merhaba kızlar, birileri beni mi andı yoksa???? çalıştımda geldim naapiiim.....anca..
Dedim zaten bu kız çalışıyor FATOŞ'a da delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar, birileri beni mi andı yoksa???? çalıştımda geldim naapiiim.....anca..
valla yumurtlama dığın zaman arkadasın dedi gibi su gibi geliyor galiba beyaz ama sperm tabiki daha kalın ve yapışkan ayyyyyyyy
Kızımmm yol uzun çetrefiliiii diyen sizsinizzzzklava: E bu durumda ne kadar yola çıkan olursa o akdar iyi..Baksana kolay olsa o bir tane çoktan aır yolu giderdi.Daha çok alzım daha çok.....!!!! :çok üzgünüm:
Sorulara gelince ;unuttun mu ben ttaildeyim bu hafta :1rolleyes: işim neeee düşünüp soru ve sorun üretmek....Bu ara da buna taktım işte....
KIZLARRRRR siz niye anlatmıyorsunzu bildikelrinizi.klava: Fatoş ve benden baişka bu konuda bilgisi ilgisi olan yok mu!!!!
Iğğğğğ demekle olmuyooo bu iş laelaelaelaelae Yaparken iyi konuşurken mi kötüüüüü :tomato: biz az yapıyoruz siye mi çok konuşuyoruz Fatoşum neeeee bilmiyorumkismile
ay ne yiyosunuz ya sizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
noolmuş ki miktarını naapcazz anlamadım?? okumadımda daha eskileri???:teytey:
ya arkadaşlar hamileysen ateş mi oluyodu ben hasta olcammı yoksa gögüslerime doüru diken diken oluyo üşüyom sanki hastamı olcam ya olmak istemiyorum of of of smrt sanırım sende ben gibisin kocişle arada sırada oluyor çalışmea bi senkle bekleri bi kaç sene daha hahaahahahhahahahah
Aman sorma fatoşla ben mesir macununun bizi paklayacağına karar verdik de bu isteksizlikle naniknanik Onu konuşuyoruz.
Yaaa!IO da benim eşim gibi;dikkatsiz ne oalcakkkkk :umursamaz: Biz her bişeyimizi biliyozzzzzzzz kafamçokkarıştı
Aman sorma fatoşla ben mesir macununun bizi paklayacağına karar verdik de bu isteksizlikle naniknanik Onu konuşuyoruz.
Ne kadarı içinde kalıyooo ne kadarı çıkıyoooo.... Gibi saptamalaı yapmaya çalışıyoruz....
mesi macunu canımcım
bişi yapmıcaz merak işte :))
smart 1 hafta sonra denicem bakalım uzuyomuuuu
miktarı ölçemem ama her hücresi değerli bilmiyorumkismile boşuna gitmesin
tamam uzun bir yol 4-5km diolar ama ne bilim yaaaa sempatiksalakcinni azıcık güçlendirme çalışmasınamı gitsek neee eyvahedigeldismile
anam sen tatilde olmasanda bombaları patlatıyonnnn kaydirigubbakcemile3
bizim çenemize vuruyo bi halt ettiğimiz yok yoksaaa zaten konuşmaktansa çalıssak olmuştu hele ben bu ay 3 defa yaaaa bilmiyorumkismile lafta çocuk istiyommmm bilmiyorumkismile
Fatoş da öyle yalnız değilsin bu durumda DOĞRU ADRES..... :) Ama Pembem süper çalışıyoooooo delikafadulden
belirtilere gelince takılma boşver ama yarına rtık testini yapabilirsin kırmızı kartı yemezsen bence :)
Benim çıkmam lazımmm mafoldumben aşağı köy sinyal veriyo ya uyu yada sabaha kadar oturalım die mafoldumben
Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsunnnnn yerimseniben :jeyyar:
ay ben geçen gün elime geçtide, yiyemedim vallaha yaaa.... kocişlere lazım o macun kızlar.
benimki aşırı tepki almış durumda şu sperm ölçümüne bu arada:çok üzgünüm::çok üzgünüm:. önemli olan hareketliliği diyorum deliriyoooo kaç gündür. ben bi dr. arkadaşın yanında çenemi tutamadım diyee...şimdi inatla gitmiyor doktora yaa...
Evet ya güçlenecek ya da çalışmadan sonra bantlayacağız kaçmasın diye :roflol:
Peki canımcım;mesela benim eşimin yaşı da 38 olduğu için o da böyle çok da aman aman haftada bir kaç kez 3 kez 2 kez yapalım diye uğraşmaz hiç;halinden memnun;ama genelde 25-35 yaş arası arkadaşlarımın eşlerine baktığımda hepsi eşlerinin her an hazır asker olduğunu söylüyor...
Senin eşinde gençtir sanırım problem olmuyor mu bu durum aranzıda zaman zaman?