Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi canım dizi izliom işte :) daha gelmedi anlaşmamız zaten dizi bitince gelmesiydi ama çok pişman oldum sıkıldımmmm

Amannn canım ya oraya gitsen sıkılmayacak mıydın sanki?Boşver...Ben evde yalnız olunca hiç sıkılmam.Ya bir film takar izlerim ya meşul olacak bişeyler bulurum kendime.
Niye sıkıldın ki sen?

yazıom yaaaaaaa kaydirigubbakcemile5

Amannn canım ya oraya gitsen sıkılmayacak mıydın sanki?Boşver...Ben evde yalnız olunca hiç sıkılmam.Ya bir film takar izlerim ya meşul olacak bişeyler bulurum kendime.
Niye sıkıldın ki sen?

planlarım vardı olmadı aslında kendim yapmadım mafoldum nr bilim öle sıkıldım işte

planlarım vardı olmadı aslında kendim yapmadım mafoldum nr bilim öle sıkıldım işte

Hayırdr ne planın vardı da sonradan yapmadın. sengözlerimebaksanab
Neler karıştırıyorsun sen :uhm: Hadi dökülllllll..... CADIARZU

arkadaşlar ben adet olmadan belirtiler olduğu için drye gittim kanıma baktılar 13,25 çıktı daha sonra adetimden 4gün önce eşimle birlikteliğimiz esnasında kahverengimsi kan geldi ve bu 2gün sürdü acaba hamile miyim cvp verirseniz sevinirim.

Hayırdr ne planın vardı da sonradan yapmadın. sengözlerimebaksanab
Neler karıştırıyorsun sen :uhm: Hadi dökülllllll..... CADIARZU

kaydirigubbakcemile3 yok yok akıllıca planlardı kahvemi alıp kitap okucaktım kahveyi içtim bilgisayara daldım yine yoruldum dinlenmek yerine yani

kan değerin yüksek ama dr ne dedi peki hamilesin demedi mi?

tabiki cevap veiririz.Bizde cevapsız soru kalmaz hiç :lepi: Ama tabi cevap seni ne kadar tatmin eder onu bilemeyiz... :1no2:

Canım 13.25 hamile olduğunu gösterir.Reglinden önce yapılmış bir test olduğu için değerin düşük çıkmış ama şu günlerde baktırırsan katlanarak arttığını göreceksindir muhtemelen.
Kan derken muhteelen sürekliliği olan bişey değildir leke şeklindedir diye düşnüyorum o da yerleşme kanaması olabilir.Bunu yaşayan arkadaşlarımız vaar.

Hatta kimileri hamilelik boyunca regl bile olduklarını söylüyorlar.Buna da bildiğin üzre üstüne görme diyorlar.Seninki de muhtemelen ikisinden biridir.

Tebrike derim canım alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 yok yok akıllıca planlardı kahvemi alıp kitap okucaktım kahveyi içtim bilgisayara daldım yine yoruldum dinlenmek yerine yani

Evet kahveni yaptığın bölümü okumuştum alkisalkisalkis e,kitap fikri de iyiydi deeeee sanırım senin aklın eşinle annesinin ne kaynattıklarında kalmış delikafadulden Ondan sıkılmışsın :1hug:

Evet kahveni yaptığın bölümü okumuştum alkisalkisalkis e,kitap fikri de iyiydi deeeee sanırım senin aklın eşinle annesinin ne kaynattıklarında kalmış delikafadulden Ondan sıkılmışsın :1hug:

ufff sorma acayipte merak etmiyo değilim bilmiyorumkismile

ayy bazen üzülüyorum onada biliomusun 2 gelini var ikisininde bebişi yok mafoldumben
bazen eltimle şakalaşıoz ne kısmetsiz hatun die

onu merak ediom acaba eşime bişi diyormudur ?

Ayy kızlar bi gittim pir gittim haaa...Yemeği yedikten sonra dayanamadık çalışmamızı da yapıverdik:lepi:
Hadi inş. yeni ay yeni umutlar...
Bu arada sinir oldum yaaa Aşk-ı Memnu yoktu herhalde kar tatili oldu ama niye yaaa diğer diziler niye verildiCADIARZU

aklinialirimsmile aklinialirimsmile bak iyiki yokmuş dizi yoksa ona dalacaktın çalışamıcaktın herşeyde bir hayır vardır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile aklinialirimsmile bak iyiki yokmuş dizi yoksa ona dalacaktın çalışamıcaktın herşeyde bir hayır vardır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla öyleee Aşkı Memnu günü bana ait tv..Çıt çıkmıyoo o gün wc ye bile reklam aralarında gidiyorum:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…