Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captanınkarısı...............30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

kızlar ben bu ay ayın 4 ünde hasta olacağım sanırım. 2 aydır 26 günde bir oluyordum ondan ayın 1 i dedim ama doktorum geç yumurtladın normal adet döngüne göre adet olursun dedi. ya hani liste için haber vereyim dedim. tabi bu ay pek hissetmiyorum ama hayırlısı artk.

kızlarrrr günaydınn.hgepinizi kocaman öpüyorum.ben hafta sonu da çalısıyom ((
herkese iyi hafta sonları..........( bu arada hala kırmızılar gelmedi.)

kızlarrrr günaydınn.hgepinizi kocaman öpüyorum.ben hafta sonu da çalısıyom ((
herkese iyi hafta sonları..........( bu arada hala kırmızılar gelmedi.)

günaydın tatlım bende ne yazıkki hafta sonları çalışanlardanım ölene kadar ama işde evden çıkıyoruzya gün bitiyo zaten canım sen test yapdın mı peki bugune kadar hiç bide kaç aydır istiyorsunuz bebiş

selam canım. hafta sonu çalısmak gercekten sıkıcı . ve haftaya baslıyınca malesef bitmek bilmiyo hafta.
adet gecikti ama. ben gecen ay hormon degerlerim yüksek çıkmıstı.ilaç kullanıyom belki o yüzden gecikmiştir.
ama bugün idrar testi yapacam çünkü çok gribim ve ilaç kullanmam gerek.... (((((((((((((((((((((((((

ayy canım inş bebiş yüzünden gecikmişdir ama diğelsede üzülme testlerin yüksek çıkınca doktorun ne dedi bende yaptırıcam ama çok korkuyorum( ayrıca canım idrar testini sanah ilk idrarla yap istersen bugun değilde yarın sabah yap bence

aysul canım bilgin varmı bu arada ovolosyon testi ile ilğili bu ay yapdım ben hep silik çıkdı ikinci çizgi sonrada koyboldu acaba ben mi yapamadım yoksa ben yumurtlamadım mı by ay anlamadım

selam ıdilcan,
O ovulasyon testlerini yapmak bir dert. Ben üç aydır bebek istiyorum son iki aydırda ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyorum. Bir kere 4 saat önceden tuvalete gitmelisin sonra bir daha gitmeyeceksin birde 2 saat önceden bir şey içmeyeceksin, sabah idrarı ile yapmayacaksın ondan seninki silik çıkmış olabilir ben ayda omazsa tükürük ile bakılan testlerden alayım diyorum internetten okuduğum kadariı ile sabah kalkınca bir şey yiyiğp içmeden yapıyorsun çok daha kolay yoksa bu idrarda yapılan ovulasyon testleri tam işkence

kızlar yarın doktoruma gidicem..lütfen dua edin bana ve güzel haberlerle döneyim evime..buna çok ihtiyacım var..

selam canım. işallah bebiş yüzündendir valla kısmet ne zamansa. bu arada testi aldım ama henüz yapmadım.
ben 8 aydır bebiş için çalısma yapıyoruz. yaklasık 3 yıldır evliyim. bakalım bebişimiz gelsin istiyoruz .eşimde..... bende..........
canım benim hormon testini yaptırdıgım ploktin deger yüksek çıktı. ilaç kullanıyom bir aydır.valla bence hemen doktora git testlerini yaptır .çünkü ben 2 kez gitmiştim ama 1 yıl dolması gerek demişlerdi.
ama zaman kaybetmiş olucaktık belkide.

aysul canım bilgin varmı bu arada ovolosyon testi ile ilğili bu ay yapdım ben hep silik çıkdı ikinci çizgi sonrada koyboldu acaba ben mi yapamadım yoksa ben yumurtlamadım mı by ay anlamadım

valla canım ben hiç kullanmadım. sana yardımcı olmak istersdim . ama topigimizde kullanan arkadaslar var.
bu arada gec yazdım ama anca işten geldim.evde temizlik bide yarın 08:00-18.00 çalısıyom.bu hafta yogundu.
umarım sohpetlerde denk geliriz. sevgilerimleee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…