karasu neden kimse yok be?
Ya bilmiyom ki İpektoşum yaa, eski kalabalık günlerimizi özledim ben :çok üzgünüm:
aynen.topic e melek ya da ssyavuz gibi biri gelince yıkılıyo bura.özellikle bu hafta çok sakin.
bilmiyorum ki belki daha önce oynamıştır ama hissetmedim.İlk hissettiğin zaman göreceksin zaman kelebek gibi he-man tekmesi falan bekleme.o yüzden ilk gebeliklerde anneler daha geç anlar diyolar.
ssyavuz napmıştı kaçırdım ben galiba :uhm: o ismi başka bi topikte görmüştüm ben sanki :uhm:
ssyavuz napmıştı kaçırdım ben galiba :uhm: o ismi başka bi topikte görmüştüm ben sanki :uhm:
heheheh he man tekmesi :) ne zaman he man gibi tekmeliyo peki ay ama son 1-2 ay
tekmesi baya kuvvetli olur dimi :) hayırlısıyla kalbinin attıgını görelim tekmesini de
görürüz inşallah
ay bu arad feci halde belim ağrıyo dayanamıyorum :sinifsinif:
eve gidince hemen yatıyorum zaten bi yemek için kalkıyorum
eşim nerde benim eski neşeli yorulmak ne bilmeyen kıpır kıpır hatunum
seni böyle görünce çok üzülüyorum diyo senağlama gerçekten çok yoruluyorum ve zorlanıyorum Allah ım kolaylık ver Yarabbiim :Saruboceq:
heheheh he man tekmesi :) ne zaman he man gibi tekmeliyo peki ay ama son 1-2 ay
tekmesi baya kuvvetli olur dimi :) hayırlısıyla kalbinin attıgını görelim tekmesini de
görürüz inşallah
ay bu arad feci halde belim ağrıyo dayanamıyorum :sinifsinif:
eve gidince hemen yatıyorum zaten bi yemek için kalkıyorum
eşim nerde benim eski neşeli yorulmak ne bilmeyen kıpır kıpır hatunum
seni böyle görünce çok üzülüyorum diyo senağlama gerçekten çok yoruluyorum ve zorlanıyorum Allah ım kolaylık ver Yarabbiim :Saruboceq:
benimle ilgilenmiyosunuz sizi Allah'a birakiyorum vs gibi seyler.kaydirigubbakcemile3
Meleğin için her derde katlanacaksın artık şekerim, yeter ki o rahat etsin içerde yerimseniben senin çektiğin sıkıntılar da bitecek inşallah, özliceksin bile bu günleri :teselli:
tatlım ilk 3 ay kabus olur herkeste böyledir vucudun bebişi kabullenme süresi.bu süreçte iş bırakmak isteyenler çok olur.4-6 arası balayıdır.son 3 ay doğsun diye yalvarıyomuşsun artık.3aydan sonra sen de Sheila olacaksın merak etme.Sanki hamile değilmişsin gibi yemen dışında,bi o seni ele veriyo,bi de çıkan popon:kedi:
ben geldimmmmm
Hoşgeldin cicim olumunekankayizsmile nasılsın ???
hoşbuldum tatlım nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?