Ay ay sorma kıs biz de balayında otel odamızın banyosunda yapmıştık, ne günlerdi bee :kedi: :kedi: :kedi:
hatta bikaç kere de banyo lavabosunun üstüne oturtmuştu beni kaydirigubbakcemile3 ay onu nasıl becermişiz hala aklım almıyo :roflol: :roflol: :roflol:
Tabi ozamanlar günde kaç posta yapıyoduk bilmiyorumkismile havuza çıkıp bir iki tur yüzüyoduk, odaya çekilip işimizi görüp bidaha çıkıyoduk, sonra bidaha bidaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Artık o enerjimiz kalmadı valla, geçti bizden galiba boshayallersmile
eşim diyoki erkekler asla bu gibi konularda eşlerinden bahsetmezler
yoksa vallahi kan çıkar diyo boshayallersmile
sana da öyle gelmiyomuş gibi konuştun canımmmm
bencede böle ansızın olunca daha zevkli gibi geliyo eşimede:kedi::kedi: ayy çok utandım ama böle bazen işden geliyo öle direk beni gördüğü yerde sarılıyo:kedi::kedi::kedi:
selam kızlar.. ben adet oldum..hiç şaşırmadım zaten bekliyordum!ne diyim hayırlısı böyle demekki..ama yine de canım çok sıkkın..fatoş sana demiştim canım sen yola devam et artık bensiz mafoldumben
selam kızlar.. ben adet oldum..hiç şaşırmadım zaten bekliyordum!ne diyim hayırlısı böyle demekki..ama yine de canım çok sıkkın..fatoş sana demiştim canım sen yola devam et artık bensiz mafoldumben
hımm evet güzel oluyo öyle bi keresinde eşim eskişehirde kalmıştı 20 gün
istanbula geldi ben evdeyim kapıyı açtım :kedi: bi sarıldık holde başladık yatak odasında
bitirdiydik ehehehe :kedi: :kedi:
ama gerçekten zevkli oluyo öyle bi de 20 günün hasreti de var yani :kedi:
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile yaaaa çooooooooooook üzüldümmmmmmm mafoldumben
ama bak 10. ay unutma olurmu cancanımmm nolur üzülmeeee
Ayyyyy kıyamam canımsın yaaa :teselli: üzülme nolur,
bak ne güzel gülüp duruyoruz burda sabahtan beri, bize takıl, unut gitsin, yeni ayın çalışmalarını düşün, bak bizde ne taktikler var yerimseniben
Ama üzülme, sakın ağlama olur mu :teselli: :teselli: :teselli:
ayy canım yaa üzülme diyicem ama insan çok üzülüyo ama hayırlısı böyleymiş tatlım inş en kısa zamana gelir bebişlerimiz
ah tatlım benim sıkma canını olsun sağlık olsun yeterki bi dahaki ay olur inş:1hug:
:sinifsinif: canım ya valla ben de çok üzüldüm.böyle durumlarda konuşma konusunda çok becerikli değilim.Çok sıkma canını lütfen
kızlar iyiki varsınız çok teşekkür ederim :gitme: yapacak birşey yok Allah'ım ne zaman ol derse o zaman olacak bekliyorum ümitle..çok sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim :1hug::1hug:
20 günde pek bi uzunmuş canım ya...Dediğin kadar olur yani.
:1hug: :1hug: bir daha incir mincir yersennnnklava: kötükedihüso
Canım üzülme hayırlısı olsun zamanında sağlıkla gelsin yeter ki :) gerisi boş
:1hug: :1hug: bir daha incir mincir yersennnnklava: kötükedihüso
bu arada yazdıklarınızı okudum kızlar ay gülmekten öldüm yani moral oldu bana da :roflol:
tövbe kızz bidaha yermiyim aslaaa !! onun yüzünden hesap karıştı kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?