kızlar yarın doktoruma gidicem..lütfen dua edin bana ve güzel haberlerle döneyim evime..buna çok ihtiyacım var..
nerdesiniz kızlar yaaa
ya benim bu ay çok kötü geçti ya arkadaşlar, herşeyden umudu kesmiştim artık, listeye bile yeni tarih verememiştim ne olacağı belli olmuyor diye,
sat 6 ocak, sonra tekrar sat 21 ocak, bugün 10 günümdü, dr pazartesi gittiğimde usg de 13 mm yumurta gördü 5. günümde, ben de dört gündür ovulasyon testi yapıyordum yumurtam çatlar mı diye bir de kistim vardı ya, hem merak da ediyordum değerlerim menopoz eşiğinde çıkınca, eğer çatlama olmazsa demek ki gerçekten giriyorum menopoza diyecektim o yüzden ov. testlerine devam ettim,
şimdi dört günün ilk iki günü hep tek çıktı, son iki gün de silik vardı, ama bugün öğleden sonra 16.30 da yaptım ikisi de tamamen aynı koyuluktaydı, sonra gece saat 01.30 da yeniden yaptım, (tabii kullanım şartlarına uygun olarak idrar+sıvı vs. dikkat ederek) bu sefer çoook silik belli olmayan bir gölge vardı,
şimdi bu demek mi acaba, akşam üzeri yumurta çatladı ve sonra lh düştüğü için artık koyu çıkmadı bu test, böyle düşünebilir miyim kızlar,
bir de bizim çalışma bu gece saat 02.00 deydi, geç mi kalmışım ben....
bundan önce de, perşembe gecesi, yani bugün gün aşırı olmuş oluyor, bir boşumuz var,
ama testi pozitif gördüğümde maalesef uygun zaman değildi çalışma için
hem sevindim sanki yumurta çatlamış gibi geldi, bu demektir ki bir şeyler yolunda di mi kızlar
hadi biraz teselli verin bana menopoz olsa böyle olmazdı di mi
ama hem de üzüldüm acaba geç mi kaldım dedim, keşke oğlanı annanesine bıraksaydım ama işte düşünemedim ki, bir de hemen lh düşeceği aklıma gelmedi bu birkaç saat içinde, çünkü dün de silikti bugün daha yeni başlıyor dedim herhalde
offf olsa bir türlü olmasa işte......
yarın görüşürüz arkadaşlar
ya benim bu ay çok kötü geçti ya arkadaşlar, herşeyden umudu kesmiştim artık, listeye bile yeni tarih verememiştim ne olacağı belli olmuyor diye,
sat 6 ocak, sonra tekrar sat 21 ocak, bugün 10 günümdü, dr pazartesi gittiğimde usg de 13 mm yumurta gördü 5. Günümde, ben de dört gündür ovulasyon testi yapıyordum yumurtam çatlar mı diye bir de kistim vardı ya, hem merak da ediyordum değerlerim menopoz eşiğinde çıkınca, eğer çatlama olmazsa demek ki gerçekten giriyorum menopoza diyecektim o yüzden ov. Testlerine devam ettim,
şimdi dört günün ilk iki günü hep tek çıktı, son iki gün de silik vardı, ama bugün öğleden sonra 16.30 da yaptım ikisi de tamamen aynı koyuluktaydı, sonra gece saat 01.30 da yeniden yaptım, (tabii kullanım şartlarına uygun olarak idrar+sıvı vs. Dikkat ederek) bu sefer çoook silik belli olmayan bir gölge vardı,
şimdi bu demek mi acaba, akşam üzeri yumurta çatladı ve sonra lh düştüğü için artık koyu çıkmadı bu test, böyle düşünebilir miyim kızlar,
Bundan önce de, perşembe gecesi, yani bugün gün aşırı olmuş oluyor, bir boşumuz var,
hem sevindim sanki yumurta çatlamış gibi geldi, bu demektir ki bir şeyler yolunda di mi kızlar
ama hem de üzüldüm acaba geç mi kaldım dedim, keşke oğlanı annanesine bıraksaydım ama işte düşünemedim ki, bir de hemen lh düşeceği aklıma gelmedi bu birkaç saat içinde, çünkü dün de silikti bugün daha yeni başlıyor dedim herhalde
Yarın görüşürüz arkadaşlar
sat 6 ocak, sonra tekrar sat 21 ocak, bugün 10 günümdü, dr pazartesi gittiğimde usg de 13 mm yumurta gördü 5. günümde, ben de dört gündür ovulasyon testi yapıyordum yumurtam çatlar mı diye bir de kistim vardı ya, hem merak da ediyordum değerlerim menopoz eşiğinde çıkınca, eğer çatlama olmazsa demek ki gerçekten giriyorum menopoza diyecektim o yüzden ov. testlerine devam ettim,
şimdi dört günün ilk iki günü hep tek çıktı, son iki gün de silik vardı, ama bugün öğleden sonra 16.30 da yaptım ikisi de tamamen aynı koyuluktaydı, sonra gece saat 01.30 da yeniden yaptım, (tabii kullanım şartlarına uygun olarak idrar+sıvı vs. dikkat ederek) bu sefer çoook silik belli olmayan bir gölge vardı,
bundan önce de, perşembe gecesi, yani bugün gün aşırı olmuş oluyor, bir boşumuz var,
yarın görüşürüz arkadaşlar
tüm herkese günaydınn.............
Listede yine bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
CAnım günaydın!Gerçi şu an yoksun ama gelince cevaplarsın artık :) Yaptın mı test?Ne zaman yapacaksın?Kırmızı kartı hala yemediğine öre bence test zamanıııııııııı :lepi:
canım hala test yapmadım. ve kırmızılarda yok.
bugün işteyim ve iki gündür gripim. aksam yapayım. hmen haberdar ederim seni canım.
ama smartcım biliyorsun hiç ümidim yok.
Belki bu kez gzel sebeplerle bekliyorsundur be canım! :Saruboceq:
Stres yapma hayırlısı olsun senin için. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?