Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Yani iş yerinde mi çalıştınız eşinle mi çalıştın onu anlamaya çalışıyorum ben! bilmiyorumkismile

hahahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile yok yok normal bebiş için çalıştıııkkk bilmiyorumkismile

Ya adam akıllı ,tavsiyeyle gittiğin bir doktorsa yanılacağını zannetmiyorum ben.İnşallah yarın da tescillendirirsin;kutlarız bu duurmu hep birlikte :lepi:

İnşAllahhhhh HAMİŞSİNDİR canımmm dualarım seninlee :Saruboceq:

Yinede kan testi yaptır kesin olsun ultrasyonda adetin 2 gün geçince görünüyormu normal şartlarda ???

kızlar ben şimdi çıkmalıyım..kocişim ilgi istiyor..yarın ki sonuçları bildiririm size ..dua edin nolurrr

hahahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile yok yok normal bebiş için çalıştıııkkk bilmiyorumkismile

hah tamam onu a nlamaya çalışıyorum iki saattir laelaelaelaelae
Tam regl olacakken icraat oldupundan daha belirgin gelmiş olabilir kızmızılar.Takma kafaya;normal regldir o bence.Zaten bu akdar da günü gününe gelen rahim kanaması olamaz fıstık.... lülülülülülü

selam canım ben de pozitif düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor (TECRÜBEYLE SABİT YANİ)
Güzelim benim kist sorunum iki ay önce oldu ama geçmedi, daha önce de yazdım ama sen kaçırmışsın galiba, ben bu ay ikinci kez adetim geldiğinde beşinci günü dr ye gittim ve yine kistim vardı, yani kist olayım geçmedi hala devam ediyor, ayrıca hormon tahlillerim de normal değil biliyorsun, değerlerim menopoz eşiğinde,
YANİ NE KADAR POZİTİF DÜŞÜNMEK İSTESEN DE OLMUYOR....
Ağustosta, eylülde, aralık başında ve ocak başında da pozitif düşündüm hep ama işte
ocakta yine iki kez geldi benim kırmızılar yani benim hormonlarımla ilgili sorunum bitmedi ve geçmedi bu yüzden biraz hassasım bu konuda

İnşAllahhhhh HAMİŞSİNDİR canımmm dualarım seninlee :Saruboceq:

Yinede kan testi yaptır kesin olsun ultrasyonda adetin 2 gün geçince görünüyormu normal şartlarda ???
ya canımcım normalde 6 haftalıkken görünür ultrasonda;oba_çiğdeminkinin geç döllenme olduğundan şüphelenmiş doktor.Hani ultrasonda bişey görmüş ama kesedir de diyememişşşş kese de diyememiş.yarın gel kan testi yapalım ama muhtemelen hamilesin demiş.Onu anlatıyooo...
kızlar ben şimdi çıkmalıyım..kocişim ilgi istiyor..yarın ki sonuçları bildiririm size ..dua edin nolurrr
Canım güzel haberlerle gel inşallah :) Aammmaann bi gece de ilgi göstermeyiverseydin kocişine :) Ondan çok biz rahatlatırız seni bu gece naniknanik

Doğru aslında kendimi kandırmayamı çalışıom nedir bilmiyorumkismile
Aslında biz eşimle bir karar verdik bu yıl yapmıcaz tüp bebiş mafoldumben Maddi olarak bir rakam belirledik onu biriktirip öyle yapalım diyoruz sonrasında bebişimle uzun uzun zaman geçirebilmek için :ecrin_bebek:
Belkide bu yıl kendiliğinde gelirde demiyo değiliz

canım ya çok sevindim hadi hayırlısı bakalım inşallah o görülen gölge bebişindir tatlım,
senin bu ayki gecikmen bebektenmiş o zaman, usg de kist görülmediğine göre
demek ki senin kist problemin bitmiş,
keşke benim de bitseydi, ama yine var bu ayki 2,5 cm yine sağ overde

allah sağlıklı doğumlar nasip etsin tebrik ederim

Yok canımcım bu ay iki kez regl olduğunu biliyorum.Pozitif düşün deken onu kastettmiştim hani belki herşey oturmuştur yerine anlamında.

Bir de var mı ailende 34-35li yaşlarda menapoza giren falan?Bu tarz şeyler irsi biliyırsundur.

kızlar iyi geceler hepinizi, ben pat diye daldım konulara ama size selamı unuttum ya pardon kusura bakmayın
inşallah iyisinizdir hepiniz,

tatlım bu kadar takılma neolur bak bende 7 cm çikolata kisti var ki benim ki büyüyor ilk ögrendigimde 6.5cmdi.
Üstelik çalıştıgımız bi firamada bir arkadasım var 5cm kisti vardı hiç gebelik düşünmüyordu kist oldugu için korunmayada gerek duymamış kist ameliyatı olmadan gebelik olmaz demişler kız geçen ay hamile kalmış kendiliğinden dr gitti 4 haftalıkmış yani çok takılmaa bak benim sol tüp te tıkalı ama hala umudum var

otuzbeş değil ama otuzsekiz yaşında olmuş büyükannem,
ama benimkinin erken menopoz olduğunu söyledi dr,
biz bu yaz çok büyük bir sıkıntıyla uğraştık, ben bayağı bir çöküntü yaşamıştım bu olaydan sonra da bu tip adet aksamalarım başladı, dr ye göre bu olay tetiklemiş, eğer yaşadıklarım olmasaydı birkaç sene daha geri atardı diyor, geçici bir durum da olabileceğini söyledi ne kadar geciktirebilirsek o kadar iyi olur diyor,
bu ayki adet vaktimi bekliyecekmişiz tedavi ondan sonra başlayacak dedi.

Ya gülüm yaşın daha 26 değil miydi senin?Ben 30'um ben bile acele etmiyorum.Sen neden hemen tüp bebek olayına girmek istemiştin anlayamamıştım zaten.hani çok bebiş istiyor ondan önemsemiyor süreçte yaşayacağı maddi ve manevi zorlukları diye düşünmüştüm.
Bence de hiç acele etme 7000lira da az para değil hani.Kimlerin oluyor biliyorsun bir sürü şey okuyoruz.
Bak ben denesem hadi bi nebze.Eşim de 38 yaşında ki ona rağmen daha adam sperm sayımına bile gitmek için düşünmekte;gerisini sen tasavvur et artık bizim evin halinin naniknanik

En doğrusunu düşünmüşsünüz,acele etmeyin;kasmayın kendinizi,çalışmalrı da sürdürün bir andan para da koyun kenara istediğiniz an gidebilmek adına.

Haaaa kaynının okul parası konusunda hiiççç esneme ama klava: O sizin rızkınız;yardım da bir yere kadar olur hanii.... şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…