kaydirigubbakcemile3 anne adaylarımız varmış çok sevindim..inş. şubatta çok daha fazla olur :Saruboceq: valla ben bir haftadır çok kötüydüm ama çok şükür bugün biraz iyiyim canım..evet Elazığdayız hala canım,inş. ay sonunda dönecegiz bekliyoruz bakalım öyle işte...opuyorumnanaktan
slm kızlar..berbat bir durumdayım.bebeğim benimle değilmiş..kan testi negatif çıktı.ama doktorumun gördüğü o şüpheli bölge neydi?? ağla ağla mahvoldum bugün..farkında olmadan ne kadar umutlanmışım meğer..garip kocam da mahvoldu o halimi görünce.. anlıycanız boş bir hayalmiş benimkisi..yine doktor yolu göründü bana..
iyi akşamlar canım hoşgeldinn...a.s.
haticecim hoşgeldinnnn :)
Su spora başladı;yorgunluktan uyuyor sanırım,fatoş regl sancılarıyla mücadele ediyor anlayacağın bekçiler istirahatte :)
Ben de öylesine bakınıyorum işte.
Sıkılmışsırdır bayağı;gündüzleri eşin işteyken sen ne yapıyorusn hiç arkadaşın dayok orda.E,topiğe de uğradığın yok.klava: Hamile kalıp bizi unutanalrdan olma sakın opuyorumnanaktan
Hayırıdr neyin vardı?Üşütme mi yoksa bebkle ilgili bir durum muydu?
hoşbuldum canımmmm..nasılsınız bakalım görüşmeyeli..
opuyorumnanaktan
iyiyim çok şükür canım, bebek biraz rahatsızlıklar verdi ama yavaş yavaş iileşiyorum çok şükür..tehlikeli dönem bitti sayılır öyle işte canım...Şeniz
selam kizlar...benim bir sorum olucak ben 9 haftalik oldugumu saniyorum ama tam emin degilim bana yardimci olurmusunuz........en son 1 aralik 2009da adet oldum ve 31 gunde bir adet oluyordum..sizce kac haftalik hamileyim..ben 8 ve 9 hafta arasinda kaldim(
iyi olmana sevindim..yaramaz seni üzmüş galiba..aman neyse zor dönemi atlatmışsınya gerisi önemli değil.rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına.hamişlerin duası kabul olur canım bizlere dua et..opuyorumnanaktan
selam asrewyacım nasılsınn
merhaba canım benm iyiyim çok şükür,sen nasılsın görüşmeyeli??? opuyorumnanaktan
kızlar iyi akşamlar. nasılsınız?
hoşgeldiniz kıslarrrr.opuyorumnanaktan
hosgeldin cnmm
hoşbulduk canım sağol..arada girip bakıyorum kimler var kimler yok diye.sadece sen varsın galiba.nasılsın görüşmeyeli.
iyiyim canım 4 gözle kırmızıları bekliyom maleseff..[/QUOTE
iyi olmana sevindim canım..uff şu kırmızılar gelmesin artık yaaa:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?