Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ufff evet yaaa 54-55 geçemezdim ama geçtim :gitme: ya regli öncesi şiştim birazda açıldı iştah ama toparlarım die düşünüyorum sanırım yaniiiiCADIARZU

Bence de toparlarsın;ben erkenden tedbir al diye söyledim canımcım olumunekankayizsmile

Topiğin bekçisi bile yok yaaaaaaaaa :)))

ya su nerede ki ?

aaaa cevap yazdık okumadan gittimi?

geldim geldimmmmmmm

bekçi diye benden mi bahsediyordun kız :roflol:

Ya yok test yapmak kötü bişey değil;sonuçta bir gebelik varsa artık daha dikkatli olmak gerektiğinden ne kadar erken öğrenilirse o akdar kar diye düşünüyorum ben de.

Ama tabi her gün bebek fikriyle yatıp kalkmak çok yanlış....Biz bu ay çalışma falan yapmıyoruz zaten.O yüzden rahatım.

geldim geldimmmmmmm

bekçi diye benden mi bahsediyordun kız :roflol:

ohhh beeee nerdesin sen :mymeka:

bekçiyim demiyormuydun olumunekankayizsmile sen geldin gelene kadar topiği korudum ee şimdi gitme vakiti kociş geldi

çok çikin çookk!! :))) sen yesen ne olceekk, depolasın azcıkk
ay ben bilimsel yöntemlere geçicem bu ay test alıcam valla...olmuyo sürekli çalış çalış...cociş hastaaa oldu walla :dance:
Ama gülüm sendeki performansa da can mı dayanırdı delikafadulden Normal adamın hasdelikafaduldena olamsı ;çalışamadınız mı bu akşam da yoksa ?

Teste gelince ;e onu da denedim biliyorsun günü bile tutturmuşum.tecrübeyle sabitledik;ama sonuç NE KIRMIZILIM SANA YANDI CANIIIMMMMMdelikafadulden

yok smart ben çalışmasamda umutlu oluyom anacım beynime hükmedemiyorum.
Hayır sadece bebek kısmına hükmetsem o yeter bana

bekçiyim demiyormuydun olumunekankayizsmile sen geldin gelene kadar topiği korudum ee şimdi gitme vakiti kociş geldi

Tam da ekip tamamlanıyordu caım yaa;çiçeğim de geirdi birazdan.Sen tabi onunla pek denk gelemiyorsun;gelsen inan seversin onu da.

kaydirigubbakcemile3 kızzz ikimiz bekçiyiz ben yokken sen sen yokken ben :roflol:
nereye gidiyosun kızz azcık kaynatalım :))

selam kızlarrrr hepinize sositososito

sen bu ay doktora gidecektin ne oldu ?

Tam da ekip tamamlanıyordu caım yaa;çiçeğim de geirdi birazdan.Sen tabi onunla pek denk gelemiyorsun;gelsen inan seversin onu da.

kaydirigubbakcemile3 kızzz ikimiz bekçiyiz ben yokken sen sen yokken ben :roflol:
nereye gidiyosun kızz acsık kaynatalım :))

hehehehe durtun o zmn namazı bitene kadar beklimmm burada sositososito

çicegimi biliom canımm denk geliyoruz arada

nereye gidiyosun kızz acsık kaynatalım :))

o deminden beri gideceğim diyordu da zor tuttum :)

sen bu ay doktora gidecektin ne oldu ?
Yok canım ben horon testlerimi yaptırdım geçen ay sıkıntı çıkmadı.Eşim sperm sayımına gidecekti;gidrim demişti hiç sesi çıkmıyoooo....E,bebişi isteyen de o.tutup yalvaramam deil mi hadi giit diye....Çalışmıyourz da zaten.ortada problem edecek bir durum kalmadı şu aşamada
:roflol:

:roflol: iyi yapmışsın kız ben normalde erken gelirdim de annemdeyim o yüzden gelemedim :))

ay senin tam zamanın değil miii... zaten sen 2 gün üstüste çalışabilsen olcak o kesin!!!

hahahha zorlamııı kız kaç saat bekledim bi insan evladı gelsin diye sen yaklaşık 2. saatte geldin alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

erkekler bu testi nie bu kdr dert ediolar ki benimkide gitiyo dr tekrar yapalım dedi ama gitmiyo anlamıyom valla sempatiksalakcinni

:roflol: iyi yapmışsın kız ben normalde erken gelirdim de annemdeyim o yüzden gelemedim :))

bende diomki vadi başlayınca kocişini oturdur tv önüne gelir kesin dieeee anam ne gelen ne gidennn.

ya ben sanırım mikrop kaptım geçen ayda aynı şey oldu önce ateş sıtma ile 2 gün yattım peşine dudaklarım şişmişti şimdi yine aynı botokslu gibiyim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…