sağol canım amin Allah korusun inşallah bende öyle diyorum işte
bugün itibariyle 7 hafta + 4 günlük 3 gün sonra 8 haftalığız hayırlısıyla 12. hafta
gelsede rahatlasak diyorum boshayallersmile
İnşallah bizde çok cici anneler oluruz bebişlerimizi donanımlı bi şekilde ve en önemlisi
özgüven sahibi insanlar olarak yetiştirebiliriz inşallah :)
Hoşbulduk nasılsın? :a015:
Allah Kahretsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu sabah adet oldum kızlar.......................:1no2:
hepsi psikolojikmiş demekki mide bulantıları baş dönmesi offfffffffff offfff offffffffff :çok üzgünüm:
Ayşem valla o zaman da dert bitmiyo ben de korktum 12 haftalık olsun rahatlıycam dedım.bi arkadasım kut ben 4,5 aylık bebisimi kaybettım dedı sonra 20. haftayı goreyım rahatlıycam dedım.Komsumuz geçmiş yıllarda 8 aylık bebişi bı kac gun oynamamıs dr ye gıtmıs megerse boynuna kordon dolonmış ölmüş,bizim çok yakın dostumuz olmasa şaibe dicem.Diyecem nasibi yoksa bu dünyada gerisi hikaye.
gunaydın kızlar
bu sabah ben de karın ağrsıyla uyandım
hafıf de kan geldı yanı adet oldum dıyebılırz akşama kadar musluk açılır mafoldumben çok uzuldum ılk önce ama hayırlısı böleymiş umarm ben de anne olurum tez zamanda mafoldumben
HoŞgeldİn smart :)
kızlar ben yemeĞe gİdİyorum acıktım gene :)
deryacım seninle de karşılaşamadık.Ben dönem sonu yoğunluğundan pek giremedim.Kırmızı kartı görmüşsün sen de bizim gibi.
Hayırlısı olsun.Ben hiç üzülmüyorum böyle şeylere.Nasılsa ne zaman olacağı bellidir.Üzülmenin bir faydası yok.Olsa hadi hep birlikte üzülelelim
ayşe sana afiyet olsun cicim
ay_she'cim karşılaşamadık seninle ne zamandır.haberlerini okudum ama iyiymişsin sen de bebiş de.Çok sevindim.ınşallah Allah hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip eder.
Canım sağol sen de hoşgeldin :) Ve ayrıca afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?