valla kızz iki dakikada moralim yerine geldi iyiki varsınız kaydirigubbakcemile5Bak dedim sana, takıl bize hayatını yaşa :lepi:
:1hug: anlaştıkkkk 10. ay unutmaaa
Kızlar benim çıkmam gerek çok üzgünüm bilmiyorumkismile güzel sohbetler canlarım, bugün artık giremem daha, malum hafta sonu da giremiyorum( pazartesi görüşmek üzere fıstıklar, sizi seviyorum, hoşçakalın :a015:
Kızlar benim çıkmam gerek çok üzgünüm bilmiyorumkismile güzel sohbetler canlarım, bugün artık giremem daha, malum hafta sonu da giremiyorum( pazartesi görüşmek üzere fıstıklar, sizi seviyorum, hoşçakalın :a015:
günaydın kızlarrrrrr!!!
neşeniz bol olsun..valla yazdıklarınıza bi güldüm bi güldüm sormayın Allah iyiliğinzi versin emii:))siz çok yaşayın :lepi:
su'cum sende moralini bozma sakın inşallah bidahaki ay olur..ümitsizliğe kapılmak yok...çalışmalara aynen devam....!!!
bu arada karasucum valla maşallah iyi çalışıyosun biz hiç çalışamadık evde yatılı misafir vardo...dünde kocişim hastaydı boshayallersmile bi yarın kaldı onu da degerlendiremezsek bu ay benden umut yok mafoldumben
valla kızz iki dakikada moralim yerine geldi iyiki varsınız kaydirigubbakcemile5
hiç sanmıyorum canım ama bakalım..Allah büyük :Saruboceq:
günaydın kızlarrrrrr!!!
neşeniz bol olsun..valla yazdıklarınıza bi güldüm bi güldüm sormayın Allah iyiliğinzi versin emii:))siz çok yaşayın :lepi:
su'cum sende moralini bozma sakın inşallah bidahaki ay olur..ümitsizliğe kapılmak yok...çalışmalara aynen devam....!!!
bu arada karasucum valla maşallah iyi çalışıyosun biz hiç çalışamadık evde yatılı misafir vardo...dünde kocişim hastaydı boshayallersmile bi yarın kaldı onu da degerlendiremezsek bu ay benden umut yok mafoldumben
naneşekerim günaydın..sağol canım artık bakalım hayırlısı sen de sıkma canını kız daha çok var :teselli:
günaydın naneli şeker.güzel eğlendik valla sabah sabah.cuma ya bi de moraller maksimum.yerimseniben
regl ilk günün die sesimi çıkarmıyom kötükedihüso şu günleri bir atlat sonra konuşuruz umutsuz olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin şekercim :)
hayırlısı inşallah :)
bakalım canım hayırlısı nasip ne zamansa o zaman olur zaten...
sende ümitsizliğe kapılma sakın tamammı canım...
sağol canımcım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?