Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Yaaaa :dance: Gördün mü belli oldu canının sıkılma nedeni naniknanik
aaammmmmmaannnn derrt ettiğin şeye bak;canını sıkacak başka şeyin yok mu Allah aşkına.Boşveeeeeeeerrrrrr!

Ooooooooooooo!Çalışmalara başladınız demek ;SÜPER :lepi:
Hadi hayı:lepi:rlara vesiile olsun inşallah canımcım yaaaaaaaa

Yaaaa :dance: Gördün mü belli oldu canının sıkılma nedeni naniknanik
aaammmmmmaannnn derrt ettiğin şeye bak;canını sıkacak başka şeyin yok mu Allah aşkına.Boşveeeeeeeerrrrrr!

sositososito napim merak ediom işte kadınlık hormonuuu boshayallersmile

ben çıkıom kociş gelir şimdi karnımda açıktı ama uyucam yaa bu ara bal kaymak takmış durumdayım dün 1 ekmek yedim bilmiyorumkismile 56kg olmuşum gidiyorum biri bana DUR desin bilmiyorumkismile

Bu sessizlik hayra alamet değil;millet tam gaz çalışıyor sanırım :) Geçen ay konuşmaktan çalışamadı kimse ya telafi ediliyor anlaşılan

Bu sessizlik hayra alamet değil;millet tam gaz çalışıyor sanırım :) Geçen ay konuşmaktan çalışamadı kimse ya telafi ediliyor anlaşılan

senle ben hala konuşmaya devam yanlız ne olacak böle bilimsel bi çözümü varmı yada melek gibi leyleklerdenmi beklicezz

cokacimcoook Afiyet şeker olsun canımcım :)cokacimcoook Kaymağı nasıl yiyorsunzu yaaaaaa ohaoldumsmile ben ağzıma bile koyamam!:1shok:

56'ya gelince bak o 60'a gider söyleyyeim.psikolojik olarak 55in üzerini görmeye başlayan insanlar 60ı normal algılamaya başlarlar.54-55 sularında gezenlerde ise 55i geçmeme kaygısıyla birlikte farkında olmadan bir koruma güdüsü oluşur haberin oslun. sırnaşık şey

kırmızıyı geçişin alıp başını gitmeden bir dur de istersen naniknanik

ufff evet yaaa 54-55 geçemezdim ama geçtim :gitme: ya regli öncesi şiştim birazda açıldı iştah ama toparlarım die düşünüyorum sanırım yaniiiiCADIARZU

senle ben hala konuşmaya devam yanlız ne olacak böle bilimsel bi çözümü varmı yada melek gibi leyleklerdenmi beklicezz

Yahuuu bak ben çok gittim bu bilimselliğin üzerine ve acayip bilimsel bir ay geçridim biliyorsun. şakkıdı

Ama ne oldu FOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSS! Demek ki bu işte bilimsellik milimsellk boş.Canın isterse çalışacaksın istemezse yatacaksın;hiççç kendimi kasamam.
Melek haklı;melekler müsait olunca getirecekler benimkini de .Ben istekte bulundum nasılsa bir kaç ay öncesinde :roflol:

melekler değil leylekler :roflol::roflol:

Bu akşam liseden bir sınıf arkadaşım telimi bulmuş memlekete gidince babama rastlayıp aradı beni.Kızı görmeyeli bi 12-13 sene rahat var.
3 çocuk yapmıııışşşşşşş.Neden o akdar yaptın dedim.sonuncu yanlışlıkla olmuş;istemeden.Buyurun şimdi bundaki bilimsel yaklaşımı açıklayın bana :))) Yok gülüm yok bu işte BİLİMSELLİK yok

E,bugün bir arkadaş ALENAm uğrayınca ona sordu nasıl çalıştınzı en yaptınız diye.Ne dedi;ilk aymızdı denedik oldu dedi.Üstelik öğrenmiş ikizmişler de :) O zaman ikinci kez yumurtluyorum sanırım demişti.Ben de çalı çalış ne olur ne olmaz belki ikisi de tutat ikiz olur diye geyik yapmıştım.... a.s
Demekkkiiiii;olacaksa oluyoooooooooooooooooo!!! :dance:
e bunun yanı sıra aylardır çok istikrrlı bir şekilde çalışan arkadaşlarımız da var burda;gariplerim hala bekliyorlar.En çok da onalra üzülüyorum ben :gitme:

kaydirigubbakcemile5 zaten bu ay çok bilimsiz çalıştım bakalım hayırlısı ya biz çok takılıyoruz aslında yani ben düşünüğyorum 2,,5 yıldır test yapmadıgım 1 ay yok tamam hastaymışım ama önceden kist yoktu

melekler değil leylekler :roflol::roflol:

:roflol: :roflol:

yok bu iş beyinde bitiyo kesinlikle çalışsamda olmuyo çalışmasamda zaten bu muanelerden psikoljim bozuldu inş. vaginusmus olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…