Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Sıkılmışsırdır bayağı;gündüzleri eşin işteyken sen ne yapıyorusn hiç arkadaşın dayok orda.E,topiğe de uğradığın yok.klava: Hamile kalıp bizi unutanalrdan olma sakın opuyorumnanaktan

Hayırıdr neyin vardı?Üşütme mi yoksa bebkle ilgili bir durum muydu?

canım senin adına üzüldüm..takam kafana ne yapalım.genelde her ay bunları yaşıyoruz.ama inşallah yaşamyacağımız bir ayda olacak elbet.allah büyük ağlayıpta ne kendini ne eşini üz:umursamaz:. bu dudrumdan en cok etkilenen biziz desekte eşler daha cok etkileniyor ne ağlayabiliyor ne derdini gidipte birisine anlatıyor..ama bak bizler burda içimizi döküp anlatıyoruz..benimde 7 ay önce korunmayı bıraktığımız ilk ay dr.gitmiştik günüm 1 gün gecmişti.ve dr. kücük bir leke gördüğünü onun kese olabileceğini büyük bir ihtimalle hamile olduğumu söylemişti:CüvCüv:..okadr mutlu olmuştumki sanki kendimi adeta hamile gibi hissediyordum..ama aradn 2 gün gecti ve akşama kırmızılar geldi.sanki dünyam yıkıldı 3 gün kendime gelemdim ağlamaktan:gitme:..ve hala bekliyoruz bebişimizin gelmesini.allahım hepimzin kucaklarını en kısa zamanda doldurur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

haticecim hoşgeldinnnn :)
Su spora başladı;yorgunluktan uyuyor sanırım,fatoş regl sancılarıyla mücadele ediyor anlayacağın bekçiler istirahatte :)

Ben de öylesine bakınıyorum işte.

sağol canım hoşbuldum..ahh canlarım hepside dinlenmeye cekilmiş desene:teytey:bende oba ciğdemden haber varmı diye bakmıştım ama olmadığını gördüm..neyse hayırlısı artık..başkada yok galiba değilmi bekleyen.CADIARZU

yaa eşim kurs alıyor yaa üniversiteden kurs da her gün değil,haftanın 3günü oyüzden genelde eşim yanımda oluyor,pek fazla sıkılmıyorum oyuzden..yaa valla uğramayı çok istedim ama başım midem çok kötüydü sürekli yatıyordum yoksa girmez olur muyum...yok yaa ben burdaki ortamı biryerde bulamam ki unutur muyum sizi hiç...yaa bebekten dolayı çok şükür üşütme filan yok ama bulantılarım çok şiddetliydi..oyuzden giremiyordum hiç mafoldumben

selam kizlar...benim bir sorum olucak ben 9 haftalik oldugumu saniyorum ama tam emin degilim bana yardimci olurmusunuz........en son 1 aralik 2009da adet oldum ve 31 gunde bir adet oluyordum..sizce kac haftalik hamileyim..ben 8 ve 9 hafta arasinda kaldim (

iyiyim çok şükür canım, bebek biraz rahatsızlıklar verdi ama yavaş yavaş iileşiyorum çok şükür..tehlikeli dönem bitti sayılır öyle işte canım...Şeniz

iyi olmana sevindim..yaramaz seni üzmüş galiba..aman neyse zor dönemi atlatmışsınya gerisi önemli değil.rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına.hamişlerin duası kabul olur canım bizlere dua et..opuyorumnanaktan

merhba canım muhtemelen 8hafta yı birkaç gün geçmiştir..hayrlı olsun bebişin canım benm :CüvCüv:

saolsın canım Allah razı olsun...amiin inş.sag salim kavuşurum bebişime..inş.canım Allah gönlünze göre versin hepinizin inş.her zaman dualarımdasınız canım.. opuyorumnanaktan

merhaba canım benm iyiyim çok şükür,sen nasılsın görüşmeyeli??? opuyorumnanaktan

canım iyi sayılırım canım ya. denk gelmiyoz bayadır. ya biliyormusun gecenlerde kar yagınca sen aklıma geldin . naptın kıbrısa döndünmü.
erzurumdaydınız galiba nasıl kar görebildinmi diye aklımda kaldı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…