Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin tinkerbell ooo bebiş büyümüş :) maşallah bu arada yeni bebeişiniz de

hayırlı olsun ay ne güzel abla kardeş peşpeşe doğurcaksınız inşallah he

benimde bulantılarım çok :sinifsinif: napcaz acaba :hulya:

Aaaaa benim de 16 Ekim sositososito bu ay hamile kalırsam benim meleğim de annesiyle aynı gün doğar mı acaba boshayallersmile

Aaaaa benim de 16 Ekim sositososito bu ay hamile kalırsam benim meleğim de annesiyle aynı gün doğar mı acaba boshayallersmile

ama ben bu ay hamile kalırsam benim bebişim kasım başında doğuyo, hesapladım şimdi :çok üzgünüm: neyse yaa, benim de düşündüğüm şeye bak :))) gelsin yeter ki boshayallersmile

ama ben bu ay hamile kalırsam benim bebişim kasım başında doğuyo, hesapladım şimdi :çok üzgünüm: neyse yaa, benim de düşündüğüm şeye bak :))) gelsin yeter ki boshayallersmile

aa neden kasım başı ben mi yanlış hesapladım internetted hesapladdım gerçi son sat tarihim 13 ocak dogumu 20 ekim dedi senin son sat ne zamandı tatlım ayy bak son yazdım heepp inş son olurrr

buarada arkadaslar yeni mesaj gelince illa geri cikip girmem gerekiyo sayfaya yoksa gorunmuyo ve mesajlar bende en eskiden yeniye dogru gidiyor surekli en son sayfaya gitmek zorunda kaliyorum acaba bunlar sizdede aynimi yada degistirebiliyomuyuz

buarada arkadaslar yeni mesaj gelince illa geri cikip girmem gerekiyo sayfaya yoksa gorunmuyo ve mesajlar bende en eskiden yeniye dogru gidiyor surekli en son sayfaya gitmek zorunda kaliyorum acaba bunlar sizdede aynimi yada degistirebiliyomuyuz

bulundugun sayfayı yenile canım sık sık f5 tuşu ile yada yenile butonu ile

kızlar beni listeden silebilirsiniz ben bugün adet gördüm 2 gün önceden oldu demekki allah umutlanmamı bile istemiyor hayırlısı artık şubatta tedaviye devam çalışmaya da devam.

canım hoşgeldin aramıza seni de listeye yazıcam ama beklenen adet tarihin hangi gün?? 9 ocak demişsin ama anlamadım

aa neden kasım başı ben mi yanlış hesapladım internetted hesapladdım gerçi son sat tarihim 13 ocak dogumu 20 ekim dedi senin son sat ne zamandı tatlım ayy bak son yazdım heepp inş son olurrr

Benim son adet tarihim 17 Ocak, ozaman benimki de 25 Ekim falan mı oluyo :uhm:
ay şu halimize bak yaa, hamile kaldık da doğum tarihlerini hesaplıyoruz kaydirigubbakcemile3 hayali bile güzel boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

kızlar beni listeden silebilirsiniz ben bugün adet gördüm 2 gün önceden oldu demekki allah umutlanmamı bile istemiyor hayırlısı artık şubatta tedaviye devam çalışmaya da devam.

Tatlım hayırlısı olsun üzülme sakın, şükret hatta en azından gecikip de boşa ümitlendirip hayal kırıklığına uğratmadı seni :teselli: bidahaki aya inşallah :1hug:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tatlikiz.........................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Ya kızlar ben bu sorgunluyu da, bekleyişi de, begumm ü de tanımıyorum, hiç görmedim topikte, geliyolar da ben mi görmüyorum acaba bilmiyorumkismile

begumm arada bir geliyor,bekleyiş bi adını yazdırdı gitti sorgunluyu da hiç görmedim..

zaten bir kaç güne haber vermezlerse sileriz canım aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…