hoşbulduk canım..okumadım yaa.dur bakalım belki belli olmaz idrarda geç çıkıyor biraz geçsin ondan sonra kurtulursun bizden.Belki geç döllenmedirboshayallersmile
yok kııssss geç döllenme olamaz. neden dersen 16 sı değilse 20 sinde yumurtladım ateşime göre. bu durumda biz eşimle en son 19 unda birlikte olabildik sonra o 5 günlüğüne istanbul dışına çıktı. o zaman hiç döllenme şansı kalmamış oluyor. neyse zaten karın ağrım da başladı bişi diil erken olcam bu gidişle :roflol:
sizden kurtulmak isteyen kim şekerlerim benim aşkolsun. ana kız başımın tacısınız söz sen doğurmadan peydahlıcam bir tane inşallaaaah delikafadulden
tabii olayın yorgan altı boyutunu bilmediğim içinkaydirigubbakcemile3
o zaman kış geceleri uzun şekerim kış bitmeden bi tane bekliyoruz kesin:Saruboceq:
amin şekerim inşallah benim de gönlümden geçen bu tabi olumunekankayizsmile
sen nasılsın kızçem nasıl
inşallah canım.havalar soğuk,kapalı,valla uyusam akşamı bulurum.sırtım mırtım başım hep ağrıyo.hafta sonunu iple çekiyoruz ailecek teyzesi.şakkıdı
ayyy canım eve gidince şöyle kanepede battaniye altında sıcacık yatın kızçemle :1hug:
eskişehir de çok soğuktur beeee. arada sırada eşimle gidiyoruz eskişehire tuvalete girmeye korkuyorum sular buzlu su gibi oluyor çünküüüüüüü delikafadulden
gunaydın kızlarrrrr
Off işten başımı kaldıramıyorum
Hava çok soğuk
Midem bulanıyo :sinifsinif:
Hiç tadım yok :sinifsinif:
hoşgeldin gökçeee
gunaydın kızlarrrrr
ay herkeste aynı şey var bugün.benim de kalem oynatasım yok valla.napcaz akşama da çok varboshayallersmile
ipek apla yaa bebiş napiyo tekmeliyomu arada bi nasıl bişey 6. ayda olmak
çok güzel ayşe her hafta yeni bişey öğreniyosun onunla.ama kızlar tembel oluyo erkekler daha hareketliymiş.ben 5.ayda hissettim babası üzülüyodu ben neden hissedemiyorum diye.2 hafta önce dışardan görülmeye başladı tekmeleri.ama babası evde değildi göremedi.o gelince bi inat bi inat adam hiç göremedi daha dışardan bom bom yapışını hep yalnızken oluyo nedense.ama artık elini koyunca hissediyo.diyorum ya her hafta yeni bişey çıkıyo.süper bişey
oo 5. ay gercekten baya geç tekmelemeye başlamış halbuki kızlar daha çabuk büyüyo
derler tekmelese hissedilirdi alsındas dimi :) ay olsun gecde olsa gusel
bende çok merak edıyorum :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?