Yadığın sayfayı kayıp mı ediyosun kaydirigubbakcemile3 İşte bu kuyruklu yalan :mymeka: sanki sayfalar çok ilerliyo da, eskisi gibi kalabalık olsak inanıcam ama bugünlerde buna inanmamklava: klava: klava:
Olsun şeker sen yine de gel olumunekankayizsmile
kıslarr yaa havalar çok soguk valla biz bu ay eşimle hiç çalışamadıksooguklardan insanın yapasıda gelmiyo sizler ne yapdınız çalışmalar nasıl
Ayyy ben de çok özledim kocişimi yaa bilmiyorumkismile bir an önce gelse de sıcacık kollarında ısıtsa beni :kedi: o evde olmayınca ısınamıyorum ben yaa bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
canım ya öle değil yani siz bişey yazıyorsunuz ya yorum yapmak istiyom işim çıkıyo unutuyom sonra
Biz bu akşam ikinci çalışmamızı yapıcaz :kedi: valla soğuklar bile engel olamıyo bize şekerim kaydirigubbakcemile3 aynen anlaştığımız gibi, 10-12-14-16-18-20 çalışmalar tam gazhayırlısı bakalım :Saruboceq:
Biz bu akşam ikinci çalışmamızı yapıcaz :kedi: valla soğuklar bile engel olamıyo bize şekerim kaydirigubbakcemile3 aynen anlaştığımız gibi, 10-12-14-16-18-20 çalışmalar tam gazhayırlısı bakalım :Saruboceq:
evet ya nedense bi eksiklik oluyo:kedi:
o gün siz güzelce çalıştınız mı?:kedi:
Çalıştık çalışmaz mıyız :kedi: :kedi: :kedi:
Gece yatmadan çalıştık, kocişim sen kalkma hiç sabah alırsın duşunu dedi ama benim içim rahat etmedi, yarım saat sonra kalkıp aldım duşumu, inşallah kaçırmamışızdır spermcikleri bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bu gece de öyle yaparız heralde :kedi: aşkı memnuyu izlerken sert bi kahve de içiririm kocişime spermcikler hareketlensin delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya sorması çok ayıp da şekerim vucut nasıl kaldırıyo,sıkılmıyo musunuz:kedi:
ya sorması çok ayıp da şekerim vucut nasıl kaldırıyo,sıkılmıyo musunuz:kedi:
Ay ne bilim şekerim, hani diyolar ya yumurtlama günlerinde kadının isteği de artarmış ya gerçekten öyle oluyo sanırım :kedi: ama 18-20. günlere gelince sıkmaya başlıyo tabi, bebiş için katlanıyoruz napalım bilmiyorumkismile
Ama kocişim hiç sıkılmıyo maşallah , her akşam yapalım desem çıtı çıkmaz bayanssulusmile
hayırlı olsun canım inş müjdeli haberleri verirsin tatlım hep beraber veririz inş. ben geçirdim sanırım yumurtlama dönemlerini ama bu ay değişik bişey oldu geçen ayda yapmışdım ovolosyon testini tam 12 günde + çıkmışdı ama bu ay yapıyom hep silik çizgi çıkıyo akşam da silik çıkdı anlamadım hiç bişey yapdım ovolosyon testi ama çalışma yapmadık:))) ne bilim çok soguk du sarılıp uyuduk valla eşimle
Tatlım sen yaz burda beklenen adet tarihini, ama dediğim gibi bidaha gelemiceksen hiç yazdırma ama ara sıra da olsa gelip bizimle sohbet edip gelişmelerden haberdar edeceksen yaz tamam mı yerimseniben yalnız seninle alakalı diil yanlış anlama ama bu söylediklerimi, zamanında bir iki kere girip listeye adını yazdırıp da bidaha uğramayanlar oldu da o yüzden söylüyorum, biz burda çok güzel sohbetler ediyoruz, herşeyimizi paylaşıyoruz, aramıza katılırsan sen de göreceksein zaten yerimseniben
Dediğim gibi sen beklenen adet tarihini yaz, smart ya da suozdek ekler seni listeye yerimseniben
Ya arada bir tembellik yapabiirsiniz tabi, ikiniz de öyle istedikten sonra hiçbi sakıncası yok yerimseniben bidahaki aya çalışırsınız bol bol :kedi:
Bi arkadasım vardı oda hamiş kalamıyordu geçenlerde aradı kalabildim sonunda dedi çok sevindik hepimiz bende çok mutlu olmuştum şimdi resimlerini yayınlamış karnı ne güzel çıkmış içim erdi sanırım kıskandım off ne oluyo bana yaaa
yok bisey olmadigi surece bu siteye girmeyi dusunuyorum arkadasliklar paylasimlar cok guzel burda, benim satim 9 ocak ve umarim onumuzdeki 9 ay oylede kalir:)
yok bisey olmadigi surece bu siteye girmeyi dusunuyorum arkadasliklar paylasimlar cok guzel burda, benim satim 9 ocak ve umarim onumuzdeki 9 ay oylede kalir:)
inş tatlım aramıza hoşgeldin ayrıcaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?