Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet yaaa hayali bile çok güzellll inş RABBİM bize yaşatır bu duyguları

ama yaa bana daha çookkk varr ve önümede gelenler oluyooo hemencecik gelsin 10 şubat ve ben HAMİLEYİMMM idiye yazim burdann

inş bu arada ikimizde terazi burcuyuz:)))) sanırım evlilik tarihlerimizde çok yakın benim ki 29 mart 2008 seninkide 4 nisanmıydıı ????

Evet burçlarımız aynı yerimseniben ama benim evlilik tarihim 12 Temmuz 2009 şekerim yerimseniben
Eğer düğün resimlerimizin üzerindeki tarihi diyosan o yanlış, fotoğraf makinasının tarih ayarı yanlışmış da ondan öyle yazıyo :roflol:

Son düzenleme:
Evet burçlarımız aynı yerimseniben ama benim evlilik tarihim 12 Temmuz 2009 şekerim yerimseniben sanırım başkasıyla karıştırdın sen kaydirigubbakcemile3

aaa ben seni kimle karıştırdım acaba??? pardon canım yaaa ee kıss sen evleneli çok olmamışki yani bebiş için sıkma canını çokkk tatlım daha yeni evlisiniz tadını çıkar tatlımmm

aaa ben seni kimle karıştırdım acaba??? pardon canım yaaa ee kıss sen evleneli çok olmamışki yani bebiş için sıkma canını çokkk tatlım daha yeni evlisiniz tadını çıkar tatlımmm

Ya canım keşke okadar rahat olabilsem ama biz en başından bebek hayaliyle evlendik zaten, 6 aydır da okadar dikkat etmemize rağmen olmuyo :çok üzgünüm:
Kısmet artık napalım, elbet rabbim bizim meleğimize de bir gün "OL" diyecek :Saruboceq:

Kızlar ben kaçıyorum artık, kocişim gelmek üzere, sofrayı hazırliyim o gelmeden yerimseniben
Üstüme yemek kokuları sindi, üzerimi değişip güzel kokular sıkayım malum çalışma gecesi bu gece bayanssulusmile
Yarın görüşmek üzere, hoşçakalııııııııııııııııın :1hug:

Canım yaa inş olur ama bak benim bi arkadaşımda evlendikden 7 ay sonra hamiş kalmışsı yani kişiden kişiye değişiyo bi arkadaşımda ilk ay hamile kaldı yani bunun örnekleri çok böle inş en kısa zamanda HAYIRLI BEBİŞLERİMİZ OLUR

Tamam canım görüşürüz inş yarın tekrar şimdidien afiyet olsun

selam kizlar.....ben 8 haftalik hamileyim ve ikizlerim olucam ama cok korkuyorum nasil iki tane birden dogurucam(

selam kizlar.....ben 8 haftalik hamileyim ve ikizlerim olucam ama cok korkuyorum nasil iki tane birden dogurucam(

canım yaa ne güzell işde ikizlere hamişsin hemde biz bitane olsun diye o kadar çok istiyoruz ki hayırlısı olsun cnım hiç sıkılmam tatlım dogurursun Allaın izni ile Rabbim bir kolaylık verir sana ondan sonrasını düşün canım ne güzel olacak inş bu arada hamile kalmak için belrli bir yöntem falan kullandın mı yani hamiş kalabilmek için uğraşdın mı falan ne bilim yön ver canım bizlere

canim ben cok yeni evliyim ve ilk ayimda hamile kaldim hemde ikizlerime :))......ben esimle hergun birlikte oluyordum ve iliskiden sonra yarim saat yatakta uzaniyordum...tek yaptigim buydu:)) yani anliycagin cok sey yapmadim.....darisi sizlere canim

Sen yaşıyor musun canım yaaaaaaaaaa?Hamiş kaldın unuttun bizi :)
Sen topiğimizin ilk kayıtlı üyelerindendin...Listemizin de başını çekiyorsun ama bırakıp gittin bizi

İkizlerin olmasına çok sevindim tamam bakmak zor ama sonrası çok rahat olacak inan!
Doğuma gelince;ikiz oldukalrı için nasılsa sezeryan olur takma kafaya delikafadulden

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tatlikiz.........................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

canim haklisin gelemedim ama hamilelikten dolayi cunku fazla nete girmek iyi degil hamilelikte zararli oluyor radyasyon saciyor((..................ya ben sezaryandan cok korkuyorum (((

g
ayy ne güzel canım yaaa inş isteyen herkes ve bende yaşarım bu güzel duyguyu ayrıca ikiz bebişlerim olsun çok isterim benn bende çok da eşim . hiç korkma tatlım ayırlısı ile kucaklarına alırsın bebişleriii ayy ne güzel yaaa

canim insallah seninde ikizlerin olur allah gonlune gore versin opuyorumnanaktan

canim haklisin gelemedim ama hamilelikten dolayi cunku fazla nete girmek iyi degil hamilelikte zararli oluyor radyasyon saciyor((..................ya ben sezaryandan cok korkuyorum (((

Korkma gülüm yaaa...Tamam sonrasında bakım isteyen bir şey ama sana yardımcı olabilecek biri varsa bence en sağıklısı bu.Normal doğumda özellikle ikizlerde kordonun dolanıp çocuğun boğulma riski bile var.Diğeri daha z riskli.

Radyasyona gelince;günümüz dünyasında nerde yok ki... Bilgisayarla arana 50cm mesafe koyabilirsen sıkıntı olmaz.Düşünsene sabahtan akşama kadar pc başında çalışan insanlar var;onşar ne yapacak o zaman :) Hamile kalmasınlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…