Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:roflol::roflolnu hiç denemedim bak.:roflol:

selam kızlar.. ben adet oldum..hiç şaşırmadım zaten bekliyordum!ne diyim hayırlısı böyle demekki..ama yine de canım çok sıkkın..fatoş sana demiştim canım sen yola devam et artık bensiz mafoldumben

bencede böle ansızın olunca daha zevkli gibi geliyo eşimede:kedi::kedi: ayy çok utandım ama böle bazen işden geliyo öle direk beni gördüğü yerde sarılıyo:kedi::kedi::kedi:

hımm evet güzel oluyo öyle bi keresinde eşim eskişehirde kalmıştı 20 gün

istanbula geldi ben evdeyim kapıyı açtım :kedi: bi sarıldık holde başladık yatak odasında

bitirdiydik ehehehe :kedi: :kedi:

ama gerçekten zevkli oluyo öyle bi de 20 günün hasreti de var yani :kedi:

selam kızlar.. ben adet oldum..hiç şaşırmadım zaten bekliyordum!ne diyim hayırlısı böyle demekki..ama yine de canım çok sıkkın..fatoş sana demiştim canım sen yola devam et artık bensiz mafoldumben

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile yaaaa çooooooooooook üzüldümmmmmmm mafoldumben

ama bak 10. ay unutma olurmu cancanımmm nolur üzülmeeee

Ayyyyy kıyamam canımsın yaaa :teselli: üzülme nolur,
bak ne güzel gülüp duruyoruz burda sabahtan beri, bize takıl, unut gitsin, yeni ayın çalışmalarını düşün, bak bizde ne taktikler var yerimseniben
Ama üzülme, sakın ağlama olur mu :teselli: :teselli: :teselli:

ayy canım yaa üzülme diyicem ama insan çok üzülüyo ama hayırlısı böyleymiş tatlım inş en kısa zamana gelir bebişlerimiz

ah tatlım benim sıkma canını olsun sağlık olsun yeterki bi dahaki ay olur inş:1hug:

20 günde pek bi uzunmuş canım ya...Dediğin kadar olur yani.

:sinifsinif: canım ya valla ben de çok üzüldüm.böyle durumlarda konuşma konusunda çok becerikli değilim.Çok sıkma canını lütfen

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile yaaaa çooooooooooook üzüldümmmmmmm mafoldumben

ama bak 10. ay unutma olurmu cancanımmm nolur üzülmeeee

ayy canım yaa üzülme diyicem ama insan çok üzülüyo ama hayırlısı böyleymiş tatlım inş en kısa zamana gelir bebişlerimiz

ah tatlım benim sıkma canını olsun sağlık olsun yeterki bi dahaki ay olur inş:1hug:

kızlar iyiki varsınız çok teşekkür ederim :gitme: yapacak birşey yok Allah'ım ne zaman ol derse o zaman olacak bekliyorum ümitle..çok sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim :1hug::1hug:

kızlar iyiki varsınız çok teşekkür ederim :gitme: yapacak birşey yok Allah'ım ne zaman ol derse o zaman olacak bekliyorum ümitle..çok sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim :1hug::1hug:

:1hug: :1hug: bir daha incir mincir yersennnn klava: kötükedihüso

Canım üzülme hayırlısı olsun zamanında sağlıkla gelsin yeter ki :) gerisi boş

20 günde pek bi uzunmuş canım ya...Dediğin kadar olur yani.

buyrunnnnnnnnn

bu arada yazdıklarınızı okudum kızlar ay gülmekten öldüm yani moral oldu bana da :roflol:

:1hug: :1hug: bir daha incir mincir yersennnn klava: kötükedihüso

Ya bence de kızlar, doktorunuza danışmadan böyle şeyler yeyip düzeninizi bozmayın bence, ben eşime havuç yedirmeden bile doktoruma sordum bi zararı olur mu diye, olmaz dedi ikiniz de yiyin, herkesin bol bol yemesi lazım zaten havuç dedi, kanserden korurmuş, gözlere çok iyi gelirmiş falan yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…