Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaaaa su regl bittimi inanmıyom yaa 2 günde nasıl bitti hemennnn

kız üstüne görmeyesin ?

hoşbulduk canımm evet bitti ama tarihim belli değil hem bu ay zayıflamaya taktım o yüzden belki sonra yazarım yeni tarihi :)

Hakikaten abartmışlar yani BHcg topiklerini hadi ben başka topiklere girmiyorum pek de giren kişiler bulmakta zorlanmıştır topikleirni hakikaten.

Senin kaç gün sürüyoooduu gülüm yaaa başlamasıyla bitmesi bir :) 3 müydü 5 mi :)

Kaplıca olayımız yattı,gideceğimiz oteldeki kaplıca haremlik selamlıkmış.Biz de sevmeyiz çyle şeyleri.Eşimle yan yana giremedikten sonra ne anlamı var o akdar para dökmenin.Fikrimizi değiştirdik,farklı değerlendirdik hafta sonumuzu :) Sizin nasıl geçti?

İnşallah gülüm yaaa;ben o gün,bir gnçncesi sonrası gelmesine bile razıyım senin adına;en azından kafan rahat edecek önüğmüğzdeki ay için.

ee dün gece bende geldim baktım kimse yok gittim sen olmayınca topic sahipsiz kaldııı boshayallersmile

yok canım daha neler :))

evet evet özlemişim sizleri burda görmeyii:lepi:

opuyorumnanaktan:1hugpuyorumnanaktan

yaaaa su regl bittimi inanmıyom yaa 2 günde nasıl bitti hemennnn

kız üstüne görmeyesin ?

yok kız benim 3 gün sürüyor demiştim cuma oldum bugün 3. gün ve bitti :)) o açıdan şanslıyım yerimseniben

hoşbulduk canım valla toplandığınız iyi oldu cumadan beri kimsecikler yoktu kendine gelmiş topik :))

Kendine gelmek de laf mı :lepi: hamiş hab:lepi:eri ble aldık nerdeyse :lepi: Oba yarın patlatacak bombayı inşallah :)

yok canım daha neler :))

opuyorumnanaktan:1hugpuyorumnanaktan

yok kız benim 3 gün sürüyor demiştim cuma oldum bugün 3. gün ve bitti :)) o açıdan şanslıyım yerimseniben

evet benimde adetim genelde 3 veye 4 gün sürer.öyle yoğunda olmam hiçç.her ay cabamı diye düşünsemde umudum suya düşüyor tabi..mafoldumben

ooo en uzun yine benim sürüyomuşşş 7 gün yaaaa ühüüüüü((((((((((((((((((

3 gün sürüyor canım 3. gün kesilip bitiyor ben yine 1 gün daha bekliyorum ama ondan sonrada hiç gelmiyor..
kaplıca olayı bencede çok saçma iyi yapmışsınız canım başka bir yere gidersiniz..benim haftasonu da güzeldi annemdeydik zaten bol bol dinlendim yemek falan düşünmedim güzeldi olumunekankayizsmile

ooo en uzun yine benim sürüyomuşşş 7 gün yaaaa ühüüüüü((((((((((((((((((

Benimde öyle canım üzülme :bbo: Ama ilk 2- max 3 günden sonra varla yok arası oluyor.Zorlamıyor beni.Senin de öyledir muhtemelen.uzun süre olanalrda öyle olurmuş...

hoşgeldin canımcımmmm toplandık bugün sonunda sen nasılsın???

ıyıyım canım nolsun ..hazılanmaya calıstım bende alısverıs falan..bavulum hazır..yarın olmasını beklıyorum...ne zamandır evden dısarı cımıyordum..ıyı lur ınsallah..ama aklım burda kalacak yaaa..

Benimde öyle canım üzülme :bbo: Ama ilk 2- max 3 günden sonra varla yok arası oluyor.Zorlamıyor beni.Senin de öyledir muhtemelen.uzun süre olanalrda öyle olurmuş...

ilk 3 aşırı sancılı ve yogun olur bekarken hele her adette acile kaldırılırdım (
ama 5 gün kanamam olurrr 6 ve 7 de yok olur (

Eşimle arkadaşı plan yapmışlar işte!!!bana Ok demek düşmüştü;pek benlik yerler değil kiii birde kız erkek ayrıııı ;hiiççç işim olmaz.

neyse canlar cıkıyorumm.kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem falan bulanıyo,üşüttüm galiba..sizleri kocaman öpüyorum..umarım yarın güzel haberler sizden..iyi geceler tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…