Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

smartcım haklısın yaşım gecmiş değil cok şükür.ama seninde gecmiş değilya ne insanlar var kırkından sonra bile doğurabiliyor yani üzülmene gerek yok..hamile kalabildiğimi biliyorum ama içimde hep aynı korku olucak..inşallah rabbim aynı acıları tekrar yaşatmaz.dilerimki rabbim o güzel duyguyu en kısa zamanda sanada yaşatır.:1hug:

geldimmm biri bekçimi dedii lülülülülülü

Helal osun kızzz,ağrılara rağmen geldin görevinin başına delikafadulden Bak su yarım saat plates yapmış nalları dikttttiiii hihoyyyt Hala yook!mirmirmirmir

Kızzz Suuuuuu!Yoksa dün eşinden azarı yeyince bugün bilgisayar cezası mı verdi sana kocişin naniknanik Şeniz

ay_she, smart_girl, the_fts
selam kızlar, napıyorsunuz,
fatoş gelmiş adetin canım hadi yine iyi gününü sektirmedi o kadar, kafanı daha fazla karıştırmadı ne güzel, e bu da sağlıklı olduğunun işaretidir demek ki di mi, bir dahaki ay inşallah daha da düzelicek

Amin canım inşallah tekrar yaşamazsın aynı acıları.
Bana gelince ;lyok güüm ben zaten üzülmüyorum hiç.Hayatta o kadar çok işim var ki yapmam gereken,uğraşmam gereken bir de bunun için üzülp yıpratamam kendimi.
En azından şimdilik öyle düşünüyorum ileride bilemem tabi ruh halim ne olur...

Defterimde yazılıysa olacak değilse on takla da atsam olmayacak;ve belki olmaması daha hayırlı olacağı için Allah vermeyecek.Bişeyleri çok zorlamaya gerek yok.Sadece doğru anı yakala ve çalış o akdar. Diğerlerinin hiç bri karı yok sana üzüntüymüş ağlamaymış stresmiş..... sengözlerimebaksanab

smart, hatice e ben napıyım benim 34 bitti, kocamın ise 44
bu gidişle bizim ikinci olana kadar birinci evlenme yaşına gelir, ikinciyi de görenler torun mu sizin derler hehhehehee

hoşgeldin canım gecmiş olsun..opuyorumnanaktan

hoşbuldum canım

hahaha :))) görev aşkı bunun adı opuyorumnanaktan

10 puan, 10 puan, 10 puan, 10 puan vereliniortakvereliniortakvereliniortak

canım benim yaaa. ne güzelde teslli veriyorsun cok sağol..kesinlikle haklısın defterime yazılmışsa olucak yazılmamışsa kıcımı yırtsam bile olmucak bu konuda cok haklısın.ama allahım kimseri bu sevgiden eksik etmesin..opuyorumnanaktan:1hug:

CAnımcım merhaba :) İyi bak seni de keyifli hissettim bu akşam... :teselli: SÜPERRR :lepi:
Ben de adımı ekledim listeye sanki çok çalışmışım gibi :jeyyar: Maksat tarih bilinsin :dilcikar:

evet canım ya şükrediyorum vallahi geçen ayı yaşadım ya bi daha olsun istemiyordum şükürler olsun

klava: Ya zaten az az eliyordu reglin neden ilaç içtin ki sanki klava: bu günlük öekseydin acıyı da içindekiler iyice boşalsaydı...
bak kesilmiş yine.

kızmaaaa smart dayanılacak bi acı değildi... Aslında çok nazlı değilim ama inanılmaz kötü oldum tamda sökülemedigim için kıvranmaya başaldım ya içecektim ya dr kaldırılacaktım malesefki düzene binenekadar böle oluyo

smart, hatice e ben napıyım benim 34 bitti, kocamın ise 44
bu gidişle bizim ikinci olana kadar birinci evlenme yaşına gelir, ikinciyi de görenler torun mu sizin derler hehhehehee

Ben problem etmiyorum ki yanlış anlaşıldım herhalde CADIARZU benim haticeye söylemek sitediğim bak ben 30um sıkıntı etmiyorum da sen neden 25 inde bu kadar dert ediyorsun bunuydu...

Hatunum canım benim senin zaten bri tane oğluusun var arada unutuyorsun herhalde naniknanik Kaç yaşında doğurdun kim bilir delikafadulden
Bneim eşimin yaşı da 38 canımcım.40 de gitsin Şeniz

10 puan, 10 puan, 10 puan, 10 puan vereliniortakvereliniortakvereliniortak

bencede canım..vereliniortakvereliniortakvereliniortak
bomba gibi yaptı beni smart. artık üzülmek yokk.kaydirigubbakcemile5
çalışmak var.:dance:
olursada olmassade bomba gibi olucam.:lepi:
süperim süper:sm_cool:

CAnımcım merhaba :) İyi bak seni de keyifli hissettim bu akşam... :teselli: SÜPERRR :lepi:
Ben de adımı ekledim listeye sanki çok çalışmışım gibi :jeyyar: Maksat tarih bilinsin :dilcikar:

ya tabi yok öyle listede tarih olmadan buralarda dolaşmak, bizim gibi tarih yazıcan ki heyecan doruklara çıksın,
anladım ben seni bu ay bunları yaşamamak için adını yazdırmadın di mi, seni kurnaz seni, böyle stresini engelleyip bebişini alıcaksın bu ay di mi, ah seni seni :lepi::lepi::lepi:

Amin canım ama hayırlısıysa etmesin.Bir de düşün hayırlı değil ama Allah sen çok istedin diye verdi sana .Çocuk 10 yaşında hırsızlığa başladı,ne yapsanız engelleyemiyorsunuz 15inde biraz olgunlaşınca seni dövmeye itip kakmaya başladı ve 20sinde altınlarını alıp çıakrken gördün yapma dedin elindeki usturayı sana salladı....

Sonuçta bunalrı da yaşayan anneler babalar var.Ha, bu herkesin başına gelmiyor tabi ama belki de biri biz olabiliriz.O yüzden hayırlı bir evlar olacaksa nasip etdin Allah'ım başka da bişey demiyorum...

kaydirigubbakcemile5 o bugün plates dışındada bayagı çalıştı bi ara pc başında bayılacaktı kaydirigubbakcemile3 zaten diodu bu gece kesin erken sızarım die bacaklarım titriyo dioduu eee bide çalışmaya start verilmesi lazım ben onun yerine bakarım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım hiçbirimizin yaşında birşey yok şükür.allahım büyüktür..60,şında teyze doğurmuşsa bizler haydi haydi doğururuz..hatuncum 1 tane oğlun var allahım ona sğlık ersn.inaşllah en kısa zamandada bir kardeş..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…