yaaaa benim adet değil rahim yaram kanıyooooo
hemde çok belirgin(((
selam kıslar ........suözdekcım ve fatoscum adetınız gelmıs galıbaaa..saglık olsun dıyorum...uzulmek yok dımı ksllarrr...
bu arada ben yarın ablama gıdıyorum...1 hafta yokum...off yaaa bır hafta sonra gelcem gecmıs falan ısım bayagı zr olacak...hepınızıı opuyorum kıslarr..kendınıze ıyı bakın...dondugumde bo bol hamıs habrı alırım ınsallah...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
smartcım ben testi yaptım ama malesef((((((((((((((((((
aaaa fatoscum nasıl yanı adet olmadın mıhihoyyyt
Ohhhhh!Beeee Ocak ayının son hamilesi olarak yazayım mı seni şimdiden yoksa yarını bekleyeyim mi canım :)
Peki Çiğdem'cim senin regllerinde düzensizlik oluyor muydu?Hani geç döllenme olabilir demiş ya.
Bu eç döllenme için geç yumurtlamak gerekiyor ;e haliyle regl tarihin kayıyor diye biliyoruym
valla canım sanki adet değil gibi :)) bi garip yani bugün biraz fazla çalıştık sonra kıpkırmızı kanama oldu azıcık ama benim adetim kırmızı başlamaz önce 2 gün bayagı kahverengi gelir eee kahverengilerde 1 gün geldi gitti anlamadım....
cerrahpaşadaki dr ara kanamalar olur yaradan dolayı demişti valla bilmiyom aklım karıştı
iki aydır düzensizlik vardı tatlım.baksana listeye tarih bile veremedim ben.
Fazla çalıştık derkennnn...???? Anlamadım. sengözlerimebaksanab
:1ninca: sabah işte çalıştık ondan sonra geldi kırmızı olumunekankayizsmile
ohh ohhh millet geliyooo :)))
oba cigdem ya canım inş. hamişsindir. sanırım ben bişi kaçırdım ama kan testi yapılmadı ultrasyondada yok idrarmı yaptın peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?