dünüüüüür beni görmüyorsun... bayanım karasum sen de öyle. ben regl olmadım ama hastayım diyorum.
dünüüüüür beni görmüyorsun... bayanım karasum sen de öyle. ben regl olmadım ama hastayım diyorum.
geldimmm.valla görmedim ne kadar geride kalmışım.yemekteydim iğrençti.ptsinin fix menüsü kuru+pilavbenneyaptımki
neler yaptın nasılsın şekerim?
kızlar selam..
moralim dünden beri çok bozuk test yaptım negatif.
reglim çok gecikti yaa. sizce doktoramı gitmeliim hemen. yada benim hormon için kullandıgım ilaç geciktirmiş olabilirmi sizce...
ya ipek aplacım ya benimde yemeke gitmemle gelmem bir oldu
bezelye pilav mercimek ıyyy nası pişriolarsa o kadar kötü kokuyo ki
bi portakal aldım geldim napim :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Kızlaaaaaaaaaaaaaar sanırım benim kociş kafayı yedi bilmiyorumkismile
bu ay benden çok takıldı yumurtlama günüme, ona göre hazırlandı, ben söylemeden kahvesini içti, havuçlarını yedi, hatta bütün haftasonunu internetten yumurta çatladıktan sonra ne kadar yaşar, sperm kaç saatte yumurtaya ulaşır, döllenmden kaç gün sonra beta hcg yükselmeye başlar, rahime yerleşme ne zaman olur, araştırarak geçirdi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Yakında kasıklarıma sancılar giriyo, ateşim yükseldi, reglim gecikti derse hiç şaşmicam yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nerdeyse benim yerime o doğuracak yaaa :sm_cool:
kızlar selam..
moralim dünden beri çok bozuk test yaptım negatif.
reglim çok gecikti yaa. sizce doktoramı gitmeliim hemen. yada benim hormon için kullandıgım ilaç geciktirmiş olabilirmi sizce...
Tatlım kaçıncı günün bugün, çok geçmediyse bir iki gün daha bekle, yine olmazsan doktora git bence :teselli: üzülme ama hayırlısı neyse o olsun inş. :teselli:
Kızlaaaaaaaaaaaaaar sanırım benim kociş kafayı yedi bilmiyorumkismile
bu ay benden çok takıldı yumurtlama günüme, ona göre hazırlandı, ben söylemeden kahvesini içti, havuçlarını yedi, hatta bütün haftasonunu internetten yumurta çatladıktan sonra ne kadar yaşar, sperm kaç saatte yumurtaya ulaşır, döllenmden kaç gün sonra beta hcg yükselmeye başlar, rahime yerleşme ne zaman olur, araştırarak geçirdi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Yakında kasıklarıma sancılar giriyo, ateşim yükseldi, reglim gecikti derse hiç şaşmicam yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nerdeyse benim yerime o doğuracak yaaa :sm_cool:
kimyasal olan herşeyin bi yan etkisi var canım.bekle biraz daha dicem ama baya geçti diyosun.önemli bişey yoktur da yine de gitmek lazım tabiiyerimseniben
:roflol::roflol:bu gece kurtulamazsın o zaman şekerim kocişinin ellerinden:hulya:
ben evden takviye yapıyorum sen bişey getirmiyo musun?bak bugün neler var evden gelenlerden:
sabah 1 bardak süt,kibrit kutusundan büyük peynir,bal.
arada 1 portakal(önceden 3-4 tane yerdim yasak geldi 1 e indirdim ama çok acı çekiyorum)
1 armut yicem birazdan,sonra 3 gibi 1 elma yicem.
badem vs çerez yiyorum ama hergün değil gün aşırı.her gün aynı meyveyi yemiyorum ama portakal elma sabit çok seviyorum.önceden var ya nasıl yerdim şimdi yememek zor oluyo ama napım.Bitki çayları imdadıma yetişiyo,3 şeker atıyorum biraz kesiyo iştahımı.(armut diyince dayanamadım bu arada başladım yemeğekaydirigubbakcemile3)
Kız zaten kaç gündür hiç ara vermedik ki coştu resmen adam yaa, cumadan beri aralıksız çalışıyoz, bugün de çalışacaz, hatta çalıştıktan sonra yastığımı belimin altına yerleştirip sarılıp yatıyo yanımda, benim dayanamayıp kalkacağımı bildiği için yanımdan ayrılmıyo, birlikte yatıp uyuyoruz, çok güsel oluyo boshayallersmileDün gece de çalıştık, biraz yanımda yattı, sonra kalktı duşunu aldı, bana duş aldırmadı sabah alırsın diye, sabah da kalktık ben duşumu alırken kahvaltımızı hazırladı, pamuk gibi bugünlerde, hiç üzmüyo beni süper yaa boshayallersmile
6 gün oldu canım ya.bide cok streliyim ya gecikti diye. aglıyom devamlı
Alla alla kız kafam almıyo ya biz yaşlandık ya da siz çok iştahlı bilemedimkaydirigubbakcemile3 nasıl canınız istiyo bu bir,ikinci duş olayı zaten beni öldürüyo nasıl gözünüz yiyo.ikinizde de bu ihtiras varken sıra sıra bebişler sizi bekliyo şekerim haberim olsun.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?