hamişler daha ii bilr sanırım
bu aşermede istediğin şeyi hemen yemek zorundamısın nasıl bi duygu bu ya çok merak ediyorummm
ben de ilk aylar pizza diye çıldırdım.her hafta sonu yedik ama sonra sıkıldım,şimdiki favorim kısırkaydirigubbakcemile2
Valla dün geceki çalışmamız okadar komik geçti ki anlatmayı çok isterdim ama burda olmaz yaa :kedi: öldüm ama gülmekten, tam bi komediydi, biyandan çalışıyoruz, bi yandan konuşuyoruz, bi yandan gülüyoruz, bi yandan da kavga ediyoruz, okadar söyliyim yani :roflol:
ben çemeni çok severim ama hamile kaldığımdan beri görünce öğğ oluyorum resmen
canım hep böyle turşu hafif çorbalar güzel içeceler çay kola süt süt süt :)
sonracıma pizza dominos olcak ama extravaganzza italiano yada turkısh olcak
kfc extreme (kentucky fried chicken) felan istiyo hele kfc nin bi
salatası var coleslaw yemeye doyamıyorum onu ya off olsada yesek :lepi:
bu akşamda onları işinden gücünden etmek istemem bu akşam köfte yicem kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın
bugün 11. günüm ve hala gelen giden yok.. önümüzdeki haftayı bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum artık.. kafayı yicem artık.
Canım takma bu kadar kafana, psikolojik olarak mı geciktiriyosun acaba :teselli:
aslında kişisel sanırım.bazıları senin dediğin gibi anında yemek istiyo.ama ya ben iradeliyim ya da bebişim uslu kız ya :ecrin_bebek: ben sabredebildim mesela hafta sonu annemin kısır yapmasını bekliyorum gibi.Çok böle aman aman acil olmadı belirli bi yiyecek üstüne.Ama genellemede oldu mesela o an tatlı yemek istiyosun evd ebişey olmasa bile bi kaşık bal bile yiyesin geliyo.
Ben de hep filmlerdeki gibi sanırdım gece 3 te canın mevsime ait olmayan bi meyve istiyecek kocan bulmaya gidecek.Abartı bence yaaa.
Valla dün geceki çalışmamız okadar komik geçti ki anlatmayı çok isterdim ama burda olmaz yaa :kedi: öldüm ama gülmekten, tam bi komediydi, biyandan çalışıyoruz, bi yandan konuşuyoruz, bi yandan gülüyoruz, bi yandan da kavga ediyoruz, okadar söyliyim yani :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aslında kişisel sanırım.bazıları senin dediğin gibi anında yemek istiyo.ama ya ben iradeliyim ya da bebişim uslu kız ya :ecrin_bebek: ben sabredebildim mesela hafta sonu annemin kısır yapmasını bekliyorum gibi.Çok böle aman aman acil olmadı belirli bi yiyecek üstüne.Ama genellemede oldu mesela o an tatlı yemek istiyosun evd ebişey olmasa bile bi kaşık bal bile yiyesin geliyo.
Ben de hep filmlerdeki gibi sanırdım gece 3 te canın mevsime ait olmayan bi meyve istiyecek kocan bulmaya gidecek.Abartı bence yaaa.
kızlar günaydın
bugün 11. günüm ve hala gelen giden yok.. önümüzdeki haftayı bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum artık.. kafayı yicem artık.
ay nasıl takmayayım güzelim yaa... hamilemiyim,ters giden bişey mi var yoksa.. aklımdan çıkaramıyorum ki bunları..umutlu umutlu takııyorum işte..
ben çemeni çok severim ama hamile kaldığımdan beri görünce öğğ oluyorum resmen
canım hep böyle turşu hafif çorbalar güzel içeceler çay kola süt süt süt :)
sonracıma pizza dominos olcak ama extravaganzza italiano yada turkısh olcak
kfc extreme (kentucky fried chicken) felan istiyo hele kfc nin bi
salatası var coleslaw yemeye doyamıyorum onu ya off olsada yesek :lepi:
bu akşamda onları işinden gücünden etmek istemem bu akşam köfte yicem kaydirigubbakcemile3
günaydın oba çiğdem..baya çok geçmiş neden test yapmıyorsun???
Hiç test yapmadın mı canım bu zamana kadar?
5. gün idrar testi yaptım ipekcim.. negatifi gördüm,umudum gitti..bari bekleyeyim dedim.bir kaç gündür çok yoğunum,kan testine de gidemedim.. acaba idrar da çıkmayıp,kan testinde positif olur mu ki yaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay az bucuk gözümde canlandı,biz de güleriz bazen,çok nadir de konuşuruz da bi de kavgayı deniyim renk katsın,monotonlaştık ayollkaydirigubbakcemile3.
çok kola içme canım ya.ben normalde de sevmezdim zaten kolayı.ama bazen canım çektiğinde içiyorum çok nadir.Millet canı çok çekerse haftada bi bardak yedigün ya da sprite içiyormuş.Dominos pizza zaten dünyada rekor vakitte müşteriye ulaşmasıyla ünlü ve USA da Pizza Hut falan halt yemiş,herkes Dominos u tek geçiyor.Güzel gerçekten.
Tatlım 5. gün negatif çıkmışsa çok düşük bi ihtimal hamile olman ama yine de öylesindir inş. Hiç belirtin filan yok mu peki?
hakkaten komik olur bizdede olmuştu bi ara sonrasındada gül gül ölmüştük napıyoz biz diye
ama çok sinir ederse beni bırakıp kaçarım bende :kedi:
yemediğin zaman peki bişe oluyomu bebeğe felan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?