Fatoşum hoşgeldin.... NAsıl geçti mi karın ağrıların biraz?
Canımm acılarını anlıyorum ama yaşın daha 25miş...E,ben ağlayayım o halde sen bile anlıyorsan naniknanik benim 30 da yaşım o bakımdan yaniii sempatiksalakcinni
En azından hamile kalabildiğini biliyorsun;bunun bir aşama ilersisi de olacak sıkma canını.Bak ben daha onu bile bilmiyorum kendi adıma delikafadulden ma hiççççç sıkmıyorum bile canımı.Ölemem yaaa! :umursamaz:
ilaççç içtimm rahatladım ama kesildi((
geldimmm biri bekçimi dedii lülülülülülü
smartcım haklısın yaşım gecmiş değil cok şükür.ama seninde gecmiş değilya ne insanlar var kırkından sonra bile doğurabiliyor yani üzülmene gerek yok..hamile kalabildiğimi biliyorum ama içimde hep aynı korku olucak..inşallah rabbim aynı acıları tekrar yaşatmaz.dilerimki rabbim o güzel duyguyu en kısa zamanda sanada yaşatır.:1hug:
hoşgeldin canım gecmiş olsun..opuyorumnanaktan
Helal osun kızzz,ağrılara rağmen geldin görevinin başına delikafadulden Bak su yarım saat plates yapmış nalları dikttttiiii hihoyyyt Hala yook!mirmirmirmir
Kızzz Suuuuuu!Yoksa dün eşinden azarı yeyince bugün bilgisayar cezası mı verdi sana kocişin naniknanik Şeniz
ilaççç içtimm rahatladım ama kesildi((
Amin canım inşallah tekrar yaşamazsın aynı acıları.
Bana gelince ;lyok güüm ben zaten üzülmüyorum hiç.Hayatta o kadar çok işim var ki yapmam gereken,uğraşmam gereken bir de bunun için üzülp yıpratamam kendimi.
En azından şimdilik öyle düşünüyorum ileride bilemem tabi ruh halim ne olur...
Defterimde yazılıysa olacak değilse on takla da atsam olmayacak;ve belki olmaması daha hayırlı olacağı için Allah vermeyecek.Bişeyleri çok zorlamaya gerek yok.Sadece doğru anı yakala ve çalış o akdar. Diğerlerinin hiç bri karı yok sana üzüntüymüş ağlamaymış stresmiş..... sengözlerimebaksanab
Amin canım inşallah tekrar yaşamazsın aynı acıları.
Bana gelince ;lyok güüm ben zaten üzülmüyorum hiç.Hayatta o kadar çok işim var ki yapmam gereken,uğraşmam gereken bir de bunun için üzülp yıpratamam kendimi.
En azından şimdilik öyle düşünüyorum ileride bilemem tabi ruh halim ne olur...
Defterimde yazılıysa olacak değilse on takla da atsam olmayacak;ve belki olmaması daha hayırlı olacağı için Allah vermeyecek.Bişeyleri çok zorlamaya gerek yok.Sadece doğru anı yakala ve çalış o akdar. Diğerlerinin hiç bri karı yok sana üzüntüymüş ağlamaymış stresmiş..... sengözlerimebaksanab
ay_she, smart_girl, the_fts
selam kızlar, napıyorsunuz,
fatoş gelmiş adetin canım hadi yine iyi gününü sektirmedi o kadar, kafanı daha fazla karıştırmadı ne güzel, e bu da sağlıklı olduğunun işaretidir demek ki di mi, bir dahaki ay inşallah daha da düzelicek
ay_she, smart_girl, the_fts
selam kızlar, napıyorsunuz,
fatoş gelmiş adetin canım hadi yine iyi gününü sektirmedi o kadar, kafanı daha fazla karıştırmadı ne güzel, e bu da sağlıklı olduğunun işaretidir demek ki di mi, bir dahaki ay inşallah daha da düzelicek
klava: Ya zaten az az eliyordu reglin neden ilaç içtin ki sanki klava: bu günlük öekseydin acıyı da içindekiler iyice boşalsaydı...
bak kesilmiş yine.
smart, hatice e ben napıyım benim 34 bitti, kocamın ise 44
bu gidişle bizim ikinci olana kadar birinci evlenme yaşına gelir, ikinciyi de görenler torun mu sizin derler hehhehehee
10 puan, 10 puan, 10 puan, 10 puan vereliniortakvereliniortakvereliniortak
CAnımcım merhaba :) İyi bak seni de keyifli hissettim bu akşam... :teselli: SÜPERRR :lepi:
Ben de adımı ekledim listeye sanki çok çalışmışım gibi :jeyyar: Maksat tarih bilinsin :dilcikar:
canım benim yaaa. ne güzelde teslli veriyorsun cok sağol..kesinlikle haklısın defterime yazılmışsa olucak yazılmamışsa kıcımı yırtsam bile olmucak bu konuda cok haklısın.ama allahım kimseri bu sevgiden eksik etmesin..opuyorumnanaktan:1hug:
Helal osun kızzz,ağrılara rağmen geldin görevinin başına delikafadulden Bak su yarım saat plates yapmış nalları dikttttiiii hihoyyyt Hala yook!mirmirmirmir
Kızzz Suuuuuu!Yoksa dün eşinden azarı yeyince bugün bilgisayar cezası mı verdi sana kocişin naniknanik Şeniz
Ben problem etmiyorum ki yanlış anlaşıldım herhalde CADIARZU benim haticeye söylemek sitediğim bak ben 30um sıkıntı etmiyorum da sen neden 25 inde bu kadar dert ediyorsun bunuydu...
Hatunum canım benim senin zaten bri tane oğluusun var arada unutuyorsun herhalde naniknanik Kaç yaşında doğurdun kim bilir delikafadulden
Bneim eşimin yaşı da 38 canımcım.40 de gitsin Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?