Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ıi akşamlar kızlarr, giremiyorum malum biz tatildeyiz.Evde olmuyoruz pek.Ama aklım hep sizde...

Ooooooooooo Butter da teşrif etmiş :) Fstığım ansılsın yaaaaaaaaaa?

iiym canım yaaaa amannn geziyoruz valla evde durmuyoruz ki hiç Bugün geldik eve açtım hemen forumu bakayım bi yeni hamiş haberleri var mı diyeee:ecrin_bebek:
Haftaya da yokum işte şu 1-2 gün buralardayım Sen nasılsın neler yapıyorsun bakayimmyerimseniben

anladım canım olsun gezz dinlen valla mis gibi.. bende 2 gündür evdeydim
oğlumla dinlendik
işyerinde hem oku hem sohbet hem çalış olmuyo güzelim vakit az zaten
o yüzden geçmişi okuyamıyorum
iyi olmana sevindim canım
benim çıkmam lazım
iyi sohbetler size

İi akşamlar kızlarr, giremiyorum malum biz tatildeyiz.Evde olmuyoruz pek.Ama aklım hep sizde...

Eeee ne var ne yok şekercim :) Başlattın mı çalışmaları artık? :lepi:
Ben de tatil ya paso gezme modundayım.kim varsa gidemediğim hepsini sıraya dizdim :)
Her gün biri arıyor nerdesin hadi görüşelim diye sağolsunlar :) Gündüz ayrı akşam ayrı misafircilik oynuyorum. alkisalkisalkisgaribim kocacığım da çalışıooooo :roflol:

Tamam canım!Bir gün denk gelirsek kaynatırız.Öpüyorum seni kaydirigubbakcemile5

Su'cum sen nasılsın tatlım günün de yaklaşmış ınş gelmiştir meleğin annesine sevgililer günü öncesi güzel haberler verir:)

Hakikaten haaaaaaaa!Sevgililer gününe böyle güzel bir hediyenin bedeli parayla ölçülmez...Bu ayın hamişleri pek şanslı oalcak :)

Su yemeği yetiştiremedi herhalde kocişinin gelişine :) Sesinin çıkmamasından belli :)))

Aaaaa ne demek kaçırır mıyım başladım tabii...Daha çoooooookkkkkkkkk var benim günüme o yüsden bu günlerin tadını çıkarıyoruz bakalımm:lepi:

Annişini görmeye mi gideceksin haftaya?
Ben de ne yapayım işte sürekli geziyorum. :lepi: Ne güzel bişey bu yaaa;nerdeyse öğleye kadar uyuyorum.Bir uanıyorum kahvaltı yapıp hhooppp dışarı atıyorum kendimi :)
E,tabi kar bastırdı gezintilerime sekte vurdu ama olsun yine de engel tanımıyorum naniknanik

Ne pişirdin kocişine ? :)
Ben gezmekten mutfağa giremez oldum :) Dün de tanışma yıl dönümümüzmüş ben unuttum eşim hatırladı sağolsun. :)
Şampanya patlattık akşam çok keyifliydi :)

kız gül böreği var ya ondan yaptım aslında biz de ona sosyete mantısı deniyor :)) yufkayı 4'e kesip her bir parçasına kıyma kavurup koyuyorsun sonra da kızartıyorsun :))

kız gül böreği var ya ondan yaptım aslında biz de ona sosyete mantısı deniyor :)) yufkayı 4'e kesip her bir parçasına kıyma kavurup koyuyorsun sonra da kızartıyorsun :))

Ohhhh!Afiyet olsun valla :) Bn de bir mutfağa doğru gideyim bakayım ne yiyebilirim... :bbo:

Su'cum sen nasılsın tatlım günün de yaklaşmış ınş gelmiştir meleğin annesine sevgililer günü öncesi güzel haberler verir:)

canım iyiyim sen nasılsın? biraz gerginim çünkü kırmızılar gelicek ondan kaydirigubbakcemile3 o yüzden meleğimin geldiğini sanmıyorum :1no2:

kız alelacele yaptım hazırladım şimdide gecikcekmiş kocişim biraz,sinirden çıldırıcaktım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
merhaba kızlar. nasıl gidiyor. ya valla yazıyorum cevap veren çıkmıyor hiç neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…