya ama hamileyken nereye başımı koysam orda
uyurum herkesde farklı oluyor işte....rüyan hayırlara vesile olsun inşallah
Allah hayırlsıısyla bebiş nasib eder isteyen herkese

ya düşünmemeye çalışıyorum işte napayım hemde korkuyorum neyse öyle işte :kedi:

e tabii kız evde kalmasında iyi olan kazansın :lepi: :lepi: :lepi:

Kızlar moralim alt üst oldu gerçekten eşim ümitlenmişti benden daha çok....
midem bulanıyo filan diyince iyi ümitlendik ikimizde........

Dükkanı kuzene devrediyorum, yeğenimi sinemaya götürecem kızlar......moralim çok bozuldu
kendinize iyi bakın sizi seviyorum mafoldumben

seni çok iyi anlıyorum idilcan olsun üzülme diyemeceğim çok acı birşey olduğunu biliyorum ben şimdi bu belirtilerimi eşime hiç söylemiyorum zaten söylesemde gülüyor olmaz bizden çocuk kendini kandırma diyor inş önümüzdeki ay buraya gebeyim yazarsın allah yardımcımız olsun.

ayyy canım ben bilmiyordum okumamışım yazdıysan da. çok çok çok çok geçmişler olsun. Allah tekrarından saklasın. inşallah hiçbir tehlike olmadan atlatırsın şu 3 ayı. ayy okurken sırtım buz kesti canım yaaa :1hug:

idilcan tevekkül et canım, Rabbim ol diyecek elbet. demek ki zamanı değilmiş. ama biliyor musunuz kendimizi bu kadar dinleye dinleye düzenimizi de sapıttırıcaz, hata ediyoruz...

sağol canım amin Allah korusun inşallah bende öyle diyorum işte

bugün itibariyle 7 hafta + 4 günlük 3 gün sonra 8 haftalığız hayırlısıyla 12. hafta

gelsede rahatlasak diyorum boshayallersmile

düşünme canım ya.Allah bu ay verir belki.
İyi seyirler bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…