Yani iş yerinde mi çalıştınız eşinle mi çalıştın onu anlamaya çalışıyorum ben! bilmiyorumkismile
captaninkarisi+, oba_cigdem, smart_girl+ ???????????????
cnm kan testi yapılmadı yarın yapılacak.ultrasonda kese göremedi ama şüpheli bölge var,büyük ihtimalle hamilesin dedi.ben günüm geçtikten 2 gün sonra idrar testi yaptım çıkmadı.bugün doktor da geç döllenme bu dedi.. bakalım yarını bekliyorum şimdi.
smart cım doğru diyosun valla nasıl uyurum ben bu gece hiç bilmiyorum..şimdiden heyecan başladı.. rabbim inşallah bu umutlarımızı boşa çıkarmaz.
cnm kan testi yapılmadı yarın yapılacak.ultrasonda kese göremedi ama şüpheli bölge var,büyük ihtimalle hamilesin dedi.ben günüm geçtikten 2 gün sonra idrar testi yaptım çıkmadı.bugün doktor da geç döllenme bu dedi.. bakalım yarını bekliyorum şimdi.
smart cım doğru diyosun valla nasıl uyurum ben bu gece hiç bilmiyorum..şimdiden heyecan başladı.. rabbim inşallah bu umutlarımızı boşa çıkarmaz.
Yazdıklarınız çok geç geliyor banaaaaaaaaaaaa!!!!
hahahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile yok yok normal bebiş için çalıştıııkkk bilmiyorumkismile
kızlar ben şimdi çıkmalıyım..kocişim ilgi istiyor..yarın ki sonuçları bildiririm size ..dua edin nolurrr
Canımcım o hiç belli olmaz ;artık olayın üzerinden neredeyse iki ay geçti.Bu kez ovulasyondan sonra 14.gün gelebilir reglin bence;belki de hiç gelmez delikafadulden sonuçta çalıştın canımcım...
Sen de pozitif düşün pozitif olsun lütfen.... opuyorumnanaktan
ya canımcım normalde 6 haftalıkken görünür ultrasonda;oba_çiğdeminkinin geç döllenme olduğundan şüphelenmiş doktor.Hani ultrasonda bişey görmüş ama kesedir de diyememişşşş kese de diyememiş.yarın gel kan testi yapalım ama muhtemelen hamilesin demiş.Onu anlatıyooo...İnşAllahhhhh HAMİŞSİNDİR canımmm dualarım seninlee :Saruboceq:
Yinede kan testi yaptır kesin olsun ultrasyonda adetin 2 gün geçince görünüyormu normal şartlarda ???
Canım güzel haberlerle gel inşallah :) Aammmaann bi gece de ilgi göstermeyiverseydin kocişine :) Ondan çok biz rahatlatırız seni bu gece naniknanikkızlar ben şimdi çıkmalıyım..kocişim ilgi istiyor..yarın ki sonuçları bildiririm size ..dua edin nolurrr
hah tamam onu a nlamaya çalışıyorum iki saattir laelaelaelaelae
Tam regl olacakken icraat oldupundan daha belirgin gelmiş olabilir kızmızılar.Takma kafaya;normal regldir o bence.Zaten bu akdar da günü gününe gelen rahim kanaması olamaz fıstık.... lülülülülülü
kızlar ben şimdi çıkmalıyım..kocişim ilgi istiyor..yarın ki sonuçları bildiririm size ..dua edin nolurrr
selam canım ben de pozitif düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor (TECRÜBEYLE SABİT YANİ)
Güzelim benim kist sorunum iki ay önce oldu ama geçmedi, daha önce de yazdım ama sen kaçırmışsın galiba, ben bu ay ikinci kez adetim geldiğinde beşinci günü dr ye gittim ve yine kistim vardı, yani kist olayım geçmedi hala devam ediyor, ayrıca hormon tahlillerim de normal değil biliyorsun, değerlerim menopoz eşiğinde,
YANİ NE KADAR POZİTİF DÜŞÜNMEK İSTESEN DE OLMUYOR....
Ağustosta, eylülde, aralık başında ve ocak başında da pozitif düşündüm hep ama işte
ocakta yine iki kez geldi benim kırmızılar yani benim hormonlarımla ilgili sorunum bitmedi ve geçmedi bu yüzden biraz hassasım bu konuda
selam canım ben de pozitif düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor (TECRÜBEYLE SABİT YANİ)
Güzelim benim kist sorunum iki ay önce oldu ama geçmedi, daha önce de yazdım ama sen kaçırmışsın galiba, ben bu ay ikinci kez adetim geldiğinde beşinci günü dr ye gittim ve yine kistim vardı, yani kist olayım geçmedi hala devam ediyor, ayrıca hormon tahlillerim de normal değil biliyorsun, değerlerim menopoz eşiğinde,
YANİ NE KADAR POZİTİF DÜŞÜNMEK İSTESEN DE OLMUYOR....
Ağustosta, eylülde, aralık başında ve ocak başında da pozitif düşündüm hep ama işte
ocakta yine iki kez geldi benim kırmızılar yani benim hormonlarımla ilgili sorunum bitmedi ve geçmedi bu yüzden biraz hassasım bu konuda
iyi akşamlarrr..ayyy herkezciklerde burdaymışş.nasılsınız arkadaşlaropuyorumnanaktan
kızlar iyi geceler hepinizi, ben pat diye daldım konulara ama size selamı unuttum ya pardon kusura bakmayın
inşallah iyisinizdir hepiniz,
Yok canımcım bu ay iki kez regl olduğunu biliyorum.Pozitif düşün deken onu kastettmiştim hani belki herşey oturmuştur yerine anlamında.
Bir de var mı ailende 34-35li yaşlarda menapoza giren falan?Bu tarz şeyler irsi biliyırsundur.
Doğru aslında kendimi kandırmayamı çalışıom nedir bilmiyorumkismile
Aslında biz eşimle bir karar verdik bu yıl yapmıcaz tüp bebiş mafoldumben Maddi olarak bir rakam belirledik onu biriktirip öyle yapalım diyoruz sonrasında bebişimle uzun uzun zaman geçirebilmek için:ecrin_bebek:
Belkide bu yıl kendiliğinde gelirde demiyo değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?