hıııım bende şirince,karşıyaka,alsancak,kordonu felan gezdim güzel yerler ben çok beğendim valla zaten bana denzolsun her yer güzel
bi hayalim var çok paraö olunca üsküdarda kız kulesinin karşısından ev alıcam oturacam akşama kadar camda.çok pahalıda oralar
haydi kızlar herkese güzel hafta sonları,güzel geceler diliyorum.muck muck
kız ne buzum bu ev işlerinden çektiğim plan yapmasam hiç bi iş yapamıyom yapsam kafayı tırlatıyom of offfff
eve gidiyom yemek yapıyom kocam gelene kdar iş yapıyom anca o gelince oturuyom bi ara pc vardı evde ben kızıyordum zaten akşam görüşüyoz muhabbet edelim diye gönderdim şimdi de isteyemiyom geri oda bana kızıyo iş felan yapınca azcık otur yüzünü görek diyeee
haydi kızlar herkese güzel hafta sonları,güzel geceler diliyorum.muck muck
evet heryeri güzel izmirin havası insanları bide kızları :1rolleyes:
inşallah canım deniz kıyısında hayat süper olurdu
dediğin gibi burdada çok pahalı denize yakın evler deli para istiyolar
emekli olunca yazlık alırız bi tane denize sıfır şöle bahçeli falan. sebze meyve yetiştircen ağaçlar olcak v.s. iş güç yok yat kalk büyüsün bi yerlerin :roflol: ahh ahh inşallah olur ya
gördüm kız reklamlarını ama ben öyle ilaçlara falan inanmıyorum bence sen de alma ya da alıcaksan iyice araştır canım pek güven verici değil onlar yerimseniben
yaa bana göre iyi değil işte :gitme:
niye kız kaç kilosun bakimmCADIARZU
ohhh yarın evdeyimmmm şöyle güzel bi yemek vede tatlı yapıcam irmik tatlısı oh ohhhhkaydirigubbakcemile2
VALLA BENDE ÖYLEYİM ŞENAY.. KIÇIM KOLTUĞA HASRET YA :roflol:
SAOL ŞEKERİM ÖPÜYORUM Şeniz
Bende gideyimmm :))) saat 9da buluruzzz :)))
70 KG mafoldumben
GEÇEN GECE Bİ ARA UYANDIM AKLIMA Bİ GELDİ İRMİK KALKTIM YAPTIM
YEDİM YATTIM SAAT 00,30 FLNDI :CüvCüv:
70 KG mafoldumben
fatoşcum hediyemi alcan sürprizmi yapcannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?