• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıslar bana musade...sıze doyum olmuyor ama artıkın yatmam lazım..yarın erken yola cıkarım..hepınızı kocaaaaamnnn opuyorum..opuyorumnanaktan
Vakit bu vakit :) Anladık anladıkkk :sm_cool:

Yok Smartcım yaaa inan valla bana göre de değil çok sıkıldım artık çokkkkkkk.Bişeyler zaten görev gibi olunca, mecburiyetten yapıncaaaa zevk değil bazen işkence olabiliyoo.Sonrasında yine aynı teraneee gerilim, bekleyiş, bu sefer oldu deyip bağlanmalar falan falan.....
Ama bitti artık bu ay sondur benim için.

İşte ben de onu diyorum örev gibi değil ;düşünmeden etmeden;Ama seni de anlıyorum zorlama kendini tabi.benim eşim zaten mart sonu gideceği için ben her şekilde dinleyeceğim kafayı ister istemez delikafadulden O yüzden böyle bir karar aldım;hiç emek harcamıyourm.

Kızlarrr vallaa doyum olmuyor sizlere ama yarın biz de yolcuyuz.Çok bile geç oldu ama sizi böyle kalabalık görünce dayanamadım girdim foruma.Yetsin bu gecelik.Hepinizi çokk seviyorum.Bol muhabbetler, iyi geceler

Zaten ikinci denemenmiş be gülüm :) Rahat ol tabiiii;RELAAAAKKKKSSSSS :lepi: Bu ay herkes beni örnek alsın;olur da hamiş falan çıkarsam idol olurum haaaa bu rahatlıkla :roflol:

valla canım inşallah bu ay sen ve isteyen diğer tüm arkadaşlarımız hamile kalır bende tabi hayırlısıysa. Ama şu bir gerçek düşündüğünde gecikiyor benim annem babam ceketini atsa hamile kalırmış :) 4 kardeşiz ve 2 si kazara en büyüğümüzde ilk geceden düşün yani bir beni isteyerek yapmışlar ama bendede stres yapmış 3. ayda kalmış anacak. inşallah sen hamile kalırsında hepimize örnek olur :Saruboceq:

Vakit bu vakit :) Anladık anladıkkk :sm_cool:

İşte ben de onu diyorum örev gibi değil ;düşünmeden etmeden;Ama seni de anlıyorum zorlama kendini tabi.benim eşim zaten mart sonu gideceği için ben her şekilde dinleyeceğim kafayı ister istemez delikafadulden O yüzden böyle bir karar aldım;hiç emek harcamıyourm.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:icecream::a015::a015::a015::a015:

en güzel MESLEKKKKKK

yaa bende de o var biliomusun öle çalışamıyorum zaten çok çok istekli biri değilim öle 1 gün dur 1 gün yapamıyorum hani sen hep diosun ya vucütmu dayanır die aynen benim bünyem kaldırmaz hatta yakın arkadaslarım sen 2,5 yıldır yumurtlama gününü tutturamamışsındır diolar sık çalışmalaıyım ama YAPAMIYORUM
benim de ablam falan bilirler pek düşkün olmadığımı,hep derler senin isteyince çocuğun da olamz bu tembellikle diye :roflol:
Bilmiyorum ki yaa,yapı meselesi işte!Zevk alarak yapanı takdir ediyorum ama çalışmak için bunu yaşamak çok zor ya!!!! :bbo:

kıslar bu arad pembe gelmedı cok cok selamlarımı ıletırsenız sevımırım..ayy hala burdayım gıdemıyooomm...neyse hadı saglıcakla kalın..opuyorumnanaktan

A.s canım iyi yolculuklar

benim de ablam falan bilirler pek düşkün olmadığımı,hep derler senin isteyince çocuğun da olamz bu tembellikle diye :roflol:
Bilmiyorum ki yaa,yapı meselesi işte!Zevk alarak yapanı takdir ediyorum ama çalışmak için bunu yaşamak çok zor ya!!!! :bbo:

valla ben 2.5 yılda beceremedim bakalım kaç yıl daha beklicem kaydirigubbakcemile3
Bazen diomki mesir macunumu alsam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende işe yararmı acepppp kaydirigubbakcemile3

