Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kzlar herkese gusel< hafta sonları opyorum sızlerı zemuszemus
GÜLE GÜLE KUŞUM

GEÇEN GECE Bİ ARA UYANDIM AKLIMA Bİ GELDİ İRMİK KALKTIM YAPTIM

YEDİM YATTIM SAAT 00,30 FLNDI :CüvCüv:
OHHHH MİSSSSSS

bide bende çocuk yok oda olsa yandım
çok pimpirikliyim galiba biraz boşversem aslında çok ii olur
mesela yarın evdeyim uykuyu bile plan yapıyorum uyursam işler kalır uyumazsam daha ii diye

PLANSIZ OLURSAK ZATEN ARAPSAÇINA DÖNER GÜZELİM BENDE ÖYLEYİM
YARIN ELTİMİN MEVLİDİ VAR O YÜZDEN TEMİZLİĞİMİ DÜN YAPTIM MİSAL..

kızlarrr benim patroş 65 kgden 49 kg ye düştü su resmini gördü benden daha zayıf 2 dogum yaptı ne ile zayıfladı biliomusunuz

mate 5 çayı ile

O NE Kİ NERDE SATILIYO

Hadİ kızlar ben kaÇar

İyİ haftasonları

ÖpÜyorum m hepİnİzİ mucukkk

GÜLE GÜLE KUŞUM

amaaaan boşveeer kız o kadar da fazla değil hem ilaç belki sonradan işe yarar..sen kullanda belki biz de alırız kaydirigubbakcemile5

ALLAHTAN DİYORUM 1TANE DOĞURDUM TEK TESELLİM:roflol: AY YOKSA BU KİLOYLA HAMİLE KALIP DOĞUMDA ZOR NAPCAM BİLMİYORUM YANİ ZAYIFLARSAM ÇOK İYİ OLCAK OFFFFFFFkafamçokkarıştı

o serap denmesini istiyo lütfennn serap hanfendi diyceksin dedi okdar unutmaaa:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

ALLAHTAN DİYORUM 1TANE DOĞURDUM TEK TESELLİM:roflol: AY YOKSA BU KİLOYLA HAMİLE KALIP DOĞUMDA ZOR NAPCAM BİLMİYORUM YANİ ZAYIFLARSAM ÇOK İYİ OLCAK OFFFFFFFkafamçokkarıştı

ben de onu dicektim kız sen yine çocuk doğurdun büyüttün biz napalımm daha hamile kalmadan aldık kiloları :))

ben çıkıyorum fıstıklar görüşürüz inş.

görüşürüz canımcım öptüm opuyorumnanaktan

Su hamıle kaldıĞımda 55kg.dum.. 1,5aylık hamıleydım 58kg olmuŞtum.
72 kg ıle doĞum yaptım
dÜŞÜnkı Şımdıkı kılomda nerdeyse doĞum yapmıŞtım
ayyy Şımdı hamıle kalsam 85 en az
kafayı yıcem ya

neyse Şekerım Öperım senıde hoŞÇakal

kızlar naber.. 2 ay sonra dün adet oldum oda 5gun adet sokturucu ıctıkden sonra kaydirigubbakcemile3

bılgısı olan bana yardım edebılırmı acaba sızce sımdı ne yapmalıyım sızce önümüzdekı ay yıne gecıkırmı.. civanpercemı bıtkisi icin adet olmadan 10gun önce ozaman tam gününde gelır dıyolar bılgısı olan varmı kızlar yaaa yardımcı olurmusunuzzz

bende söktürücü ile adet oldum ama civanperçemini 1 defa içmiştim bütün gece istifra ettim bana dokundu bir daha da agzıma sürmek istemiyorum kendi haline bıraktım artık

bende 3 ocakta olmuştum en son dün kan testi yaptırdım 0,1 çıktı yokmuşşşubatın 3ünü bekliyorum bende

senin neyin var erkil,

pardon ya topicte damdan düşer gibi oldu ama özelden yazışınca herkes biliyor devamını diye düşündüm,

Kahverengiler gelmeye başladıııı üzülmedim çünkü olmucanı biliodum

kızlar benimde adetime daha 5 gün falan var bugün kan testi yaptırdım negatif. çatlatma iğnesini ayın 17 sinde yaptırmıştım olsa çıkardı dimi? bu ayda olmadı yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…