slm kızlar tatilden dolayı pek giremiyorum aklım sizlerde ama..ben ablamın yanındayım..yarın dogumu var ...teyze oluyorum cok heycanlıyım...bu arada bulantılarım ve mide agrılarım arttı epey...her sabah beste uyanıp acıktım dıyorum..ama ole bole acıkma degıl sankı 3 gundur ac kalmıs gıbı ....neyse bende durumlar bu...cok optum sızlerı...
yaa aslın da bu ay olmasını çok istiyom hesapladım eger bebişim bu ay gelirse dogum tarihlerimiz aynı olacak tam 20 ekim doğum tarihi oluyooo ama tabi biraz tembellik ettik ama inş tutur yinede ümitliyim yaaa RABBİM OL DESİN YETERKİİ
İnşallah tatlım :Saruboceq: su buralarda galiba, ekler seni listeye, o olmasa bile smart gelir akşama, o ekler yerimseniben
insallah canim bu ay herkesin sati sondur :) eklesinler peki hamile oldugumdada buraya yazsam onlar kayit ediyolarmi yenilikleri
Aaaaa benim de 16 Ekim sositososito bu ay hamile kalırsam benim meleğim de annesiyle aynı gün doğar mı acaba boshayallersmile
Tabi kiiii yerimseniben sen HAMİŞ haberini ver yeter ki :Saruboceq:
ama ben bu ay hamile kalırsam benim bebişim kasım başında doğuyo, hesapladım şimdi :çok üzgünüm: neyse yaa, benim de düşündüğüm şeye bak :))) gelsin yeter ki boshayallersmile
buarada arkadaslar yeni mesaj gelince illa geri cikip girmem gerekiyo sayfaya yoksa gorunmuyo ve mesajlar bende en eskiden yeniye dogru gidiyor surekli en son sayfaya gitmek zorunda kaliyorum acaba bunlar sizdede aynimi yada degistirebiliyomuyuz
buarada arkadaslar yeni mesaj gelince illa geri cikip girmem gerekiyo sayfaya yoksa gorunmuyo ve mesajlar bende en eskiden yeniye dogru gidiyor surekli en son sayfaya gitmek zorunda kaliyorum acaba bunlar sizdede aynimi yada degistirebiliyomuyuz
aa neden kasım başı ben mi yanlış hesapladım internetted hesapladdım gerçi son sat tarihim 13 ocak dogumu 20 ekim dedi senin son sat ne zamandı tatlım ayy bak son yazdım heepp inş son olurrr
kızlar beni listeden silebilirsiniz ben bugün adet gördüm 2 gün önceden oldu demekki allah umutlanmamı bile istemiyor hayırlısı artık şubatta tedaviye devam çalışmaya da devam.
canım hoşgeldin aramıza seni de listeye yazıcam ama beklenen adet tarihin hangi gün?? 9 ocak demişsin ama anlamadım
bulundugun sayfayı yenile canım sık sık f5 tuşu ile yada yenile butonu ile
canım hoşgeldin aramıza seni de listeye yazıcam ama beklenen adet tarihin hangi gün?? 9 ocak demişsin ama anlamadım
sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?