:dance: Yatıp kalkıp çalışıyor mu ki onu yiyenler :dance:
Bak Pmebe'ye nerdeyse günü gelecek hala çalışıyooooooooooooo :lepi: iki gündür yok ortalarda :sm_cool:
kaydirigubbakcemile3 bende de aynı canım doktora sormuştum ilk yılımızda oda yerçekimi işte demişti kaydirigubbakcemile3 zaten 1 tanesi gitse yeter geri kalan mutlaka çıkıcak demişti o yüzden artık ona fazla takılmıyom
ne kadara gelince benim bayagı oluyo ığğğğ
Adamlarada yakında kafayı yedirtecez sempatiksalakcinni
dur ben de bugün bi sorim bakalım o denemişmi kaydirigubbakcemile3
Eşime bu akşam sordum senden ne akdar sperm geliyor her boşalmada diye;(adam bu ara sorularıma anlam veremiyooo naniknanik) O da herhalde bir yemek kaşığı kadardır dedi ben ölçü isteyince;e o zaman eğer o akdarsa bende hiç kaldığını sanmıyorum.Kırk yıldad bir çalış onu da yer çekimi alsın yahuuuu reva mı buuuuuuuuuuuuuklava:
arkadaşlar ordamsınız nasılsınız benim bugüna det günüm ve olmadım topiğinde var smartıcım ismim ama bi umudum yok çok falz çalışma olmadı çünü yarınfda olmazsam bakıcma teste yine belki bi umut dua edin benim için olurmu
hakikaten bi sor bakalım ne diyecek yaaaaa.....Merak ettim ben de! eyvahedigeldismile
işe yarıyomuşşş kaydirigubbakcemile3 ama sen ve ben normal insanlar 1 kaşık yiyosa biz 2 kaşık yemeliyiz aklinialirimsmile
Pembemmmmm sen ne biliyprsn bu konuda dökül bakalım?
merhaba kızlar, birileri beni mi andı yoksa???? çalıştımda geldim naapiiim.....anca..
:roflol: :roflol: aferin sanaaaaaa topicin en çalışkanı ilan ediom seni :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız ben sana ne deyim nerden buluon bu sorularııı ama öle düşünme bak bilimsel olarak :roflol: 1 kaşıktan 1 tane lazım bize geri kalan gitsin boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oda tutunacagı zamanı biliyodur emin oll adamıda çok sıkıştırma :roflol:
ay ne yiyosunuz ya sizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
noolmuş ki miktarını naapcazz anlamadım?? okumadımda daha eskileri???:teytey:
sordum cevap ;
hiç dikkat etmedim deee sen iyimisin dedi alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?