Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Evet canım, korkarım herşeyi onlarla paylaşarak hata ediyoruz, biz bazı şeyleri kafaya taksak da burda birbirimizle paylaşarak hafifliyoruz, yeri geliyo gülüyoruz, alay ediyoruz halimizle, ama onlar öyle değil, taktı mı takıyolar ve kimseyle de paylaşamıyolar :çok üzgünüm:

bu arada karasu canım benim resimlerine baktım çok beğendim
çok güzel vede çok tatlısın gülmekde sana pek bi yakışıyo bi daha ağlayan bi yüz görmek istemiyorum burdaaaaaaa hep gülen yüz yap lütfen:1hug:

Teşekkür ederim bitanem :kedi: ay şımardım bak yine sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Teşekkür ederim bitanem :kedi: ay şımardım bak yine sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

rica ederim doğruları söylüyorum artı kınanda gülmende çok hoş olmuş bayıldım o haline.
ben çok ağlamıştım ne kadar evlenmek için çıldırsamdaaakaydirigubbakcemile3

rica ederim doğruları söylüyorum artı kınanda gülmende çok hoş olmuş bayıldım o haline.
ben çok ağlamıştım ne kadar evlenmek için çıldırsamdaaakaydirigubbakcemile3

Kız ben çok güldüm o gece yaa, kına yakıyolar, ben ağlicam diye bekliyo herkes, ben kameralara sırıtıp poz veriyorum sürekli, ağla kız diyolar ben kahkahalar atıyom kaydirigubbakcemile3 çok komiktim yaa, ağlayamadım bitürlü kaydirigubbakcemile3
Ben bitek düğün günü eve almaya geldiklerinde evden çıkarken çok ağladım, o da fazla sürmedi, kocişim sağolsun düğün salonuna gidene kadar esprileriyle öldürdü beni gülmekten :roflol:

ben geldim,herkes buharlaşmış galiba

hoşgeldin dünürüm hoşgeldin...

okumadın mı geçmişi bu sabah adetime 2 gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım koskoca bir hiiiiç çıktı. dünürlük başka bahara kaldı olumunekankayizsmile

ay yaaa anılar tazeleniyo yaniii.bak ben de şimdi şu iğrenç kış gününde pek bi duygulandım.çok güzel ve çok özel bişey insanın sevdiği insanla bunları yaşaması.

bende dedimki sakın yüksek yüksek tepelereyi söylemeyin kırılırım ben gülmekten ağlamam dedim akşam olunca ilk onu sölediler daha söylemeye başlamadan ben ağlamıştım bile. kendi halime çok güldüm ama en sevmediğim şarkıda ağladım.

hoşbulduk canım.inşallah keyifler yerindedir.burda her yer buz kar,başım ağrıyo biraz da..sizde ne var ne yok:hulya:

çok şükür biraz soğuk canım donuyozzzz

hoşbulduk canım..okumadım yaa.dur bakalım belki belli olmaz idrarda geç çıkıyor biraz geçsin ondan sonra kurtulursun bizden.Belki geç döllenmedirboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…