Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Güle güle it şekercimmmm :gitme:
Ama ablanın evinde internet yok mu yaaaaaaaaaaaa....

mrb kızlarrrr... bugün bildiğiniz üzre doktoruma gittim..ultrasonla baktı veee kese görünmüyor ama şüpheli bir bölge var ve büyük ihtimalle geç döllenme olmuş..bana göre kesin hamilesin dedi.. kan testini de yapalım kesinleşsin dedi..yarın sabah kan testine gidicem hastaneye.. doktorum uğurlarken umarım iyi bir hamilelik geçirirsin dedi. eşimle bu sözden sonra koptuk zaten biz.. çok güzel bir an dı ama yinede çok ümitlenmek istemiyoruz.yarın sonuç belli olucak..lütfen benim için dua edin minik meleğim benimle olsun..

Ohhhhh!Beeee Ocak ayının son hamilesi olarak yazayım mı seni şimdiden yoksa yarını bekleyeyim mi canım :)

Peki Çiğdem'cim senin regllerinde düzensizlik oluyor muydu?Hani geç döllenme olabilir demiş ya.
Bu eç döllenme için geç yumurtlamak gerekiyor ;e haliyle regl tarihin kayıyor diye biliyoruym

aaaa fatoscum nasıl yanı adet olmadın mıhihoyyyt

valla canım sanki adet değil gibi :)) bi garip yani bugün biraz fazla çalıştık sonra kıpkırmızı kanama oldu azıcık ama benim adetim kırmızı başlamaz önce 2 gün bayagı kahverengi gelir eee kahverengilerde 1 gün geldi gitti anlamadım....
cerrahpaşadaki dr ara kanamalar olur yaradan dolayı demişti valla bilmiyom aklım karıştı

Peki Çiğdem'cim senin regllerinde düzensizlik oluyor muydu?Hani geç döllenme olabilir demiş ya.
Bu eç döllenme için geç yumurtlamak gerekiyor ;e haliyle regl tarihin kayıyor diye biliyoruym

iki aydır düzensizlik vardı tatlım.baksana listeye tarih bile veremedim ben.

Fazla çalıştık derkennnn...???? Anlamadım. sengözlerimebaksanab

ohh ohhh millet geliyooo :)))

oba cigdem ya canım inş. hamişsindir. sanırım ben bişi kaçırdım ama kan testi yapılmadı ultrasyondada yok idrarmı yaptın peki ?

iki aydır düzensizlik vardı tatlım.baksana listeye tarih bile veremedim ben.

Canım inşallah bebiştir yaa;ki doktor söylemiş zaten.
TEBRİK EDERİM :)
yarın güzzel haberlerle dönersin inşallah bize;e uyuyamazsın da bu gece şimdi :)))

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
the_fts...........................31 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Kızlar nerdesiniz niye yazmıyorsunuz yoksa benim baglantımdamı hata var

ohh ohhh millet geliyooo :)))

oba cigdem ya canım inş. hamişsindir. sanırım ben bişi kaçırdım ama kan testi yapılmadı ultrasyondada yok idrarmı yaptın peki ?

cnm kan testi yapılmadı yarın yapılacak.ultrasonda kese göremedi ama şüpheli bölge var,büyük ihtimalle hamilesin dedi.ben günüm geçtikten 2 gün sonra idrar testi yaptım çıkmadı.bugün doktor da geç döllenme bu dedi.. bakalım yarını bekliyorum şimdi.

smart cım doğru diyosun valla nasıl uyurum ben bu gece hiç bilmiyorum..şimdiden heyecan başladı.. rabbim inşallah bu umutlarımızı boşa çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…