Ne iş yapıyorsun ki sen?sağol canım ya işte burayı sevmemin nedenide bu insan rahatlıyor. yani hamile değilsem bile bir kaç gün daha üzülmeden geçebilir dimi. ya bide ben erken test yapmazdım ama radyasyon alıyorum çalışırken yani erken öğrenmem gerekiyordu.
bak onda yanıldın!!!Bu topikte hiç hayal dünyasında yaşatmöayız kimseyi ki sonrasında üzülmesin diye.Yani öyle pembe düşler kurdurmayız yok yere.
Hani 'ayy canım hamişsin sen,aaa burnun da kaşınmış kesin hamişsin....' gibi huylarımzı yok,ama reglin düzenli olmadığı iin senin hala umudun var geç yumurtladıysan bu da bir gerçek.
smaaaaaaaarrrrtttt sen hesap falan yapma bosver ama dun calısma oldumu yada bu aksam ..sadece onu merak edıyom..:icecream:
CAnım bak hesabı şimdi yaptım.Geçen ay testte 16. gündü.Bu ay 16. gün yarın.Ama benim yarın çalımayla malışmayla işim olmaz.Belki salı;o da canım isterse....Ama dediğim gibi yat kalkma,yok bacağını kaldı .... hiç birini yapmadım bu ay bundna sonra da yapmayacağım.hani çalışma değil;keyfi ilişki oldu öyle diyeyim ben sana akannehir