Kendine gelmek de laf mı :lepi: hamiş hab:lepi:eri ble aldık nerdeyse :lepi: Oba yarın patlatacak bombayı inşallah :)
evet benimde adetim genelde 3 veye 4 gün sürer.öyle yoğunda olmam hiçç.her ay cabamı diye düşünsemde umudum suya düşüyor tabi..mafoldumben
huuu huuu sekerleerrr toplanmıssınız nıhayet..nasılsınızz??
Eşimle arkadaşı plan yapmışlar işte!!!bana Ok demek düşmüştü;pek benlik yerler değil kiii birde kız erkek ayrıııı ;hiiççç işim olmaz.
evet evet okudum işallah güzel haberlerle gelir yarın :Saruboceq:
bazen benim de çoz az geliyor acaba mı diyorum canım aynen senin gibi ama maalesef :1no2:
hoşgeldin canımmmmm ablandasın sanırım,orda net olmasına sevindim zemuszemus
ilk 3 aşırı sancılı ve yogun olur bekarken hele her adette acile kaldırılırdım(
ama 5 gün kanamam olurrr 6 ve 7 de yok olur(
ıyıyım canım nolsun ..hazılanmaya calıstım bende alısverıs falan..bavulum hazır..yarın olmasını beklıyorum...ne zamandır evden dısarı cımıyordum..ıyı lur ınsallah..ama aklım burda kalacak yaaa..
hehe once kardesıme gıtcem orda yok ama ablmda var zaten gırebılırsem yanı yanlıs kalabılırsem hemeeeeen acarım..duramamkı zaten kısss..catlarım ben..
gelirsin gelirsinnn bizden uzak kaalmaaa
Ben de eğer regl öncesi ayaklarımı falan üşüttüysem olur ilk gün ağrım. kafamçokkarıştı
Son iki gün günlük pedle geçiştirebilyorum ben.3ten sonrası rahat anlayacağın çok şükür.
neyse canlar cıkıyorumm.kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem falan bulanıyo,üşüttüm galiba..sizleri kocaman öpüyorum..umarım yarın güzel haberler sizden..iyi geceler tatlı rüyalar
ıyı yapmıssın canım gercekten cok sacma ole olunca ne anlamı kalıyo kı tatılın..hem senın esının yanında olman lazım dımı kaydirigubbakcemile3
Eşimle arkadaşı plan yapmışlar işte!!!bana Ok demek düşmüştü;pek benlik yerler değil kiii birde kız erkek ayrıııı ;hiiççç işim olmaz.
neyse canlar cıkıyorumm.kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem falan bulanıyo,üşüttüm galiba..sizleri kocaman öpüyorum..umarım yarın güzel haberler sizden..iyi geceler tatlı rüyalar
hangi ildeler?Yoksa İstanbul içi mi gideceğin yer?
Eşin barışma hediysei mi yaptı bunu sana :)
sızden ayrı kalmak mumkunmu canım ...bana herkesten daha yakınsınız..
bu arada sımdı sen adetmı gordun yaramı kanadı anlayamadım :uhm:
Sen beni illa çalıştıracaksın haaaa :roflol:
Ooooo fıstığım!nasılsın güzel anne adayım benim :) Oba_çiğdem sanırız hamile :)
Doktor bişey gördüm demiş;kan testi yarın;bakalım hayrlısı.
hosbulduk ohh ne guzel gıtmeden herkesı yakaldım pembıs dısında...yarın gıdıyorum canım..
Canım regl oldu o!Bir problem yok yanİ;önümzdeki ay tam gaz çalışacak :) Öyle bir iki üç denemeyle değil :)sızden ayrı kalmak mumkunmu canım ...bana herkesten daha yakınsınız..
bu arada sımdı sen adetmı gordun yaramı kanadı anlayamadım :uhm:
hosbulduk ohh ne guzel gıtmeden herkesı yakaldım pembıs dısında...yarın gıdıyorum canım..
valla anlamadım canımcım ama enson regl diye karar verdik bilmiyorumkismile şimdi gidip kontrol edicem bi daha kaydirigubbakcemile3
kocaelı canımm gıttıgım yer super kar acısından...net var da malum basım kalabalık olur..bız genelde sabahlara kadar hasret gıderırızz...
bu arada anca bugun barıstık..kis gıtmeyı dusunuyodum ama olmadı..pahalıya patladı ona..bol bol alısverıs yaptım..:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?