Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bilmiyorum ki belki daha önce oynamıştır ama hissetmedim.İlk hissettiğin zaman göreceksin zaman kelebek gibi he-man tekmesi falan bekleme.o yüzden ilk gebeliklerde anneler daha geç anlar diyolar.

heheheh he man tekmesi :) ne zaman he man gibi tekmeliyo peki ay ama son 1-2 ay

tekmesi baya kuvvetli olur dimi :) hayırlısıyla kalbinin attıgını görelim tekmesini de

görürüz inşallah

ay bu arad feci halde belim ağrıyo dayanamıyorum :sinifsinif:

eve gidince hemen yatıyorum zaten bi yemek için kalkıyorum

eşim nerde benim eski neşeli yorulmak ne bilmeyen kıpır kıpır hatunum

seni böyle görünce çok üzülüyorum diyo senağlama gerçekten çok yoruluyorum ve zorlanıyorum Allah ım kolaylık ver Yarabbiim :Saruboceq:

ssyavuz napmıştı kaçırdım ben galiba :uhm: o ismi başka bi topikte görmüştüm ben sanki :uhm:

ya geldi işye burda gruplaşma var yok siz kadroyu kurmuşsunuz beni aşağılıyosunuz

yok adam yerien koymuyosunuz vs vs vs saçmalıyo işte

Meleğin için her derde katlanacaksın artık şekerim, yeter ki o rahat etsin içerde yerimseniben senin çektiğin sıkıntılar da bitecek inşallah, özliceksin bile bu günleri :teselli:

tatlım ilk 3 ay kabus olur herkeste böyledir vucudun bebişi kabullenme süresi.bu süreçte iş bırakmak isteyenler çok olur.4-6 arası balayıdır.son 3 ay doğsun diye yalvarıyomuşsun artık.3aydan sonra sen de Sheila olacaksın merak etme.Sanki hamile değilmişsin gibi yemen dışında,bi o seni ele veriyo,bi de çıkan popon:kedi:

benimle ilgilenmiyosunuz sizi Allah'a birakiyorum vs gibi seyler.kaydirigubbakcemile3

Allah Allah bu topikte de gruplaşma varsa, diğer topiklere hiç girmesin bence :mymeka:
bunu söyleyen kız kendine topik açmış, kendi grubunu kurmuş şimdi ama kaydirigubbakcemile3, hayırlı olsun ne diyelim :roflol:

Meleğin için her derde katlanacaksın artık şekerim, yeter ki o rahat etsin içerde yerimseniben senin çektiğin sıkıntılar da bitecek inşallah, özliceksin bile bu günleri :teselli:

evet hepsi geçici biliyorum ve ayrıca bu şimdiki çektiklerim ileride çekeceklerimin de

teminatı onu da biliyorum ama öyle işte zorlanıyo insan :)

annem gecen akşam diyoki göbeğe bak 3-4 aylık hamile gibisin diyo dedim anne

hepsi gaz hepsi gazwomen olcam yakında :kedi: :kedi: :kedi:

popo mu akannehir hiç olmayan bişeydi sanki ya nasıl küçülcek o sonra yaa

2 gün sonra 8 haftalık oluyoruz inşallah şubatın sonunda da 3 ay bimiş oluyo

oh oh yandannn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt tabii sağlıklı sağ salim olsun da inşallah

3. ayın sonunda cinsiyet belli oluyomuş öyle diyolar ama şu an biizm skor şöyle

5 kişi kız diyo 2 kişi de erkek bakalım hangisi kazanacak :lepi: yalnız hala kız ismi bulamadık boshayallersmile

Bi de şu fotoya bakın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Adsız.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar ben burda çok üşüdüm yaa, dondum bi iş de yok, eve gideyim de ordan devam ederiz sohbete yerimseniben
Sohbetinize de doyum olmuyo zaten :umursamaz: ben dönene kadar kalabalıklaşın kızıyorum artık haaaaaaaaaaaaaaaaaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…