Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bişey olmaz canım...benim de canım çekti bak mercimek ya da domates.ama alışkanlık haline getirme nihayetinde kimyasal var içinde.

ya canım çorba istiyodu en çabuk hali buydu onun için tamm alışkanlık haline getirmem :) ben tavk sulusunu içiyorum şu an

Akşam bayağı kaynatmışlar yahuuuuuuuuuuu sempatiksalakcinni
Geçmişi okuyodum geldim yerimseniben
Eeeeee nasılsınız bakalım CADIARZU
biz dün gece de güzel güzel yaptık çalışmamızı, bugün boş geçecek yarını bekliyoruz artık heyecanla boshayallersmile

ya dün akşam ne oldu bi bilseniz ben sanırım aşerdim bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

dominos pizzaa dominos pizza diye böyle yalvarıyorum nerdeyse eşim diyo köfte yapıcaktım ama diyo

yok ben pizza istiyorum hap içicem ama açım ve pizzadan başka bişey yemek istemiyorum

neyse hemen sipariş verdik yemeksepeti.com dan

30 dakikada geliyo nasıl olsa diye onlarda adresmi karıştırmışlar sokağı mı

bulamadılar ne siparişi 21,00 de verdik saat oldu 22,00 gelen giden yok ve ben hala açım

eşim bekliyo bi şirinevler dominos arıyo ulştılarmmı diye bi bahçelievler dominos

sonra yemekseperi.com dan aradılar aldınız mı siparişi diye yok gelmedi hala diyoruz ben tabii

açlıktan halsiz düştüm o ara yatıyodum neyseki 23,00 de geldi özür dilediler kampanyaları gereği

30 dk da gelemedikleri içinde ücret almadılar sağolsunlar seferber ettim pizzacıları yaauu aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerleeeeer. cumamız hayırlara vesile olsun. inşallah çok güzel haberler alıp verelim opuyorumnanaktan

ayyyy ne güldüm kız ayşeeeeee
senin çocukta pizzzaaaaa diye doğarsa şaşırmamkaydirigubbakcemile3

hehehehe sende gel geceleriiii bak bgn çalışmıyormuşsunn

hamişler daha ii bilr sanırım
bu aşermede istediğin şeyi hemen yemek zorundamısın nasıl bi duygu bu ya çok merak ediyorummm

nolmuş nolmuş manşet bi haber var mı??:hulya:

ayyyy ne güldüm kız ayşeeeeee
senin çocukta pizzzaaaaa diye doğarsa şaşırmamkaydirigubbakcemile3

hehehhehe ama napim gerçekten pizza yemesem ölcekmişim gibi hissediyodum ya

nerden aklıma geldiyse ama çok enteresan biz genelde pizza söyleriz eve hiç geciktiği

olmamıştı yani ama dün gece sanırım ben istiyorum diye inadına geç kaldılar

ama pizza gelene kadar da hiçbişey yemedim he :lepi:

ben de ilk aylar pizza diye çıldırdım.her hafta sonu yedik ama sonra sıkıldım,şimdiki favorim kısırkaydirigubbakcemile2

günaydın şekerleeeeer. cumamız hayırlara vesile olsun. inşallah çok güzel haberler alıp verelim opuyorumnanaktan

günaydın şekerim.inşallah hayır olur diyelim.Kazasız belasız biter.:Saruboceq:

nolmuş nolmuş manşet bi haber var mı??:hulya:

Valla dün geceki çalışmamız okadar komik geçti ki anlatmayı çok isterdim ama burda olmaz yaa :kedi: öldüm ama gülmekten, tam bi komediydi, biyandan çalışıyoruz, bi yandan konuşuyoruz, bi yandan gülüyoruz, bi yandan da kavga ediyoruz, okadar söyliyim yani :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…