kızzz yok nisan yazsaydınnklava: klava:
:roflol:
ayda 1 olmuyon mu? gününde şaşacakmış şubatta bende es geçtim şubatı kaydirigubbakcemile3
ayyyyy kızlar heyecan bastı ben ikinci sıradayım ve günüm yarın. gerçi bu sabah regl öncesi ensemden vuran başağrım başladı, testim negatif çıktı dün ama ben yine de heyecanlıyım. manyak mıyım neyim delikafadulden
senayburge şimdi listemize bakdık seninle aynı günü bekliyoz:))) sen ne yapdın çalışma işlerini tatlım ben bu ay şaşırdım öle günlerime denk geldimi gelmedimi bilmiyorum kafama göre çalışdım işde:)))
ben bu ay yumurtladığımı anlamadım canım ama çalıştım baya valla
gün aşırı,arada hergünde çalıştığım oldu bakalım ne olcak :kedi:
sağol ayşecim ama benim baş ağrım başladı mı böyle enseden enseden geliyorum hazırlıklı ol demektir. zaten ilaç içtim ağrı kesici o kadar eminim yani olmadığından ama kısmet böyleymiş üzülmiyeceğim.
tabii ki canım nedne üzülesin :)
ben çok kötüyüm yalnız ya yarın 8 haftalık oluyoruz sanki kurulmuş saat gibi başladı
baş ağrılarım aslında seviniyorum demekki herşey yolunda diye ama genede eve
gidince uyumuyorum yani resmen bayılıyorum çok zor geçiyo ya bilmiyorumkismile
pazartesi olmazsa salı günü gidicem doktora çok da korkuyorum kalp atışı yok
beek büyümemiş falan diycek diye inşallah sağlıklıdır bebişim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ne hikmetse bende anlamadım:)))) peki devam eidyon mu çalışmalara??
tabii ki canım nedne üzülesin :)
ben çok kötüyüm yalnız ya yarın 8 haftalık oluyoruz sanki kurulmuş saat gibi başladı
baş ağrılarım aslında seviniyorum demekki herşey yolunda diye ama genede eve
gidince uyumuyorum yani resmen bayılıyorum çok zor geçiyo ya bilmiyorumkismile
pazartesi olmazsa salı günü gidicem doktora çok da korkuyorum kalp atışı yok
beek büyümemiş falan diycek diye inşallah sağlıklıdır bebişim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayşemm yaa yapma böle inş sağlılı bebişin ve kalp atışlarınıda duyarsın tatlımm. sen sıkılmaki bebişde sıkılmasın dimiii yaa hadi sen diyon ya başım agrıyo canım bişeyler istiyoo yaa diyorum acaba bende böle diyebilecekmiyimm inş RABBİM hepimiz deriz
ayşecim yapma böyle herşey Allah tan ama sen böyle 9 ay boyunca stres yapardasn olmazki
ayşecim yapma böyle herşey Allah tan ama sen böyle 9 ay boyunca stres yapardasn olmazki
travmatik bişey yaşadım sanırım
eşimle güle oynaya hastaneye gittik bak dedim şimdi el sallar fln içerde görürüsün
böyle şakalaşıyoruz mutluyuz içeri geçtim doktor kiloma tahlillerime baktı evet çok güzel
bebeğe de bakalım ne kadar büyümüştür şimdi görceksin dedi
geçtim bi heyecanla uzandım doktor baktı baktı canım üzülme üzülme lütfen
bu çok sık olan bişey dedi ama ben ağlamaya başlamıştım bebeğin in kalbi durmuş dediği anı unutamıyorum sanki ne zaman dokota gitsem hep kötü şeyler söylicek gibi
geliyo Allah ım inşallah büyüyodur bebeğim :Saruboceq:
korkuyorum napiyim unutamıyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?