ay smart listeye bakıyordum da hani beni eklemişsin ya akşam bugün gördüydüm
ama şimdi fark ediyorum 14 şubatın 14 şubat olduğunu
tesadüfe bak ya çok şaşırdım
keşke adetlerim düzensiz olmasaydı tam o gün test yapardım ve birşeyler varsa ne büyük sürpriz olurdu eşime, yazık garibim ne çok üzülüyor
hehehe gel bana ben yedirim sana tatlım benimmm:dance:
evet kızlar oba çiğdem bana da bugün çok güzel umutlar verdi, çünkü biz obayla yaklaşık 2 aydır yazışıyoruz ta ki ilk bal tarçın olayından sonra ben topic açtıydım o zaman tanıştık, o da kistinin bal tarçından kaynaklandığını düşünüyordu o da ilaçla adet oldu ben de kistle o zaman başladı ama şimdi büyük ihtimal hamiş
insan böyle bildiği tanıdığı bir kişiyi görünce, her ne kadar benim gibi (fikri sabit) de olsa somut olaya baktığında biraz umutlanıyor
evet kızlar oba çiğdem bana da bugün çok güzel umutlar verdi, çünkü biz obayla yaklaşık 2 aydır yazışıyoruz ta ki ilk bal tarçın olayından sonra ben topic açtıydım o zaman tanıştık, o da kistinin bal tarçından kaynaklandığını düşünüyordu o da ilaçla adet oldu ben de kistle o zaman başladı ama şimdi büyük ihtimal hamiş
insan böyle bildiği tanıdığı bir kişiyi görünce, her ne kadar benim gibi (fikri sabit) de olsa somut olaya baktığında biraz umutlanıyor
selam kızlarr nasılsınız opuyorumnanaktan
selam kızlarr nasılsınız opuyorumnanaktan
EE,gülüm ben de sana bunu kelimelerle haftalardııırr anlatmaya çalışıyorum ama dinlemiyorsun kiiiklava: bak bir de canlı örnek arkadaşın avrmış geçmişinden bu yana takip etiğin sengözlerimebaksanab Hala karamsarlık içindesin :)
Ya topik denmişken bu hafta sonu ne çok BHcg topiği açılmış yahuuu,herkes bir anda hamile mi kaldı ne :dance: Bi bizde tık yok :roflol:
Su'cum canım benim hoşgelldiiiinnnnn :) NAsılsın attın mı biraz sıkıntıyı bilmiyorumkismile
SMART SANA YAZIYORUM BAK, ALINTI YAPMAYI UNUTTUM SENDEN
otuzbeş değil ama otuzsekiz yaşında olmuş büyükannem,
ama benimkinin erken menopoz olduğunu söyledi dr,
biz bu yaz çok büyük bir sıkıntıyla uğraştık, ben bayağı bir çöküntü yaşamıştım bu olaydan sonra da bu tip adet aksamalarım başladı, dr ye göre bu olay tetiklemiş, eğer yaşadıklarım olmasaydı birkaç sene daha geri atardı diyor, geçici bir durum da olabileceğini söyledi ne kadar geciktirebilirsek o kadar iyi olur diyor,
bu ayki adet vaktimi bekliyecekmişiz tedavi ondan sonra başlayacak dedi.
yok tatlım ben cevap verdim ya sende kaçmış olsun tatlım ya fatoşum cevap vermiş senin yerine
sen listeyi güncelliyeceksin ya görmedin o yüzden
alsanaalsanasmile nerdesin kız sennnn
hoşgeldin canımm..bütün kızlar toplandık toplandıkkopuyorumnanaktansırnaşık şey
olmas da gitti herhal sarmadık galiba biz onu
hiç de anlatmadı
kaydirigubbakcemile3 dün gece geldim kimse yoktu bugün de eve geç gelidm kız napıyorsun bakim pasta yemişsin saçını boyamışsın ohh ne güzel yerimseniben
hoşbulduk canım valla toplandığınız iyi oldu cumadan beri kimsecikler yoktu kendine gelmiş topik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?