Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar ne kahverengi ne kırmızı hepsi gitti bende hiç bişi yok benim durumumla ilgilii fikri olan varmı ?

hayırlısı canım ya yazılmış bi vakti vardır diyoruz da kendimizi oyalar gibi yapıyoruz ya aslında doğru.doğru zamanda inan ki Allah verecek.:Saruboceq:
ay şu erkekler,hepsi birer recep ivedikkaydirigubbakcemile3

canım genelde kocişler anlıyo benım ıkısınde de test yapmadan bildi eşim :)

sen çok sıcaksın farkettin mi bu ara ne kadar çok uyuyosun pek enerjik değilsin

kokun biraz değişik gibi vs diyodu benim farketmediğim şeyleri anlıyordu tabii herkesde

belirti aynı olmıycağı gibi dışardan farkedilende aynı olmuyo yengem kadının yürüyüşünden

anlar daha kadını haberi yokken falanca hamiel der ve adet olmayınca hamile oldugunu

öğrenir kadın :)

Sen genede ümitlenme hamişsen sanada sürpriz olsun biz hatun milleti herşeyi kontrol

etmek haberdar olmak istiyoruz ama bizede sürprizler lazım canıım dimi ama :)

bu araa dayımın hanımı da 8 haftalık hamişmiş ikimiz birlikte doğurcaz inşallah kaydirigubbakcemile3
tabii o üçüncüyü doğurcak :CüvCüv:

selam canlar günümüz aydın haftamız hayırlı olsun.

beni sorarsanız hala beklemedeyim ama eli kulağında. bir de beyaz parçalı akıntım var. yani akıntım sıvı ama içinde beyaz pamukcuk gibi katı bişiler var mantar mı oldum acaba anlamadım. dün gece yarısı bir karın ağrısıyla kalktım isal olmuşum bugün de hafif ateşim var. benden haberler bunlar. karnımda ağrı var ara ara geliyor. kötü bir günümdeyim anlayacağınız...

evet canım haklısın ümitlenmicem bu ay çünkü sonra çok üzülüyorum bende eşimde çok üzülüyo ama doktora gidicem by zaten 22 şubata randevu aldım hayırlııs artık inş hiç sorun çıkadan bütün isteyenler hamiş kalır

Kızlar ne kahverengi ne kırmızı hepsi gitti bende hiç bişi yok benim durumumla ilgilii fikri olan varmı ?

ayyy canım yaaa ümitlendirmeyeyim ama ne belkim yerleşme falandır test yapsana canım yaa çok merak eddim bide ben hakketten bu sitedeki herkesin istiyorum hamiş olmasını ama senin de olmanı çok istiyorum kistin vardı ameliyat olacakdım RABBİM inş hiç birşeye gerek kalmadan vermişsir sana bebişini hayırlısı olsun canım inşş

selam kızlar, nasılsınız malum pazartesi kabusu hepimizde herhal.
Fatoşum adetin hiç böyle 1 gün sürer miydi, istersen bir test yap diyeceğim ama, hem de direk kan testi ne olur ne olmaz ya

benim günüm 23 şubat......

tatlım dikkat et kendine ne öle umutsuz vaka olmuşsun bugun hayırlısı inş hepimiz içinn

selam kızlar, nasılsınız malum pazartesi kabusu hepimizde herhal.
Fatoşum adetin hiç böyle 1 gün sürer miydi, istersen bir test yap diyeceğim ama, hem de direk kan testi ne olur ne olmaz ya

yok asla sürmezdi 1 gün
bide tam gelmediki aslında eşime söz verdim 6 şubata kadar test yapmıcaktım (dogum günü onun) ama 29 unda test yaptım negatifti

canımsınnnnnnn :1hug:
dün gece kesin regliyim dyip kapatmıştık konuyu ama bgn hiçbiş yok kafam karıştı yine

canımsınnnnnnn :1hug:
dün gece kesin regliyim dyip kapatmıştık konuyu ama bgn hiçbiş yok kafam karıştı yine

bugun bekle bakalım tatlım yine tam olarak gelmezse kırmızılar yarın test yap bence tekrar eşinede hediye verirsin ne güzelll ben geçen ay hep öle hayal eddim ama olmamışdı ama inş seninki olur tatlımm

idil çok komik ama dün akşam rüyamda senin ismini gördüm.biri bana sürekli kızının adını idil bırak diyordu.ne demek bilmiyorum ama bu ay sağlam çalış belki hamiş olabilirsin.:Saruboceq:

çok enteresan CADIARZU

hayırlısı olsun inşallah canım amin amin opuyorumnanaktan

:bbo: :bbo: :bbo:

olsun bence sen yeniden yap, belki bu yerleşme kanaması olamaz mı yani
sonuçta üç gün geçti 29 undan bu yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…