kasıklarım ara ara ağrıyor ama adet sancısı gibi değil,ara ara bıçak sokuyorlar sanki.. geçenlerde göğüs ucum sızlamıştı. baş dönmem var.. bir de garip birşey keşfettim sağ ve sol göğsümden birer tane yeşil damar yukarıya doğru çıkıyor ve yukarıda birleşiyor.sanki ters v gibi olmuş..daha önce böyle birşey hiç olmamıştı.. ya da bunların hiç biri yok ve ben psikolojik olarak varmış gibi hissediyorum.
Ya var ya konuşmalarımızı burda anlatsam ölürsünüz gülmekten ama anlatamıyorum işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aklıma geldikçe hala gülüyorum halimize :roflol: :roflol: :roflol:
kız sen zaten delisin tahmin edebiliyorum çılgın şeyyyaklinialirimsmile
kız senin kızın olmasın CADIARZU
benim yengem ilk hamileliğinde turşuyla sütü bir arada götürüyordu valla
kızı oldu
sanmıyorum da sana bısey oluyo.yemen lazım duramıyosun kıpır kıpır oluyosun gıdıp gelıp buzdolabına bakıyosun.kız bundan 30-40 yıl önce kadınlar çapa yaparmış doğururmuş sonra devam edermiş işine.aşerme neymiş.obamanın anası nasıl doğurdu onu??Allah eksiklik vermesin.
İnşallah vardır canım benim yaa :teselli: ama sen çok geciktirme şu doktor olayını, bir an önce git bence yerimseniben
Hiç sorma şekerim, çok çılgındık, çok :roflol: :roflol: :roflol:
ya kaç gündür grip olma yolunda ileriyorum ve hap içemiyorum. kocişimle şakalaşamıyorum. bütün hareketlerim kısıtlandı.. en kısa zamanda gitmeliyim doktora.. ama kist çıkacak diye de çok korkuyorum.. üff alahım yaa.. valla stresten ölcem artık.
haklısın aslında ama bazılarının içine yer ediyo sanırım
bi komşumuz vardı hamileyken canı çok beyaz lahana çekmiş kocası almamış köy yerinde hala söyler kaç yaşına gelmiş kadınnn
ya kaç gündür grip olma yolunda ileriyorum ve hap içemiyorum. kocişimle şakalaşamıyorum. bütün hareketlerim kısıtlandı.. en kısa zamanda gitmeliyim doktora.. ama kist çıkacak diye de çok korkuyorum.. üff alahım yaa.. valla stresten ölcem artık.
kötü şeyler düşünme canım hemen .herşeyin hayırlısı öncelikle ama inş bebişin seninledir değilsede önemli bişey yoktur tatlım güzel düşünelimki güzel olsun dimiii
hayırlı cumalar kızlarrr dulararda buluşmak dileğiyle nasılsınız bakalım
kız senin kızın olmasın CADIARZU
benim yengem ilk hamileliğinde turşuyla sütü bir arada götürüyordu valla
kızı oldu
ama canım sende anlatmıyorsun ki yaa.. sositososito
Ya ben küçücük bi bölümünü söyliyim gerisini siz anlayın tamam mı yerimseniben
(iş bittikten sonra)
-Ya dur çabalama kaçacaklar :mymeka:
-Ne kaçacak aşkım yaa :uhm:
-Ya burda bikaç dak. sabit kalman lazım yoksa akar gider dışarı, içerde hiçbişey kalmaz ki :mymeka:
- Tamam tamam çabalamıyom, ittiriyim istersen biraz daha
-Ay gıdıklanıyom ben kaydirigubbakcemile3
-Eeeee sen de karar ver artıklmaz:
-Tamam tamam çık hadi dayanamıyom ben ama dikkatli ol bak akarlarsa yersin tokadı :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:
Bunun bi de öncesi var ama orayı anlatmiyim, bu bölümünü biçoğunuz yaşıyosunuzdur zaten diye anlattım yerimseniben ayyy çok utanıyorum yaaa :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
(iş bittikten sonra)
-Ya burda bikaç dak. sabit kalman lazım yoksa akar gider dışarı, içerde hiçbişey kalmaz ki :mymeka:
-Tamam tamam çık hadi dayanamıyom ben ama dikkatli ol bak akarlarsa yersin tokadı :mymeka:
Bunun bi de öncesi var ama orayı anlatmiyim, bu bölümünü biçoğunuz yaşıyosunuzdur zaten diye anlattım yerimseniben ayyy çok utanıyorum yaaa :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
almayınca ne olmuş???
(iş bittikten sonra)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?