bişey olmaz canım...benim de canım çekti bak mercimek ya da domates.ama alışkanlık haline getirme nihayetinde kimyasal var içinde.
günaydınnnnn
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan sizi seviyorum :asigim:
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan sizi seviyorum :asigim:
Günaydınnnnn
günaydın kızlar
günaydın kızlar
günaydın kzlar :)
günaydın canlar..muck
ya dün akşam ne oldu bi bilseniz ben sanırım aşerdim bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
dominos pizzaa dominos pizza diye böyle yalvarıyorum nerdeyse eşim diyo köfte yapıcaktım ama diyo
yok ben pizza istiyorum hap içicem ama açım ve pizzadan başka bişey yemek istemiyorum
neyse hemen sipariş verdik yemeksepeti.com dan
30 dakikada geliyo nasıl olsa diye onlarda adresmi karıştırmışlar sokağı mı
bulamadılar ne siparişi 21,00 de verdik saat oldu 22,00 gelen giden yok ve ben hala açım
eşim bekliyo bi şirinevler dominos arıyo ulştılarmmı diye bi bahçelievler dominos
sonra yemekseperi.com dan aradılar aldınız mı siparişi diye yok gelmedi hala diyoruz ben tabii
açlıktan halsiz düştüm o ara yatıyodum neyseki 23,00 de geldi özür dilediler kampanyaları gereği
30 dk da gelemedikleri içinde ücret almadılar sağolsunlar seferber ettim pizzacıları yaauu aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Akşam bayağı kaynatmışlar yahuuuuuuuuuuu sempatiksalakcinni
Geçmişi okuyodum geldim yerimseniben
Eeeeee nasılsınız bakalım CADIARZU
biz dün gece de güzel güzel yaptık çalışmamızı, bugün boş geçecek yarını bekliyoruz artık heyecanla boshayallersmile
günaydın şekerleeeeer. cumamız hayırlara vesile olsun. inşallah çok güzel haberler alıp verelim opuyorumnanaktan
Akşam bayağı kaynatmışlar yahuuuuuuuuuuu sempatiksalakcinni
Geçmişi okuyodum geldim yerimseniben
Eeeeee nasılsınız bakalım CADIARZU
biz dün gece de güzel güzel yaptık çalışmamızı, bugün boş geçecek yarını bekliyoruz artık heyecanla boshayallersmile
ayyyy ne güldüm kız ayşeeeeee
senin çocukta pizzzaaaaa diye doğarsa şaşırmamkaydirigubbakcemile3
ya dün akşam ne oldu bi bilseniz ben sanırım aşerdim bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
dominos pizzaa dominos pizza diye böyle yalvarıyorum nerdeyse eşim diyo köfte yapıcaktım ama diyo
yok ben pizza istiyorum hap içicem ama açım ve pizzadan başka bişey yemek istemiyorum
neyse hemen sipariş verdik yemeksepeti.com dan
30 dakikada geliyo nasıl olsa diye onlarda adresmi karıştırmışlar sokağı mı
bulamadılar ne siparişi 21,00 de verdik saat oldu 22,00 gelen giden yok ve ben hala açım
eşim bekliyo bi şirinevler dominos arıyo ulştılarmmı diye bi bahçelievler dominos
sonra yemekseperi.com dan aradılar aldınız mı siparişi diye yok gelmedi hala diyoruz ben tabii
açlıktan halsiz düştüm o ara yatıyodum neyseki 23,00 de geldi özür dilediler kampanyaları gereği
30 dk da gelemedikleri içinde ücret almadılar sağolsunlar seferber ettim pizzacıları yaauu aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerleeeeer. cumamız hayırlara vesile olsun. inşallah çok güzel haberler alıp verelim opuyorumnanaktan
nolmuş nolmuş manşet bi haber var mı??:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?