Olsun şekerim sorun diil yerimseniben
Bak şu videoyu izle kendine gelirsin :roflol: :roflol: :roflol: bayılıyorum ben bu çocuğa yaa kaydirigubbakcemile3
İzlesene.com : Video - ben six demedim o dedi ))
aynen canım bu kadar olur aynen. ben de salak gibi gittim anlattım eşime şimdi benden daha planlı programlı oldu. ama bu ay ovulasyon testi falan yapmadım ya yine de gün aşırı olayına taktı ve öyle devam ettik. hayırlısı bakalım ama hata bizde.
bu arada karasu canım benim resimlerine baktım çok beğendim
çok güzel vede çok tatlısın gülmekde sana pek bi yakışıyo bi daha ağlayan bi yüz görmek istemiyorum burdaaaaaaa hep gülen yüz yap lütfen:1hug:
Olsun şekerim sorun diil yerimseniben
Bak şu videoyu izle kendine gelirsin :roflol: :roflol: :roflol: bayılıyorum ben bu çocuğa yaa kaydirigubbakcemile3
İzlesene.com : Video - ben six demedim o dedi ))
Teşekkür ederim bitanem :kedi: ay şımardım bak yine sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ben geldim,herkes buharlaşmış galiba
herkese selam bu arada
rabbim hepinimizin gönlüne göre versin :Saruboceq::Saruboceq:
rica ederim doğruları söylüyorum artı kınanda gülmende çok hoş olmuş bayıldım o haline.
ben çok ağlamıştım ne kadar evlenmek için çıldırsamdaaakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımmmm
herkese selam bu arada
rabbim hepinimizin gönlüne göre versin :Saruboceq::Saruboceq:
Kız ben çok güldüm o gece yaa, kına yakıyolar, ben ağlicam diye bekliyo herkes, ben kameralara sırıtıp poz veriyorum sürekli, ağla kız diyolar ben kahkahalar atıyom kaydirigubbakcemile3 çok komiktim yaa, ağlayamadım bitürlü kaydirigubbakcemile3
Ben bitek düğün günü eve almaya geldiklerinde evden çıkarken çok ağladım, o da fazla sürmedi, kocişim sağolsun düğün salonuna gidene kadar esprileriyle öldürdü beni gülmekten :roflol:
Kız ben çok güldüm o gece yaa, kına yakıyolar, ben ağlicam diye bekliyo herkes, ben kameralara sırıtıp poz veriyorum sürekli, ağla kız diyolar ben kahkahalar atıyom kaydirigubbakcemile3 çok komiktim yaa, ağlayamadım bitürlü kaydirigubbakcemile3
Ben bitek düğün günü eve almaya geldiklerinde evden çıkarken çok ağladım, o da fazla sürmedi, kocişim sağolsun düğün salonuna gidene kadar esprileriyle öldürdü beni gülmekten :roflol:
hoşbulduk canım.inşallah keyifler yerindedir.burda her yer buz kar,başım ağrıyo biraz da..sizde ne var ne yok:hulya:
ay yaaa anılar tazeleniyo yaniii.bak ben de şimdi şu iğrenç kış gününde pek bi duygulandım.çok güzel ve çok özel bişey insanın sevdiği insanla bunları yaşaması.
hoşgeldin dünürüm hoşgeldin...
okumadın mı geçmişi bu sabah adetime 2 gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım koskoca bir hiiiiç çıktı. dünürlük başka bahara kaldı olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?