Kızlarrr vallaa doyum olmuyor sizlere ama yarın biz de yolcuyuz.Çok bile geç oldu ama sizi böyle kalabalık görünce dayanamadım girdim foruma.Yetsin bu gecelik.Hepinizi çokk seviyorum.Bol muhabbetler, iyi geceler

Tatlı rüyalar canım;ufak ufak kaçarız biz de :) Ve iyi yolculuklar :)
valla canım inşallah bu ay sen ve isteyen diğer tüm arkadaşlarımız hamile kalır bende tabi hayırlısıysa. Ama şu bir gerçek düşündüğünde gecikiyor benim annem babam ceketini atsa hamile kalırmış :) 4 kardeşiz ve 2 si kazara en büyüğümüzde ilk geceden düşün yani bir beni isteyerek yapmışlar ama bendede stres yapmış 3. ayda kalmış anacak. inşallah sen hamile kalırsında hepimize örnek olur :Saruboceq:

bazıları şanslı doğuyor;hoş bana göre o da bir şanssızlık :) Herşeyin normali güzel.Sen de sıkıntı etme;daha çok yeni vücudun spermle tanışıyor bile olabilir daha senin.

Hepimiz için hayıelısı olsun.

Kızlar bende çıkyorum şarjım bitene kadar kalırım demiştim oda bitiyoo :((( sabah iş var malesefki :)))
hepinizi öpüyorum bol muhabbetlerr

arkadaşlar ben de yatsam iyi olucak artık, kociş kızıp duruyor sabah sürükleniyorsun yataktan sonra diye
hepinizi öpüyorum çok,
yarın sabah belki ancak bir günaydın diyebilirim, akşama görüşürüz
iyi geceler kızlar hepinize
butterfly45, cicegim7979, Ekarhan, PamukumPrensesim, smart_girl, the_fts
sizleri çok seviyorum

A.s canım iyi yolculuklar

bizim hergün olurdu bebek düşünmeden önce. ama bebek düşününce sanki görev gibi oluyor bir gün ara bile bazen fazla geliyor. çok kötü bir duygu.

Ben de kaçayım artık madem hadi fatoş Ekarhan siz de gidin bu akşamı burda kapatalım hep birlikte :)

TAtlı rüyalar :)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
the_fts...........................3 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de yatsam iyi olucak artık, kociş kızıp duruyor sabah sürükleniyorsun yataktan sonra diye
hepinizi öpüyorum çok,
sizleri çok seviyorum

iyi geceler canım yatmadan dua et. gece yapılan dualr kabul olurmuş.

hepinizi öpüyorum çok,
sizleri çok seviyorum

bende seni canımmm iyi geceler bende kaçıom zatennn

valla ben 2.5 yılda beceremedim bakalım kaç yıl daha beklicem kaydirigubbakcemile3
Bazen diomki mesir macunumu alsam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende işe yararmı acepppp kaydirigubbakcemile3

ay yatıcam dedim gidemedim yazdığını görünce
kız fatoş bak bu konu doğru olabilir, ben de geçen hafta regl düzensizliği için duymuştum arı sütü, polen, bal karışımını eşime aldırdıydım aktardan, yaklaşık 10 gündür yiyorum sabah akşam birer kaşık
ben de çok zor çalışırdım, hani bebek istemezken haftada bir zorla bazen 15 de bir olurdu kavga dövüş o da
ama şimdi çalışma var diye zoraki oluyor o da ama şu birkaç gündür öyle değil, mesela ben iki gün üst üste çok nadir isteyerek çalıştım şimdiye kadar, sadece bebek için gönülsüz olurdu bundan önce ama bu iki gündür öyle değil gerçekten keyfi ve güzel oluyormuş böyle sahiden
hem var ya artık öyle çok üşümüyorum da içimin titremesi de geçti,
gerçekten bal, polen, arı sütü mü böyle yaptı bilmiyorum, ama mesir macununu da ben daha önce düşündüydüm isteksizlik için işe yarar belki sen de denese

hadi kızlar bu sefer cidden kaçtım ben bye öptüm hepinizi

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
the_fts...........................3 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

günaydınnnn kızlarr..işe gitmeden önce günaydın diyeyim dedim..akşma görüşürüz artık öpüyorum hepinizi ve gidiyorummm hadi başşş başşş canlar.opuyorumnanaktan

Back
X