Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk canım..okumadım yaa.dur bakalım belki belli olmaz idrarda geç çıkıyor biraz geçsin ondan sonra kurtulursun bizden.Belki geç döllenmedirboshayallersmile

yok kııssss geç döllenme olamaz. neden dersen 16 sı değilse 20 sinde yumurtladım ateşime göre. bu durumda biz eşimle en son 19 unda birlikte olabildik sonra o 5 günlüğüne istanbul dışına çıktı. o zaman hiç döllenme şansı kalmamış oluyor. neyse zaten karın ağrım da başladı bişi diil erken olcam bu gidişle :roflol:

sizden kurtulmak isteyen kim şekerlerim benim aşkolsun. ana kız başımın tacısınız söz sen doğurmadan peydahlıcam bir tane inşallaaaah delikafadulden

tabii olayın yorgan altı boyutunu bilmediğim içinkaydirigubbakcemile3
o zaman kış geceleri uzun şekerim kış bitmeden bi tane bekliyoruz kesin:Saruboceq:

tabii olayın yorgan altı boyutunu bilmediğim içinkaydirigubbakcemile3
o zaman kış geceleri uzun şekerim kış bitmeden bi tane bekliyoruz kesin:Saruboceq:

amin şekerim inşallah benim de gönlümden geçen bu tabi olumunekankayizsmile

sen nasılsın kızçem nasıl

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar uyumayın yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :mymeka: nereye kayboldunuz :sm_confused:

amin şekerim inşallah benim de gönlümden geçen bu tabi olumunekankayizsmile

sen nasılsın kızçem nasıl

inşallah canım.havalar soğuk,kapalı,valla uyusam akşamı bulurum.sırtım mırtım başım hep ağrıyo.hafta sonunu iple çekiyoruz ailecek teyzesi.şakkıdı

inşallah canım.havalar soğuk,kapalı,valla uyusam akşamı bulurum.sırtım mırtım başım hep ağrıyo.hafta sonunu iple çekiyoruz ailecek teyzesi.şakkıdı

ayyy canım eve gidince şöyle kanepede battaniye altında sıcacık yatın kızçemle :1hug:

eskişehir de çok soğuktur beeee. arada sırada eşimle gidiyoruz eskişehire tuvalete girmeye korkuyorum sular buzlu su gibi oluyor çünküüüüüüü delikafadulden

sorma valla.camdan bakmaya korkuyoruz.soğuktan nefret ederim ama çıkamadım şu iç anadoludan.daha önce sormuştum da sayfalar akınca bakamadım.hangi bölümde asistansın sen dünürcüm?

Off işten başımı kaldıramıyorum

Hava çok soğuk

Midem bulanıyo :sinifsinif:

Hiç tadım yok :sinifsinif:

Off işten başımı kaldıramıyorum

Hava çok soğuk

Midem bulanıyo :sinifsinif:

Hiç tadım yok :sinifsinif:

ay herkeste aynı şey var bugün.benim de kalem oynatasım yok valla.napcaz akşama da çok varboshayallersmile

gunaydın kızlarrrrr

günaydın gökçe

ay herkeste aynı şey var bugün.benim de kalem oynatasım yok valla.napcaz akşama da çok varboshayallersmile

aynen ya midem çok bulanıyo ya napcaz üf sabahta boğazım ağrıyo diye nane limon

içtim onunda mide bulantısını gidermesi lazımdı gidermedi kafamçokkarıştı

ipek apla yaa bebiş napiyo tekmeliyomu arada bi nasıl bişey 6. ayda olmak

ipek apla yaa bebiş napiyo tekmeliyomu arada bi nasıl bişey 6. ayda olmak

çok güzel ayşe her hafta yeni bişey öğreniyosun onunla.ama kızlar tembel oluyo erkekler daha hareketliymiş.ben 5.ayda hissettim babası üzülüyodu ben neden hissedemiyorum diye.2 hafta önce dışardan görülmeye başladı tekmeleri.ama babası evde değildi göremedi.o gelince bi inat bi inat adam hiç göremedi daha dışardan bom bom yapışını hep yalnızken oluyo nedense.ama artık elini koyunca hissediyo.diyorum ya her hafta yeni bişey çıkıyo.süper bişey

oo 5. ay gercekten baya geç tekmelemeye başlamış halbuki kızlar daha çabuk büyüyo

derler tekmelese hissedilirdi alsındas dimi :) ay olsun gecde olsa gusel

bende çok merak edıyorum :

oo 5. ay gercekten baya geç tekmelemeye başlamış halbuki kızlar daha çabuk büyüyo

derler tekmelese hissedilirdi alsındas dimi :) ay olsun gecde olsa gusel

bende çok merak edıyorum :

bilmiyorum ki belki daha önce oynamıştır ama hissetmedim.İlk hissettiğin zaman göreceksin zaman kelebek gibi he-man tekmesi falan bekleme.o yüzden ilk gebeliklerde anneler daha geç anlar diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…