iyi canım dizi izliom işte :) daha gelmedi anlaşmamız zaten dizi bitince gelmesiydi ama çok pişman oldum sıkıldımmmm
Ben kendi kendime yazmaya devam edeyim bağri sizden ses geleceği yok...
ZEHSEL'cim ben o malum yere de baktım seni göreyim diye ama çevrim dışıydın ondan yazdım buaraya :)
Sıkma canını yaaa...Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz;biliyorsun.Kimimiz de o ay gülen taraf oluyoruz;bir gün o tarafta olacaksın ve sana sevgi dolu bakacağız.... :)
Amannn canım ya oraya gitsen sıkılmayacak mıydın sanki?Boşver...Ben evde yalnız olunca hiç sıkılmam.Ya bir film takar izlerim ya meşul olacak bişeyler bulurum kendime.
Niye sıkıldın ki sen?
yazıom yaaaaaaa kaydirigubbakcemile5
planlarım vardı olmadı aslında kendim yapmadım mafoldum nr bilim öle sıkıldım işte
Hayırdr ne planın vardı da sonradan yapmadın. sengözlerimebaksanab
Neler karıştırıyorsun sen :uhm: Hadi dökülllllll..... CADIARZU
arkadaşlar ben adet olmadan belirtiler olduğu için drye gittim kanıma baktılar 13,25 çıktı daha sonra adetimden 4gün önce eşimle birlikteliğimiz esnasında kahverengimsi kan geldi ve bu 2gün sürdü acaba hamile miyim cvp verirseniz sevinirim.
arkadaşlar ben adet olmadan belirtiler olduğu için drye gittim kanıma baktılar 13,25 çıktı daha sonra adetimden 4gün önce eşimle birlikteliğimiz esnasında kahverengimsi kan geldi ve bu 2gün sürdü acaba hamile miyim cvp verirseniz sevinirim.
kaydirigubbakcemile3 yok yok akıllıca planlardı kahvemi alıp kitap okucaktım kahveyi içtim bilgisayara daldım yine yoruldum dinlenmek yerine yani
Evet kahveni yaptığın bölümü okumuştum alkisalkisalkis e,kitap fikri de iyiydi deeeee sanırım senin aklın eşinle annesinin ne kaynattıklarında kalmış delikafadulden Ondan sıkılmışsın :1hug:
Ayy kızlar bi gittim pir gittim haaa...Yemeği yedikten sonra dayanamadık çalışmamızı da yapıverdik:lepi:
Hadi inş. yeni ay yeni umutlar...
Bu arada sinir oldum yaaa Aşk-ı Memnu yoktu herhalde kar tatili oldu ama niye yaaa diğer diziler niye verildiCADIARZU
selam kızlar, nasılsınız??
selam kızlar, nasılsınız??
aklinialirimsmile aklinialirimsmile bak iyiki yokmuş dizi yoksa ona dalacaktın çalışamıcaktın herşeyde bir hayır vardır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Valla öyleee Aşkı Memnu günü bana ait tv..Çıt çıkmıyoo o gün wc ye bile reklam aralarında gidiyorum:sm_cool:
Slm canım hoşgeldinnn, iiyiyzzz sen nasılsınnkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?